רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתוך מוסף גלריה של יום שישי בעיתון הארץ http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=491888&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 1 תגובות
- 970 צפיות
שלום רב, מעוניין לקנות BSA 600 cc עם סירה תוצרת הארץ. זקוק לייעוץ מאנשים שמכירים את האופנוע. פלא. - 054-7830444. תודה, דידי.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
העופרת בדלק
מאת אושרי- 4 תגובות
- 984 צפיות
העופרת בדלק שימשה עד היום דרך זולה לעלות את האוקטן,לפי השמועה הוחלפה העופרת בלי להודיע בראש חוצות. מכיוון שחוסר בעופרת במכוניות ישנות גורם נזק לשסתומים וכל מי שקורא מגזינים מאנגליה,העוסקים ברכבי אספנות,פוגש כתבות ופרסומות לתחליפי עופרת להגנת השסתומים. מה אנחנו יכולים לעשות בנושא?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 2 תגובות
- 975 צפיות
הפיאט 600 שלי למכירה . ראש מנוע חדש .ברקסים חדשים. במצב טוב מאוד . יש לה טסט ונוסעת שיגעון. אז עם מישהו מעונין אני בפלאפון שלי: 050-6822722 ירון
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם האם ניתן להעביר רכב לאספנות כאשר לא אני הבעלים? מה נדרש? ת"ז של הבעלים? האם צריך יפוי כח? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
וגם ,אולי,בקליט נורה אחורית אבל זה כבר דורש חיפוש רציני אז נא להודיע אם יש צורך. אפשר להשאיר ה"פ ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 0 תגובות
- 907 צפיות
תזכורת אחרונה לטיול מועדון הדה שבו הישראלי ליום חמישי הקרוב הפרטים המלאים באתר הבית: http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/9203/index.html לכל הרכבים העתיקים יותר שרצו להצטרף לטיול - נקודת האמצע בסופו של היום השני, על שפת ים המלח
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
אספנות דיזל
מאת netz- 5 תגובות
- 897 צפיות
שלום לכולם. חיפשתי ולא מצאתי אף תשובה על כך בפורום. האם ניתן להפוך רכב (טנדר) לאספנות - אחרי 30 שנותיו כשהוא מצויין במנוע דיזל? מה גובה האגרה - האם כמו רכבי האספנות הבנזין או שהרישוי הוא כמו שהמדינה "אוהבת" לקחת שהוא עומד על כ-3,000 ש"ח ? אודה על תשובותיכם.
-
עברתי טסט :)
מאת Type34- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אומנם לא אירוע כמו בפעם הקודמת, כשהאוטו חזר לכביש אחרי כמה שנים, אבל רציתי לדווח שהאוטו שלי שוב עבר טסט ביום חמישי הוא נזקק להחלפת תפוח הגה אחד כדי לעבור. לא החלפתי עד עכשיו את תפוחי ההגה, אז יכול להיות שהם ממש ישנים. תמונה מעודכנת:
הודעה אחרונה מאת toonami, -
חלקים לברנדה
מאת as74- 0 תגובות
- 809 צפיות
מחפש בנרות חלקי חילוף לברנדה,מבקש דחוף את עזרתכם. תודה על שיתוף הפעולה. 057-654616 שמואל.
הודעה אחרונה מאת as74, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האם זה כך ? או שאני יכול להשאר עם לוחית רישוי רגילה ? (עוד 100 ש"ח לטנק...)
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
פיאט 850 ספיידר
מאת ירוני- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מעונין בפיאט 850 ספיידר מי שיודע לגבי רכב כזה במצב טוב ??????????
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש לי שאלה קטנה לבעלי נסיון. חבר רוצה לתת לי במתנה וולוו שהיה שייך לאבא שלו. מדובר ברכב מסוף שנות ה 60. הרכב עמד יותר מ 10 שנים מתחת לבית בלי טסט ובלי טיפולים וכו... השאלה היא כזו: האם אפשר להעביר בעלות על הרכב הזה בכלל כשאין לו טסט? שמעתי שצריך לשלם כנס כבד על כל טסט שלא נעשה...האם נכון? מה גובה הכנס? כיצד מסדירים את הרכב כרכב אספנות (כרגע אין לו רישוי רכב אספנות) - כמה עולה הסיפור? ואיך בכלל מחזירים רכב בלי טסט אל הכביש? (פשוט באים לטסט כשהרכב מוכן?) ולשאלה האחרונה, אני יודע שרכב אספנות עושה פעמיים בשנה טסט. מה עלות רישוי שנתית והאם יש הנחה על ביטוח חובה וג' ...? תודה רבה לכל המשיבים!
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שבוע טוב ! למכירה ווקסהול ויוה שתי דלתות מודל 74 יד ראשונה מצב טוב ללא טסט שנתיים . בודי מעולה ללא טיפה חלודה , רכב מניע טוב . הרכב חייב להמכר לפני שהעיריה גוררת ימכר לכל המרבה במחיר כל הקודם זוכה ! 052-5646634 ליאור . לא לשלוח ה"פ , תודה מראש . נ.ב האוטו אצלי בערך חודש רציתי לשפץ אבל אין לי זמן , מי שיקנה את הווקסהול יקבל וולבו 144 מודל 72 מצב בסדר ב1000 שקל .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
מועדון החמש
מאת ooza- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת אם מתקיים מפגש ביום שישי הקרוב אני פשוט מתכנן לבוא מהצפון... מקום/שעה... תודה מראש. עוז
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
ברנדה-חלקים
מאת as74- 2 תגובות
- 981 צפיות
שלום עדין מחפש דחוף חלקי חילוף לברנדה.(או רכב שלם לפירוק) מבקש את עזרתכם. תודה. פלאפון-057654616 שמואל
הודעה אחרונה מאת as74, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש 7 בחו"ל כבר קרוב לחצי שנה. מחירי הרכבים הללו, אלא אם כן מדובר ברפליקות לא ידועות הם בשמיים ואם נוסיף לזה את המיסוי השערורייתי, ההובלה וכיו"ב הוצאות הכרוכות ביבוא אישי, מדובר בהוצאה לא הגיונית של ממש. ועל כן,מאחר וידוע לי על מספר בודד של אקזמפלרים הנמצאים פה בארה"ק, אשמח מאוד אם משהוא מכיר ויכול לקשר אותי לבעלי רכבים אלו- ואולי בתקווה ומאמצים יהיה על מה לדבר. במגזין אוטו בכל אופן, פורסמה סופר 7 משופצת עם מנוע הרובר, אך עם טעות מוזרה במספר, נסיונות להגיע לבעל הרכב דרך המגזין כשלו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. מורן
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 798 צפיות
מחפש חלקים לפורד אסקורט ברנדה,כל חלק יעזור. תודה. פלאפון- 057-654616.
הודעה אחרונה מאת as74, -
- 4 תגובות
- 964 צפיות
אחלה פורום...אני אורי בן 18 וחצי מנופית. מבקש שמות של חברות שיכולות להעביר לי רכב מאמריקה לישראל, יבוא אישי. חברות שיעשו בשבילי את כל העבודה, יקחו את הרכב יעבירו אותו למכולה ולישראל...תודה, אורי בינה
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
מוסך VW אמין
מאת GiladA- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לאחרונה הגיעה לידי vw411 שנת 69'. אני מחפש מוסך vw אמין וזול באזור פ"ת שיוכל לעזור לי בדרכי החדשה. בתודה, גלעד
הודעה אחרונה מאת GiladA, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. יוצא לי להכנס פה לפורום לעיתים רבים. אני מאוד מתעניין ברכבי אספנות. יצא לעבור היום במקרה ליד רכב שברולט ואיתי הייתה המצלמה. ידעתי שהוא בטח יעניין פה אנשים רבים אז הנה כמה תמונות. לפי מה שהבנתי הרכב נוסע והוא במצב מעולה! בקשה: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=19346&stc=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=19348&stc=1 http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=19347&stc=1
הודעה אחרונה מאת netz, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי אופל 66 הזקוקה להחלפת גומיות בדלתות. האם משהוא מכותבי- קוראי האתר מכיר מקום המוכר גומיות באזור חיפה והצפון?
הודעה אחרונה מאת mor, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש דחוף חלקים לפורד ברנדה,במידה ויש רכב לחלקים מעונין לקנות. תודה. פלאפון-057-654616 שמואל.
הודעה אחרונה מאת as74, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים הנני חבר חדש בפורום בעל אופנוע BSA תרנגול מודל 1966 מחפש היכן ניתן לרכוש בארץ קלאץ חדש עבורו אשמח לקבל למייל כל מידע בנדון תודה
הודעה אחרונה מאת shrani, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב. שלב 1 הסתיים. זרקנו את הגיר הישן שהתרסק לגמרי והתאמנו לבייבי שלי גיר של סיירה. עכשיו שלב 2: פירקתי את כל המנגנון של המתלה הקדמי. אני צריך לקחת את הבוקסות וה ball joints ובכלל הכל לשיפוץ. כמובן שצריך גם מיליון גומיות ותושבות חדשות. (אני לא מבין איך בכלל מישהו נסע על האוטו...) מישהו מכיר מישהו טוב? אני מפ"ת. הנה תמונה של המכלולים. אני צריך את מספרים 1-7, 10, 13, 14 תודה אנשים !
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 876 צפיות
וכמה דברים: בין המסרים שקיבלתי יש שניים שלא הצלחתי לענות כי "שם משתמש לא תקין". אז לירן ומאוהב בענתיקות, אנא בידקו מה קורה ומקסימום שילחו לי מייל. ולרזמל, כנראה שהתאהבת במכונית של המשפחה שלי שהיא היחידה בכל וינה והסביבה שנושאת בגאווה פסים זוהרים ישראלים למהדרין.... (לבקשת בעלי הרכב אני מביא להם כל פעם פסים כאלה כשהם מחליפים רכב והרכב המצולם הוא פיאט פאליו 2002). אז כדי שלא תחטוף קריז מגעגועים לפסים הנה שתי תמונות. התמונה הקרובה יותר מראה את סימון מכון התקנים הישראלי בעברית עם קצה של המספר האוסטרי של הרכב...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
במפגש חצרים שוב עלה העניין בארגון התא הדרומי של מועדון החמש וביסוס מפגשים שבועיים, דו שבועיים או חודשיים. הכל לפי החלטת החברים בדרום. אנא הגיבו והשאירו כתובת דוא"ל וטלפון כדי שניפגש ונפגיש את כלי הרכב שלנו. גואל
הודעה אחרונה מאת gdrory, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב לכל האספנים ,, יורם הווספה שלי ראלי 180 עבר אתמול טסט בהצלחה ,הכל עובד כמו שעון ברקסים תאורה ממש הכל.. איך אפשר שלא לתת קומפלימנטים ופירסום קטן לחבר'ה מהקומפיוטסט א.ת. ישן ראשל"צ ,אני מבצע בקומפיוטסט הזה טסטים גם לפינחס ולסיגלית החיפושיות שלי כולם עוברים ממש חלק הכל תקין לוקס. אחלה יום לכולם מדרור בננה.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
היי אני מחפש חלקים למוסטנג 67 מבחינת מכניקה חסר לי רק סטרטר לגיר רגיל אני צריך הרבה חלקים ככה שאין טעם שאני יפרט אני יודע שאפשר להזמין מארהב את כל החלקים אבל אני מעדיף לראות מה יש בארץ קודם כיוון שאני רק התחלתי את השיפוץ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
למהירי החלטה! 2 אופל מנטה דגם A שנת 72 מנוע 1600 אחת אוטו ואחת רגיל! לפני שיפוץ האוטומט לחלקים אני יכול להניע את המנועים של שניהם למי שרוצה! המנוע של הגיר הרגיל מחוץ לרכב אחרי אוורול! מי שרוצה פרטים נוספים שיצור איתי קשר רק בפלאפון ירין 055831358!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 173 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- פאר האורה
- wncrazy
- hans
- sperial
- ברווז
- ניקו פ.
- itamarg
- hunter22
- יבגניפ
- yoni2sh
- Derish