רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש פרסומות,עלונים, owner's manual או כל מסמך אחר שקשור ללמברטה, בעברית. למי שיש, נא לשלוח לי מסר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט לאחר שהתחלתי לשפץ את המיני שנת 69 שלי ( היא גירסה 2) ונסיון לשמר את הרכב כמקורי בלי שיפורים או שיפצורים מיוחדים . אני מבקש עזרה בתמונות של מיני 1000 גירסה 2 של הרכב בכלל ופנים הרכב בפרט , צילומי מנוע , תא מטען אחורי וכל תמונה של הגירסה השניה תעזור. בדקתי בגוגל אך אין הרבה תמונות , אנא מכם עזרו לי בקישור או בשליחה לאימייל - אני מדגיש שב גירסה שניה , ולא משופרות - רק תמונות של מיני מקוריות - בתודה מינימן
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
למכירה חיפושית
מאת apexi- 3 תגובות
- 857 צפיות
צהובה 1200 שנת 76 056970354
הודעה אחרונה מאת apexi, -
מפגש ב8.10
מאת .liron.- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש מפגש היום של מועדון החמש?
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 1 תגובות
- 954 צפיות
Hi, I'm in the US now, that's why the Engish I'm looking for a parts or workshop manual for engine of Mercedes 190, 1957 model, for a friend. Can somebody help Tnx T
הודעה אחרונה מאת liampro, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום שמי סהר יש לי טוסטוס 50 סמ"ק של מובילט או כפי שזה נקרא במקומות אחרים . מודל 61 . הדגם נקרא av 65 . אני מחפש חלקים לקרבורטור במיוחד מצוף מפח . או כל חלקים אחרים . אם משהו טס לצרפת ויכול להביא חלקים אודה לו על העזרה . 053944942 סהר . שמעתי שליד נמל תעופה אורלי בצרפת יש הרבה חלקים .
הודעה אחרונה מאת סהרש, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לחברים שלום, אתמול ה-5 באוקטובר התקיים האירוע המסורתי במוזיאון חיל האוויר בחצרים, השיירה יצאה במרוכז מתחנת הדלק "פז הסיירים" כאשר לאורך הדרך חברו אליה כלי רכב נוספים, מבית קמה הצטרפה ניידת משטרתית אשר הובילה את השיירה עד המוזיאון, מיותר לציין את תשומת הלב שמשכנו עובדה שתמיד מהנה אותנו וגורמת לנו נחת מחדש. במוזיאון הינו אורחים של יעקוב טרנר מפקד המוזיאון וראש עיריית באר שבע ובהזדמנות זאת התודה והברכה על האירוח החם והלבבי שלו, ושיאו במפגן הטיסה שלו ושל דדי רוזנטל לכבודנו בספיטפייר השחור והסטירמן המפורסם. האירוע הסתיים בטקס לא רשמי בו הדגשנו את החיבור ביננו לבין מוזיאון חיל האוויר והענקנו את מגן המועדון למוזיאון, נהנו להתעדכן ע"י מר טרנר ל…
הודעה אחרונה מאת gdrory, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש פורד אסקורט MK1 שתי דלתות כבר תקופה ארוכה . מי שמכיר או יש בבעלותו רכב כזה בבקשה צרו קשר במייל או בפרטי.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אדומה עם חישוקים לבנים. ממבט חטוף למדי נראית שלמה ובמצב מצוין. נראתה ברמת גן. אין לי כל קשר למכונית. נא לא לשלוח לי הודעות פרטיות, אלא להתקשר למוכר בלבד: 050-696200 אילוסטרציה:
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
סאאב 64 למכירה
מאת מיכה- 0 תגובות
- 892 צפיות
סאאב 1964 דגם 96 פחחות + צבע לפני ארבע שנים החלפה וציפוי הריפודים חצי שנה טסט מצב מכאני טוב חלונות חשמל נעילה מרכזית + חלקי חילוף רבים מחיר 12,000 שח טל לרציניים בלבד 050-464541
הודעה אחרונה מאת מיכה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
שלום, באתרwww.classiccars.co.il יש כתבה על קורס שיפוץ רכב. בין היתר רצות שם מספר תמונות ואחת מהם היא של מוסטנג שנת 70 אדומה. דומני שמדובר על מאך 1(פאסטבק כמובן) לאלו מכם שהשתתפו בקורס ואלו שלא, אשמח לדעת האם המוסטנג הזו "יהודיה" או סתם נוכריה (אפילו מעט פרטים אם יש יתקבלו בשמחה). היתה אחת למכירה לפני שנה בערך, ירושלמית, וגם כן אדומה.. עם פסי Boss.. אשמח לדעת אם זו אותה אחת (ואם מישהו יודע מה עלה בגורלה). יום טוב לכולם מאיר
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
מי יודע?מה מי והשאלות הרגילות
הודעה אחרונה מאת border, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הנני אוהב מכוניות ובעיקר רכבי אספנות, היכן ש אולם תצוגה של רכבים שכאלה(ידוע לי שיש בתל-חי, ששם כבר הייתי וחוץ מזה איפה יש??)
- 3 תגובות
- 850 צפיות
רציתי לדעת עם יש מישהו שיכול להסביר לי איך לקנות את מכונית חיי דרך האתר ניסיתי להבין והסתבכתי כי המחיר מראה 100 ואחרי זה 20000 למה זה שמישהו יסביר לי וגם עם מישהו יכול להגיד לי כמה מכ"ס אני אמור לשלם על מכונית שאני מביא לארץ
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
תמונות אווירה
מאת השושנים- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה נתקלתי במס' תמונות מצוירות של רכבים ואופנועים ישנים, בעיקר תמונות אווירה של אמריקה של פעם, אני שולח דוגמה להבהרה, התחלתי לאסוף כאלה, אשמח לשתף אחרים בתמונות ואף לקבל אחרות-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקי, קצת סוטה ובטח שלא אספנות אבל אני חושב שזה הפורום המתאים לרשום את ה"חוויה" שעברה עלי היום. קצת חופש לא הזיק לאף אחד. במיוחד לא לעבדכם הנאמן שמנצל כל רגע אפשרי כדי לסייר בארץ. היום נסעתי עם דוד שלי לבקר חבר שלו שגם בקרוב מתחיל שיפוץ של גרואטה כלשהי שעומדת בחצר שלו (ככה שמעתי), ניצלתי את ההזדמנות כדי לחזות בגרוטאה ואולי לעזור באופן כלשהו. 07:30 בבוקר, צפצוף סובארי מעיר את תנומת רח' קאפח. נכנסתי לרכב. אני מנסה להשלים שעות שינה שחסרו במהלך הלילה, ובפעם הבאה שאני קם אני מגלה את עצמי מול מוסך/האנגר של כלי עבודה. לבחור החביב קוראים חיים, הוא פוצח בשיחה עם דוד שלי ואני ביינתים חוזר לטנדר ומתעדכן בחדשות הבוקר, אחרי 10 דק' אני מקבל "הוראה" לעקוב אחרי הלאנסר שנה…
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
שלום, שמי יניב ואני מקציר. כמו שראיתם בהודעה הקודמת אני מחפש מידע על המורטי 1600GS. בנוסף, אני אשמח לשמוע לאן נעלמו כל הרנו 5 טורבו (לא ה GT TURBO) שהיו בארץ, אני הכרתי לפחות 3 שונות. בבעלותי אופל מנטה 200I שרדפתי אחריה איזה 5 שנים עד שהיתה שלי, היא עוברת כרגע שיפוץ יסודי מאד ואני מקווה להביא תמונות בקרוב. בנוסף, ברשותי חיפושית 1302 שנת 72 מנוע 1600 מקורי שמחכה לימים יפים יותר. אז יאללה ביי ונקווה שתעזרו לי לאתר את המכוניות האלה. יניב
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
למכירה חיפושית
מאת שחרוש- 0 תגובות
- 818 צפיות
חיפושית שנת74 במצב נסיעה דרוש שיפוץ 3000 שקל
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב, אז כל אחד יש את הסטיות שלו, אני למשל אוהב חומוס חם... וגם רכביי Street Rod... אז הנה פרוייקט חמוד... מכזה דבר.... לכזה... זה האתר http://www.egbertsstreetrods.com מתאר את תהליך השיחזור, פרט אחר פרט. יעיל לכאילו שרוצים לעשות עבודות פחחות וצריכים רעיונות... גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מדהים פשוט...... (נלקח מהאתר www.passionford.com). שתי תמונות להמחשה- הפרוייקט המלא כאן- http://www.passionford.com/forum/viewtopic.php?t=76435
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
למי שהשתתף בארוע חצרים 2004, תמונות למזכרת. מי שלא השתתף והפסיד, יכול להשלים את מה שהפסיד בתמונות המצורפות בכתובת: http://www.edu-negev.gov.il/goel/rally2004/ להתראות בארוע הבא גואל
הודעה אחרונה מאת אבי זלמנוביץ, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אמנם לא אוטו אספנות, אבל רכב נדיר בהחלט פה בארצנו הקטנה, ולכן, באם זה ראוי, אשמח לקבל תשובות לגבי הרכב הזה (ובאותה מידה אקבל בהבנה מחיקה של ההודעה ) אז שוב - למישהו יש מושג לגביו הרכב, הנעה כפולה אני כבר יודע, וגם שהמנוע שלו הוא ה2.5 הזרקה. אבל מה הלאה? מה מחיר הגיוני עבור פריט כזה מודל 86? (האם זו הערכה של שמאי או משהו מקורב אחר?) כמה יכול לעלות יישור קו למכונית כזו? והאם למישהו יש נסיון עם האוטו? ( כ-BMW ראשונה שלי אני קצת רוצה לברר פרטים לפני) תודה מראש רון. (תוקן)
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיצור אנחנו עובדים על פרויקט לשפר את ה302 של רועי ברמה אחת מעל מה שהוא מוציא עכשיו וגם לכין את הרכב לפני הרסטורישן לפחחות וצבע.. אתם יכולים לראות כמה תמונות כאן http://motorica.net/viewtopic.php?t=791&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=dc78519c17a6c8c8d357183aa1bedf47 וגלריה של האתר של המועדון המכוניות האמרקאיות www.classiccar.co.il/aci בקרוב נעלה עוד תמונות של המשך הפרויקט...
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
שעלה לבני הספל
מאת bagira-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בני שלום וברוך הבא! יש איזו אגדה אורבנית אצלנו בברנג'ה בקשר לאיזה צרפתי (?) שהגיע לכאן בשנות ה-50 ויצא מהארץ עם כל המכוניות המעניינות שהיו פה מתקופת המנדט ובכלל. יש לאגדה הזאת איזה שהוא בסיס או שזאת בדיוק מה שהיא...אגדה. אם זה אמיתי, מה הוא לקח איתו?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ללא מילים
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 863 צפיות
האם זה נכון שבחג מתוכנן מעבר שיירת מכוניות מועדון ה5 בעיירה שדרות ??
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שךום מחפש 4 ג'נטים (5 גם טוב) לטנדר סובארו (אפשר לראות כאלה בתמונה ) תודה וחג שמח!
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מה הפרוצדורה לקבלת אישור נסיעה זמני חד פעמי לרכב ללא רישוי? הכוונה היא לאישורים הניתנים על מנת לנסוע למכון הרישוי ולבצע טסט. ובנוסף- האם יש אכיפה כלשהיא שהרכב אכן ניגש לטסט? תודה...
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5 אלף צפיות
ראיתי רכב שתיאורו כזה : שנות ה70 מין סטיישן קטנה כזאת ושפיצית מאחורה , הסמל של האוטו זה מין V בתוך מלבן . הבעלים של הרכב זקן מאוד ואמר לי שסוג האוטו זה בוקסטר או בוקסר לא הבנתי בדיוק והוא הוסיף שהרכב אנגלי , בפנים הרכב הסלון מעור וזהו פחות או יותר . אשמח לקבל פרטים על האוטו , תודה .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
-
- 1 תגובות
- 904 צפיות
http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=50AE76B804F340B5A6041D91B4143127&alid=116270
הודעה אחרונה מאת ארנון,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 356 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- David32
- פאר האורה
- דובצע
- לירון .ה.
- blackpolo
- הרקוליטו
- פולו,גולף
- garicho
- arice
- DareDevil
- yahaga