Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הסובארו כחולה וכך כל יתר הטנדרים.

בקשר למנטליות מאחורי השיפוצים, אני מסכים רק ב 99%. יש כמה פרויקטים שעומדים בסטנדרדים של חול בכבוד רב. הסיויק אקורה היא אחת מהן למשל!

אם כבר מדברים על שיפורים וכאלה... החלום שלי זה למצוא איזה תייר עם קליברה/ וקטרה 2000 טורבו 4X4 ולהעביר את כל המכלולים למנטה שלי. אלוהים ישמור... מנטה טורבו 4X4!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן, הסובארו כחולה וכך כל יתר הטנדרים.

בקשר למנטליות מאחורי השיפוצים, אני מסכים רק ב 99%. יש כמה פרויקטים שעומדים בסטנדרדים של חול בכבוד רב. הסיויק אקורה היא אחת מהן למשל!

אם כבר מדברים על שיפורים וכאלה... החלום שלי זה למצוא איזה תייר עם קליברה/ וקטרה 2000 טורבו 4X4 ולהעביר את כל המכלולים למנטה שלי. אלוהים ישמור... מנטה טורבו 4X4!

דווקא יש כמה קליברות מסתובבות בארץ. 2 נמצאות בהרצליה ואחת אצל בחור בשם אלמוג שמסתובב פה בפורום (לאלמוג יש את הקליברה 2500 סמ"ק ידנית היחידה בארץ, כל השאר הם 2000 סמ"ק אוטומטיות).

אבל למה לחלום בקטן ??? זה החלום שלי (מנטה V8 ) :

http://www.mantav8register.org.uk

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חלום? מה יש כאן לחלום???

סיבוב של שעה במסגר ואני מוצא לך מנוע רובר V8 מלנד רובר מפירוק. מפה הדרך כבר זורמת. ה"בעיה" היחידה שאני צופה היא שצריך לייבא גיר גטרג 5 הילוכים ממנטה 1.8 GTE וגם זאת לא בעיה, רק בלבול מח. עם משרד הרישוי כבר נסתדר:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...