Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי חצרים- מועדון החמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום,

אתמול ה-5 באוקטובר התקיים האירוע המסורתי במוזיאון חיל האוויר בחצרים, השיירה יצאה במרוכז מתחנת הדלק "פז הסיירים" כאשר לאורך הדרך חברו אליה כלי רכב נוספים, מבית קמה הצטרפה ניידת משטרתית אשר הובילה את השיירה עד המוזיאון, מיותר לציין את תשומת הלב שמשכנו עובדה שתמיד מהנה אותנו וגורמת לנו נחת מחדש.

במוזיאון הינו אורחים של יעקוב טרנר מפקד המוזיאון וראש עיריית באר שבע ובהזדמנות זאת התודה והברכה על האירוח החם והלבבי שלו, ושיאו במפגן הטיסה שלו ושל דדי רוזנטל לכבודנו בספיטפייר השחור והסטירמן המפורסם.

האירוע הסתיים בטקס לא רשמי בו הדגשנו את החיבור ביננו לבין מוזיאון חיל האוויר והענקנו את מגן המועדון למוזיאון, נהנו להתעדכן ע"י מר טרנר לגבי המוצגים החדשים בדרך ועד כמה דומות דרכי הטיפול במטוס/רכב תקול והחלופות לצורך הנעתו מחדש, ובקיצור עד כמה "הסריטה" דומה, והענקנו תעודת הערכה לחבר ירון עטר שטרח רבות בארגון האירוע הנוכחי והקודם, ירון עטר הוא בין היתר גם האחראי על רכבי האספנות במוזיאון חיל האוויר.

לא נשכח כמובן להודות גם לכל השותפים האחרים, פעילי המועדון והחברים המציגים, לחבר ניסן בוייר על העיצוב המרשים של מגן המועדון, משטרת ישראל אשר התייצבה לדגל בכל בצמתים בעיר באר שבע והניידת המובילה והאחרונים החביבים חברת "זברה שרותי גרירה" שנתנה חסות גרירה חינם לאירוע זה ואשר מלווה את כל האירועים של מועדון החמש מזה שנים , התודה והברכה למר ניר כהן מנכ"ל החברה ויוסי הנהג המלווה וכל הצוות.

ולהתרשמותכם

הארוע שהתקיים בחצרים על הרשת בכתובת

התודה והברכה לחבר גואל דרורי על צילום האירוע והעיצוב

חג שמח

מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל - מועדון החמש

פיז'ו 203 מלכת הכביש הצרפתיה שלי

פורסם

לא קשור בכלל (אולי קצת)

היי גואל,

ליד מאפיית הראשונים בב"ש (אני יודע שאתה מב"ש גם כן... :wink: ) יש אוטו בדיוק כמו זה שמופיע אצלך בסמלון. היש קשר בין השניים? (נראה לי שזה סאב ישן...פעם אחרונה שבדקתי..)

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שלום סער

ליד מאפיית הראשונים אני גר, ולא זה לא סאאב, זה פיז'ו 203 מודל E שנת 1956

וכן אתה מוזמן לסיבוב

גואל

פורסם

הטנדר הוא לא מהנגב, הוא השתתף בראלי חצרים.

פרטים עליו תוכל לקבל במשרדי מועדון החמש.

גואל

• תוכן חדש...