רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי לכולם, אני זקוק לעזרתכם לדעת סביב אילו מחירים נמכרים הכלים הללו. הכלי במצב נסיעה, לא זקוק לשיפוץ של כלום, רק להעביר טסט שפג לפני חודש ותו-לא. יש לכם הערכה כמה בערך משלמים על כאלו כלים? תודה, יוגב
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני דרור בננה ולי יש 2 חיפושיות אספנות אני פעיל "במועדון רכבי החיפושיות בישראל" אני רוצה לשתף אותכם ב -2 אירועים שהמועדון עשה ,הראשון טיול לכפר בלום בצפון מהשישבת האחרון והשני משלשום חתונה של אושר ודנה חברים במועדון רכבי החיפושיות שלנו המון מזל טוב ... 2 אלבומים תהנו.. פורום רכבי החיפושיות תודה לכולם..
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך זוג פנסי ערפל מרובעים מניקל חדשים או במצב סביר מישהוא יודע איפה ניתן להשיג בארץ? כמו בתמונה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
Shalom, Could somebody kindly tell me what the price for a Fiat Spider 124 1972 vehicle is nowadays? I found one that looks like it's in excellent shape and the owner wants 28,000 NIS for it. Is that price reasonable? Are replacement parts easy to purchase for this vehicle? Will I be able to enjoy it or should I already sign up for the classic car fixing course? Thank you for any information you might have!
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
זקוק למראת צד שמאל לוולבו 164\144.(יכול להיות שגם של 120 מתאימה?) יש לי כל מיני חלקים שאני יכול לתת בתמורה. מי שיש לו מוזמן לפנות בטלפון או בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
אבקש המלצות ועזרה במציאת פחח טוב ומיקצועי רצוי מאזור המרכז וגם רצוי מחירים סבירים (ולא מחירים של תושבי סביון וכו) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tis34, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כידוע, לפני כשבוע וחצי נפרדתי מבימבה שלי לתקופה לא ידועה, לטובת שיפוץ דיי מקיף. סה"כ (ובלי לספר לה ), אני לא ממש סובל. החיים במחיצת אחותה משושת הצילנ' לא הכי רעים, בלשון המעטה (למי שלא מעודכן: בימבה=ה320I/4 (318I לשעבר), ואחותה= 320/6 מאותו שנתון). אולם, כמו בכל אהבה ראשונה, הגעגועים עולים, והרגשתי שאני פשוט מוכרח לראות מה קורה איתה. ואיך אומרים - "צה"ל קורא - סרג'יו יוצא". אז ככה: אתמול ביקרתי אצל הפחח, ואלו המסקנות: המצב הוא יותר קשה ממה שחשבנו. נגע החלודה דומה לסרטן (חו"ח) עם מוקד וגרורות בכל הבודי. השמשות (קדמית + אחורית) פורקו כלאחר כבוד. החלק האחורי (מעל בית הפנסים האחוריים - שם היה המוקד) נחתך והולחם חלק אחר. הולחמו חתיכות גם בשולי הגג, ובדלתו…
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
במידה ומצאתי בארה"ב/אירופה רכב מעל 30 שנה שאני מעוניין להביא לארץ, (לצורך העניין, פורשה שנת 73) לפי מה שאמרתם יש לשלם עליו מיסים של כ-140%, האם המיסים האלו הם לפי המחיר בו אני קניתי את הרכב או לפי המחיר בו הרכב מופיע במחירון המכס? ולפי מה מתבסס מחירון המכס? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אודה לכל מי שיוכל לעזור לי במתן פרטים לגביי יצוא רכב לארה"ב,במה זה כרוך מבחינת משרד הרישוי ומחיר לשלוח את הרכב במכולה. תודה
הודעה אחרונה מאת foks, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אם אני שולח טלטלים לשיפוץ בחו"ל האם כאשר אני יקבל אותם חזרה אני ישלם עליהם מכס? או האם מישהו יודע מה הפרוצדורה של תהליך כזה? תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת mercedes 350 slc, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היכן ניתן למצוא : גומיות לדלתות , לחלונות ולתא מטען . בקליות לפנסים קדמיים ואחוריים וחלקי ניקל ? תודה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
אתמול בלילה ישבתי עם חבר שהראה לי באופן יותר מקיף את רזי ה eBay. גיליתי גם (לראשונה) שיש קטגוריה בשם eBay Motors. את עיני צדה קישורית קטנה תחת השם Collector Car תחת קטגורית Themes מה אגיד ומה אומר, מראות קשים עמדו לפניי כאשר חזיתי במחירים השערורייתים (לטובה) של מכוניות נפלאות, חזקות (ושתייניות) כמה דברים חביבים שמצאתי שאפילו תפרן כמוני יכול לרכוש (מצטער אם זה נראה לכם שיש כאן יותר מדי רכבים מסחריים, זה הטעם שלי במכוניות) *הרכבים שאציג הם רכבים משופצים/טרום שיפוץ קל. 1) שברולט אל-קאמינו מודל 1972. מחיר מבוקש: 100$ (קשה להאמין אבל הרכב משוחזר!) 2) שברולט L255 מודל 1955. מחיר מבוקש 255$ 3) GMC סיירה חצי טון מודל 1974. מחיר מ…
הודעה אחרונה מאת אסף, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מסע בסתיו המסע יערך בין התאריכים 28/10 יום ה' בערב 'עד 31/10 יום א התוכנית: הגעה לצפון - בערב ב28/10 לינה באזור קיבוץ דפנה יום ו' (29/10) הגעה לנקודת הזינוק ממטולה בבוקר ותחילת הנסיעה לינה באיזור ים המלח יום שבת (30/10) המשך נסיעה והגעה לאילת לינה באילת יום א' (31/10) ביקור באילת ונסיעה חזרה דרך מצפה רמון במהלך ימי הנסיעה נעצור בדרך במקומות רבים ומעניינים לשם שינוי יש להרשם מראש על מנת שנוכל לתאם לינה לפרטים והרשמה ניתן לפנות למועדון [email protected] מעת לעת נפרסם עידכונים באתר הבית שלנו: http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/9203/index.html שנה טובה, מועדון הדה שבו הישראלי
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצאתי שקית מלאה בסמלים ישנים של מכוניות, חלק ישנות בחצר שלי. אני מחלק אותם למי שרק צריך. בחינם ! ! ! בבקשה, חברה רציניים שצריכים את זה לרכב ולא כל מיני ערסים טפשים ! למי שצריך, צרו קשר איתי ב : [email protected] או ב ה"פ. הנה הרשימה: subaru ff-1 subaru leone קדמי subaru פשע קדמי + אחורי subaru כיתוב subaru עגול renault opel, נראה לי אסקונה opel ישן, אולי record volvo, כיתוב קטן volvo, אני חושב 244, הקדמי nissan autobianchi עיגולים קטנים של audi 80 1100 של ford ברנדה de luxe ? אולי פורד bmw mazda נראה לי 323 הישנות oldsmobille fiat של 127 dodge, כיתוב באנגלית alfa romeo, נראה לי סמל של גלגל chevrolet suzuki
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעיקר א. אטמים ב מיכל דלק ג אביזרי תא נהג ד מכללים למנוע
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 973 צפיות
שלום לכולם, רוב האוסף כבר נמכר...נותרו בעיקר דגמים אירופאיים מסוגים שונים, מסומנים בעיגול בתמונה. המחירים של ה1:18 נעים סביב ה-100-150 וה-1:24 במחיר 50 ש"ח לאחד. לפרטים נוספים, ליאור 054-4554944
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
במידה ואני מעוניין לרכוש רכב אספנות - היכן ניתן לבצע לו בדיקה לפני הרכישה של מצב השלדה / מנוע וכדומה. האם הבדיקה מתבצעת במכון בדיקה סטנדרטי? הרכב המדובר הוא פיאט 124 ספיידר. כמו-כן האם יש מוסך במרכז שמתמחה בטיפול במכונוית מסוג זה. תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
משופצת - מנוע עליון, קרבורטור, מערכת חשמל (סלילים ,כוהל ,חיווט וכו) בולמים, בלמים, צמיגים, ועוד. גוף במצב סביר (עשו צביעה לפני שנתיים - מעט דפיקות וחלודה) טלפון : 054-566266
הודעה אחרונה מאת גל סונט, -
הצעה להנהלה
מאת jlavi2002-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מבין שבקרוב עומד להתקיים שוק חלפים במגרשי התערוכה. אני מציע לפתוח בפורום שני "דביקים" בהם ניתן יהיה לפרסם מה מוצע למכירה ומה מבוקש... [אני למשל מחפש "ערכת הגה כח וולו 144" )
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם... ברשותי מרצדס 190 שנת 64 בניסיון לפרק את המיתלה הקידמי ברכב שלי ניתקלתי בבעיה. המיתלה מורכב משתי זרועות A, עליונה ותחתונה. הבעיה בפרוק היא בזרוע העליונה בנקודת החיבור בין הציר של הגלגל הקידמי לבין הקצה של הזרוע A. מי שמכיר את ה"פטנט" שיש שם מוזמן לתת עצות חכמות. תודה מראש, גילי
- 2 תגובות
- 931 צפיות
שמעתי שיש מפגש רכבי אספנות ב- 4.9.04 אבל לא מצאתי לכך שום פרסום באתר מועדון החמש. אודה אם תוכלו לעדכן אותי תודה דני
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני יומייים התנעתי לראשונה את הדה-שוו שלי אחרי כמעט 8 שנות אחסנה, כוונתי להחזיר את הרכב (מודל 75) לכביש לכבוד יום הולדתו ה-30 הקרב ובא. במסגרת הרענון אני מעוניין לבצע שיפוץ מקיף לשילדה שכבר לפני 8 שנים הראתה סימני חלודה וחולשה, כצפוי בדה-שוו. אשמח לקבל טיפים והמלצות מבעלי נסיון, בעיקר לגבי בתי עסק מומלצים לביצוע העבודה (במיוחד באזור הצפון), עלויות ומכשלות אחרות. תודה, יוסי
הודעה אחרונה מאת yossys, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היכן מוצאים: א. מכסה\אטם שמן כדור שמתחבר לנאווה של הגלגל הקידמי?. ב מחזיר שמן בחיבור דרישפט דיפרנציאל?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הזמנה להשקת Willys Jeep MB 1942 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה 27 באוגוסט בשעה 17:30, בו יושק רכב וויליס ג'יפ MB צבאי משנת 1942 מתוצרת ארה"ב. הג'יפים הראשונים של וויליס תוכננו ויוצרו ע"י חברת וויליס-אוברלנד לפי מפרט ומכרז שנתקבל מצבא ארה"ב ביולי 1940. בגלל דרישות הצבא לרכב קל יותר ולאחר כמה דגמים קודמים פותח הדגם הקל הראשון ה- MA ובגלל תכונותיו הנוספות - בעל המנוע הטוב יותר ומחירו הזול זכתה וויליס בנתח העיקרי של הזמנת הצבא לג'יפים. דגם ה- MB כבר היה כבד יותר ויוצרו ממנו כ-400,000 כמעט פי 2 במקביל ליצור של ג'יפים של חברת פורד. להתרשמות ולהנאתכם מצורף אתר היסטוריה של הדגם , http://www.…
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי הסתכלות בספר העשור של מועדון ה5 נדהמתי למראה היפה של הונדה S600 ושאלתי היא... האם יש הונדה S600 בהארץ? ואם כן כמה? לפי מה שרשום שהיא שייכת ל מרק היימן חבר מועדון תמונה של המכונית בעמ'99 בתודה לעונים , ערן
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי כ4 שנים והמון חוויות, ובהמשך לפינוקים (מנוע חדש נחשב ?), החלטתי לשלוח סוף סוף את הב מ וו הראשונה שלי לפחחות וצבע כללית. בתחילת השבוע שעבר היו ההכנות (ביקרתי אצל "גופה" של דגם כזה שרכשתי פעם) ובעזרת דיסק חתכתי כל מיני חלקי פח שהייתי צריך. ביום חמישי "נפלתי" על הרכב ופירקתי ממנו את כל מה שרק אפשר. מצ"ב תמונות שלו אחרי הכל:
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 11 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אודה לכל מי שייתן מידע על פירוקיות ומשחטות של רכבים ישנים באזור המרכז ובפרט שיש שם וולבו 121\122 (לא משנה היכן בארץ) תודה
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פיאט בלילה שנת 1934 הרכב היה שייך לזקן שגר בחניה של הג'רוסלם פוסט בירושלים[למי שמכיר] הרכב זקוק לשיפוץ כללי וכל החלקים במקומם. מחיר סופי 35,000 ש"ח 057-665-888 אלעד
הודעה אחרונה מאת eamzaleg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חיפשתי מלא את הספר רכב באתרי אינטרנט, ולא מצאתי איזכור של הפורד טאונוס. רק טאורוס, וזה גם משנת 80+. האם היה לפורד טאונוס שם שונה בארצות אחרות? ואיך רושמים זאת? תודה מראש שי.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
עזרה בהעברת בעלות 1 2
מאת XOFIRX-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רכב אספנות אבל יש לי ולמוכר בעיה בהעברת הבעלות הרכב עם טסט בתוקף כבר חצי שנה ורשום כאספנות אחרי שעמד כמה שנים ללא טסט יש חסימה ממשרד הרישוי להעברת בעלות ולשליחה של הרשיונות בדואר הייתי עם המוכר במישרד הרישוי בחולון ולא ידעו לפתור לנו את הבעיה (פעם ראשונה שניתקלים בכזה דבר) אין לרכב עד כמה שידוע למוכר ולי שום עיקולים שיעבודים וקנסות לפי בדיקה שעשינו, הבעיה היתה גם כשהרכב היה עוד עומד ללא טסט אבל רשום כאספנות. מה ניתן לעשות ? למי לפנות ? תודה
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- pooh-bear
- Nati2707
- Alosha
- BoazB11
- `Infinity
- גולדן191
- קוסקוס
- DC10
- mottis
- zaf
- Camaro 92