Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסתכל טוב במכירה. את האוטו הזה אתה לא משיג בארץ בכלל. בשום מחיר.

אלוהים כידוע נמצא בפרטים הקטנים, ובאוטו הזה הם עושים את כל ההבדל: האוטו הזה עשה רק 80K ק"מ, הפח והצבע מצוינים, יש את כל התיעוד המקורי ועוד ועוד.

טרנספורטר שתקנה בארץ ב 1000 ש"ח יהיה אחרי 800K ק"מ במצב חיצוני תואם, עם מנוע מוחלף שלא מופיע ברשיונות, מבחור בשם יוסי בלי שם משפחה שמוכר "עבור דוד שלי".

לענין האפשרות בארה"ב לעשות מה שאתה רוצה עם האוטו, אני לא הייתי מתלהב כלכך. זה נכון שבארה"ב אתה יכול לעשות שינויי מבנה בקלות יחסית ולקבל רישוי לנוע בדרכים ציבוריות. מצד שני אתה חולק את הכביש עם רכבים בלתי בטיחותיים בעליל, שמסכנים אותך ללא שום פיקוח ממשי.

לעיני - המצב בארץ טוב בהרבה. אנו נוטים לא להעמיק מספיק בפרטים. לעינינו טרנספורטר מושלמת במצב תצוגה, זהה לטרנספורטר החבוטה של האלטע זאכען. לדעתנו מספיק להוסיף לאוטו כ"ס ולא צריך גם לשדרג את כל שאר המכללים. אין שום בעיה גם בארץ להחליף מנוע לגדול יותר. אתה צריך לשם כך לקבל אישור יצרן או ללכת בדרך הארוכה (והיקרה) של בחינתו וקבלת אישורים ממשרד התחבורה.

נמרוד

וואללה?! בכל רגע מוכן להיתחלף! ובארץ אתה חולק כביש עם נהגים מפגרים ללא כל הכשרה/ידע/כישרון/אפילו רצון להיות נהגים טובים, ותפרנים, שנוהגים בגרוטראות שהורכבו מכמה גרוטאות אחרות עקב חוסר תקציב ואכפתיות, ועוברות טסט "בקומבינה", אם בכלל, רכבים, שכל הקשר שלהם למצב תקין הינה "חותמת גומי" ברישיון! וכן, מאד קל לשדרג כ"ס גם בארץ, רק שמי שעושה את זה, בד"כ עושה את זה "בקומבינה", ככה שאף אחד אפילו לא יודע, ובטח ללא כל פיקוח/בדיקה הנדסית של הרכב! אז, אתה עדיין בטוח, שבארץ המצב טוב יותר?

ולגבי האלטע זאכן - גם אני לא רוצה אוטו זבל, אני לא צריך אותו לעבודה, אבל עדיין, לדעתי המחיר של מעל ל-5K$ קצת מוגזם, אפילו בארה"ב... מצד שני - אם היה לי כסף חופשי, הייתי לוקח אותו8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לידיעתך,המיסים על רכב אספנות מטורפים ממש,מדובר בכ-130-140 אחוזים על מחיר הרכב ומחיר ההובלה גם יחד,תילי תילים נכתבו כאן על הנושא ואתה מוזמן לחפש ולקרוא.

המיסים על רכב אספנות הם אותם מיסים שחלים על כלי רכב פרטיים חדשים. אבל אני בהחלט מסכים עמך לגבי עניין הטירוף...

• תוכן חדש...