Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה להנהלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שבקרוב עומד להתקיים שוק חלפים במגרשי התערוכה.

אני מציע לפתוח בפורום שני "דביקים" בהם ניתן יהיה לפרסם מה מוצע למכירה ומה מבוקש...

[אני למשל מחפש "ערכת הגה כח וולו 144" )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אני מבין שבקרוב עומד להתקיים שוק חלפים במגרשי התערוכה.

אני מציע לפתוח בפורום שני "דביקים" בהם ניתן יהיה לפרסם מה מוצע למכירה ומה מבוקש...

[אני למשל מחפש "ערכת הגה כח וולו 144" )

הכי חשוב מתי והיכן זה יהיה!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוק החלפים מאורגן על ידי מועדון החמש אבל פתוח בעצם לכולם. בכל הפעמים האחרונות סיכמו אותו מספר אנשים במועדון הזה כאכזבה, וחלקם בגלל שאנשים שאינם חברי המועדון הופיעו בו ואפילו נהנו. בכל אופן השוק יתקיים ביום שישי 10/9 החל מהשעה 9.30 בבוקר. הכניסה משער גן אורנים ומיד שמאלה למגרש החניה שליד שער 2. הכניסה ברגל ללא תשלום ומומלץ מאוד להצטייד בהרבה מי שתיה .

פורסם

לא הבנתי את תגובתך - מה טענתך כנגד חברי המועדון?

בכל אופן אם אין לך מה לומר אולי פשוט לא תאמר כלום!!!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לא הבנתי את תגובתך - מה טענתך כנגד חברי המועדון?

בכל אופן אם אין לך מה לומר אולי פשוט לא תאמר כלום!!!!!

כאשר תקרא את ההודעות הקודמות בשרשור תבין. חוץ מזה אף אחד לא דיבר על טענה, אז אל תטען נגד אחרים

פורסם
שוק החלפים מאורגן על ידי מועדון החמש אבל פתוח בעצם לכולם. בכל הפעמים האחרונות סיכמו אותו מספר אנשים במועדון הזה כאכזבה, וחלקם בגלל שאנשים שאינם חברי המועדון הופיעו בו ואפילו נהנו. בכל אופן השוק יתקיים ביום שישי 10/9 החל מהשעה 9.30 בבוקר. הכניסה משער גן אורנים ומיד שמאלה למגרש החניה שליד שער 2. הכניסה ברגל ללא תשלום ומומלץ מאוד להצטייד בהרבה מי שתיה .

תמיד יהיו אנשים שמרוצים יותר, וכאלה שמרוצים פחות...

ואם אתה היית כ"כ מרוצה מהאירוע בעבר, מדוע אפשר להבין מדבריך שדעתך אינה נוחה מ"חברי המועדון" ?

קודם כל אתה מוזמן, להצטרף ולהשפיע.... (אין ועדת קבלה...)

שנית, בהחלט יכול להיות שהנאתו של מישהו מסויים אינה עולה בקנה אחד עם כוונותיהם של המארגנים.

(ובמונח "הנאה" אני יכול לכלול הצקה, לגלוג או סתם ניג'וס למי מהמשתתפים באמת הגיע כדי לחפש/לקנות או למכור חלפים שיעשו לכמה אנשים אחרים את היום)

למוכר אשתו תספיק לנג'ס לו על ערימת הגרוטאות במחסן

לקונה שסוף סוף מצא את החלקים שחיפש כבר המון זמן - ולא ב-ebay

למחפש שלא מצא את מה שחיפש אבל קיבל טיפים ש"חבל על הזמן"

למתבשם שבא בשביל האווירה אבל צריך להזהר שלא לקלקל לשלושת הראשונים את האירוע....

אישית אני מתכוון להיות באירוע, מקווה לעשות כמה אנשים מאושרים עם עודפי החלפים שיש לי בבית,

ואלי למצוא איזה כמה פיצ'יפקס שחסרים לי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...