רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה רכבי אספנות מהסוגים הבאים - 1. פורד קורטינה/קונסול 1964 1.5ליטר ידני (הילוכים על ההגה) - הרכב נדרש לשיפוץ יסודי והיה לו טסט בפעם האחרונה לפני כ-3 שנים המחיר המבוקש - 2500 שח. 2. אופל קדט קופה 1973 (חלון אחורי שוכב) 1.2 ליטר אוטומטית - הרכב כעיקרון במצב נסיעה ואולם הטסט האחרון בוצע לפני כ-3 שנים. המרכב במצב סביר וכמעט ללא חלודות. המחיר המבוקש 3700 ש"ח. ירון נא להשאיר הודעה פרטית למעוניינים או להתקשר למספר 0545-313922. בקשה - שיתקשר רק מי שמעוניין - ולא כאלו שרק רוצים לבדוק/לראות.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
נצפתה רנו 4 שנת 82 052-527111 לבנה עם פס כחול בצדדים. הרכב לא שלי אז לא הודעות ולא בטיח.
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ברגע זה קיבלתי אישור טלפוני מי בעל הרכב לפרסם את כל תהליך השיפוץ כך שמה שלא ראיתם לפני שנה תוכלי לראות עד היום פרטים של הרכב לא תקבלו רק תמונות (מצטער אילו התנאים). הינה תמונות שבקושי היה לה פרצוף עד שהיא קיבלה את שלמותה....
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר שהגעתי עם ויני למצב שבו אני פחות-או-יותר מרוצה מהמצב המכני, התחלתי בגישוש אחר פחח ראוי לביצוע תיקון המרכב. למרות שמרחוק ויני נראית במצב מצוין, הרי שמבט מדוקדק מגלה פגיעות קלות במספר מקומות, כמו גם איכות צביעה נמוכה מאוד ושפע של שריטות. עד עתה נפגשתי עם שני משפצים פוטנציאליים, אליהם הגעתי בעזרתו האדיבה של ליאור ברוך. הראשון היה רועי (איזה שם יפה ) מפתח תקוה (אוטו פח) עליו שמעתי (וראיתי) רק טוב. אצלו קיבלתי הצעה ראשונית לפחחות (ללא פירוק המכונית)+צבע, תיקון רצפת המכונית בתא הנוסעים (ללא ריפוד) ותיקון של מכסה המנוע ותא המטען. כל זאת, במחיר של 12,000 שקלים. עבודה זו אינה כוללת גלגלים, שמשה קדמית, חלקים מוכספים, וכדומה. השני הומלץ כא…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לקראת כתבה שעתידה לצאת באבטומוביל הקרוב, נברתי קצת בארכיון של מפעל "תעשיות רכב" בנצרת-עילית. הנה טיזר קטן ממה שמצאתי. הכתבה לא תהיה על משאיות, אבל אני מבטיח תמונות לא פחות מענינות. נמרוד
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
למכירה
מאת ד''ר וואנדורה- 1 תגובות
- 935 צפיות
* וולוו 240, מודל 84, יד 2, 066-615909 * וולבוו 240, מודל 81, 4,000 ש"ח, מנוע משנת 2000. 051-715096, 03-5078026. * פולקסוואגן חיפושית, מודל 1973, 1300 סמ"ק, אמריקאית, צבע חדש. 052-525859 * סוסיתא קובייה, מודל 64 במצב מצוין. 050-461829 * קרייזלר ניו-יורקר (נראה לי שהיא פורסמה פה כבר) מודל 64, החלפה לטנדר 051-723457. (לא יודע אם אספנות אבל...) *רנו 9 מודל 88, 4,000 ש"ח, יד 3, מזגן מפרטי. 058-437690
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 992 צפיות
מועדון החמש מכבד כל עשייה שתורמת לשימור מורשת הרכב העתיק במדינת ישראל ובעולם כולו ומחבק באהבה כל רכב ששופץ במדינת ישראל ע"י בעל הרכב. ברור לנו שלא כל רכב יכול להגיע לסטנדרטים הגבוהים ביותר של שיפוץ רכב , להזכירכם!!! אנו גם מועדון חברים בפרט וחברים לשגעון בכלל. שלכם נחום -----Original Message-----
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
נשברה לי ידית ההילוכים, מי מכיר מי יודע איפה אפשר לתקן?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
נעלמה לי הבקלית
מאת kanfi- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מבקש עזרה באיתור מקור לרכישת בקלית וינקר ימני לאולדסמוביל שלי שנעלמה לפתע. הבקלית אני חושב ייוצרה בארץ כי היא לא מופיעה ברכבים מארה"ב (תקינה של ישראל בלבד )מצ"ב תמונות של הצד החסר והצד המלא: תודה, עמית
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
פירסמתי כבר את האוטו הזה בשרשור של ענתיקות בחצרות.. והנושא היתפתח מאוד אם כדאי לשפץ רכב במצב כזה, לכן צילמתי תמונות יותר ברורות וכל אחד יכול להביע את דעתו בצורה טובה יותר, לי אם היה תקציב לא הייתי מהסס לשפץ רכב במצב כזה. הוא ניראה במצב קצת יותר גרוע מהוולוו 121 של שי .מ.
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בימי שישי ברחוב דיזינגוף בת"א איפה שהמזרקה יש כמו שוק של דברים ישנים שאנשים מוכרים היה שם בחור שמוכר כרזות בצבע של פירסומות של רכבים אמריקאים משנות ה-50 וה-60 הכרזות בגודל של בערך 25 על 40 ס"מ הכרזות מרשימות מאוד ולא הייתי מהסס לקנות אם הייתי מוצא כרזה של הרכב שלי לידיעת אספני הכרזות.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני לקראת סיום פרוק הקפרי שהבאתי לחלקים, אני לא מצליח להבין איך לפרק את הכנפיים הקידמיות הם ניראות לי מרותכות לשילדה, האים בשנים האלו 1973 ריתכו כנפיים ולא הישתמשו בברגים?? בכל אופן אני מעוניין לשמוע המלצות איך לפרק את הכנפיים בצורה טובה . בנוסף האים כדאי לחתוך את הכנפיים האחוריות עם דיסק כדי לשמור אותם ? תודה.
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
האם שווה לשפץ?
מאת sk- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול בתור מתחיל לשכן שלי יש פאסאט קופה שנת 1981 "אני לא זוכר נפח מנוע אם מישהו יודע זה יעזור" במצב לא רע דרוש שיפוץ חיצוני אבל אפשר להתניע אותה וכמעט לא חסר חלקים והוא אומר יש מסמכים והכל, ואם אני רוצה אותה אז שאקח "חינם" השאלה האם כדאי לשפץ ולשמור אותה או שלא שווה את כל העבודה ולהחזיק אותה עד תהיה אספנות לכל העונים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפגש מועדון מרצדס יערך ביום ששי 20.08.04 בשעה 16.30 בתחנת דלק פז מחלף הסירה הרצליה. כל חברי מועדון מרצדס ובעלי עניין מוזמנים. למידע נוסף 064-520080,068-699058 אלי כתריאל-מועדון מרצדס
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
-
*מכירה* אלפא רומאו GIULIA GT שנת 70
מאת Guest l'Anonimo- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה אלפא רומאו ג'וליה GT שנת 70 (ג'וניור סדרה ראשונה, מכסה מנוע "מדרגה", פדלים עומדים) אחרי שיפוץ חיצוני ומיכני, מנוע 1600 מצויין אחרי אוברול, קרבורטורים WEBER, צבע צהוב קרם. דשבורד, הגה וקונסולה מרכזית מקוריים, הכל עובד. הרכב מסודר ונוסע יום יום, יש מזגן עובד ברכב נדירה בארץ פניות רציניות לטלפון 052-2857077
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 0 תגובות
- 866 צפיות
מחפש מיכל דלק לוויליס מנוע הריקן 6 צילינדר בשיפוץ.. המיכל שלנו כנראה לא שווה שיפוץ!- ואני עדיין נמנע מלהתקין מיכל דלק מרכב אחר נאמר BX
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לשיפוץ חוזר של " פורד אנגליה " 67 זקוק למידע היכן ניתן להשיג את כל סוגי הגומיות לדלתות והחלונות תודה שלום - חיפה
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז מחר, אחרי הצהרים, אעלה על מטוס אוסטריאן אירליינס לוינה ואשהה שם רצוף עד 31 בחודש ואז, אם לא יהיו שביתות ובלגנים, אחזור עם אותה חברה ארצה. זאת אמורה להיות נסיעת עבודה לא קלה כך שאני לא יודע אם יהיה לי זמן לצלם.. אז שימרו על המולדת...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר בדיקה יותר מקיפה כנראה שהגיר בסדר גמור אבל לגבי המנוע עושה רושם טוב אבל אני ופרחי נפרק את הראש ואת הקארטר ונבדוק ידנית מה קורה וכן נבצע בדיקת קומפרסיה נקווה לטוב....
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
היי היום הלכתי לטסט עם הFORD MERCURY COMET שלי ואחרי שעברו על האוטו שלי למעלה משעה וכל המכון הסתכל ובדק אותו ואין פרט שהם לא סרקו הם הכשילו אותי על בולדגונטים תחתונים חגורת נהג יבשה גומיות מייצב קדמי ועוד כמה שטויות בקיצר אני צריך לשפץ את הבולגונטים התחתונים . אז אם מישהו מכיר מישהו שמתקן בולדגונטים כאלו שיתן לי פה \ הודעה פרטית בבקשה פרטים שלו ביי ותודה מראש מרקו נ.ב אני מעלה כאן מספר תמונות של האוטו במצבו הנוכחי כמובן שנשאר לסדר את עניין הטסט ויש עוד כמה פינישים לעשות
-
שיפורי מיני 1 2
מאת מינימן-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט יש ברשותי מיני מיינור שנת 78 עם מנוע 1000 המקורי והטוב .... ברצוני לשפר את המנוע , וגם קצת לסדר אותו ( הוא התחיל לעשן - לא משהו רציני אבל קצת) בכל אופן אני לא סומך על המוסכים שיכולים לעשות לי את המנוע שיהיה משופר , וכמו חדש אז עלה הרעיון להביא מנוע חדש מחו"ל השאלה היא : 1. מה הפרוצדורה להביא מנוע חדש חדש מחו"ל עד לנסיעה ברכב ? 2. כפי שהסתכלתי באתרים שמתעסקים על שיפורי מיני כמו האתר http://www.minisport.com ואחרים יש שם מנועים מהמנוע המקורי עד למנוע 1400 CC משופר מאוד , השאלה היא לא המחיר כמו איזה מנוע אני יכול לקנות ולהביא ולהתקין במיני שיהיה חוקי לנסוע איתו בארץ ( על איזה מנוע הכי חזק ומשופר יהיה איש…
הודעה אחרונה מאת KABOOM, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב, במהלך השעות האחרונות הפעלתי קצת את הקלבסה והצלחתי לתפעל את התאים האחרונים במוח שלי שעוד לא התנוונו. עלתה לי שאלה שאני אשמח אם מישהו יענה לי עליה. להלן המקרה: למר ישראלי יש רכב מסוג X (בוא נאמר מוסטנג). הזמן מראה את אותותיו והרכב מתחיל לחטוף כל מיני ניוונים, אם בפן המכאני ואם בפן הקוסמטי-חיצוני-פנימי. מכוון שהרכב זקוק למלאי חלפים לא מבוטל, והזמנה של חלקים בודדים (שלעיתים אינם נמצאות רק אצל ספק אחד) גוזלת המון זמן וכסף יצא מר ישראלי לחו"ל ומצא רכב תואם לשלו אשר הוא מושבת מבחינה מכאנית, אך יכול לשמש בתור מחסן חלפים (כמובן שלרכב יש רישיונות מלאים והוא נמכר בהסכמה מלאה). * האם ניתן להצהיר על כך שהרכב ישמש בתור בתור מחסן חלקים (ובכך לשלם מס נמוך יותר? …
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתקלתי במגרש מכוניות ליד הבית במיני מיינור אדומה שנת 75 למכירה,לרכב דרוש שיפוץ מקיף מחלקי פלסטיקה פנימיים ועד ריפוד וגם רוב החלקים המכניים מפורקים. בעל המגרש נותן הבטחה שרוב החלקים המפורקים ונמצאים בארגזים בתוך הרכב. בעל המגרש דורש 7 אלף ומוכן להתגמש. יש רשיונות כמובן,ובעוד כמה חודשים הוא יהיה בן 30 ומתאים לאספנות,אז לפי מה שקראתי בפורום זה כל ענייני האגרות והטסטים הם הסטוריה ואינם רלוונטים. השאלה היא האם המחיר צודק? והוא טוען שאם אני רציני הוא מוכן להתגמש,ת'כלס מה המחיר שמיני במצב הנתון נסחרת? תודה מראש למגיבים. איציק.
הודעה אחרונה מאת shlomikakon, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מיני מיינור עדיפות לדגם 1300 עדיפות לשנתון מתקדם (82-85) מצב נסיעה חייבת להיות עם ניירות תקינים ומסודרים!!! נא לפנות בה"פ. תודה
הודעה אחרונה מאת shlomikakon, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות מימים עברו,מי שיכול להסביר ולהוסיף ,בבקשה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה ,למהירי החלטה !!! פליימוט בלוודר סטיישן, מנוע 5200+מזגן חדש במצב נסיעה ,מכני מצוין ,דורשת שיפוץ חיצוני וקוסמטי ,במחיר מציאה!!!! נמצאת באיזור המרכז טל:0528600655 שי הודעתך נערכה. כותרת לא מדויקת להבא תגרום למחיקת ההודעה.
הודעה אחרונה מאת shay_C3, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
הזמנה להשקת PORSCHE 356C COUPE 1964 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה 13 באוגוסט בשעה 17:30, בו תושק מכונית פורשה 356C קופה משנת 1964 מתוצרת גרמניה, דגם זה הוא קרוב של "החיפושית" שפרדיננד פורשה נחשב אבי המנוע שלה, ועל אותו עקרון נבנה מנוע ה- 356, הדגם יוצר בין השנים 1965-1946 ועם השנים הדגם התפתח והשתבח בצורה משמעותית ולמעשה התרחק מאד משורשיו. להתרשמות ולהנאתכם מצורף צילום של דגם תואם ואתר היסטוריה של הדגם, http://www.rezisto.net/~alex/porche/porchehistory.htm כמו כן פרטים נוספים נתן למצוא באלבום העשור בעמוד 72. האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב. מר נחום קדמיא…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש רפד טוב ...מישהו יכול להמליץ לי על איזה רפד על רמה? תודה מראש,עוז
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
וולוו 121-דרושה עזרה 1 2
מאת שי .מ.- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. אז ככה, אני יודע ששיגעתי אתכם כבר (פורד אנגליה, פיאסטה),אבל עכשיו זה רציני. בבעלותו של דוד שלי וולוו 121 אוטומטית (אין לי מושג נפח מנוע אבל יש לה זוג קרבורטורים) הרכב לא זז כבר בערך 20 שנה, הוא אמנם מוזנח אך מצבו לא רע (עומד בצל רוב הזמן, מתחת לעץ שכבר כיסה אותו בטון של עלים), המנוע עושה רושם טוב וסה"כ האוטו נסע טוב עד שניזנח על הדוד שלי. הייתי רוצה לדעת פרטים טכניים על הרכב, זמינות חלפים פה בארץ. עם חלקים משבדיה אני כבר אסתדר וזאת מכיוון שאבא שלי עובד בוולוו וכרגע בנאדם נוסף וחביב שעובד אף הוא בוולוו משפץ גם כן 121 לפי מה שהבנתי מאבי, אני אנסה ליצור איתו קשר במהלך השבוע. (אולי יש פה אנשים שמכירים אותו...פרטים בה"פ..) בעקרון דוד שלי הסכים לשחרר א…
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
פנסים חדשים לאלפא סוד
מאת Guest l'Anonimo- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל המעוניין: פנסים אחוריים פנימיים (אור אחורי + רברס + מספר) ימין ושמאל לאלפא סוד. יחידות שלמות, כולל בית, כולל חיבורים, כולל חוטים ומנורות. אורגינל חדשים (פנסים חדשים שלא היו על רכב אף פעם). http://www.inmatrix.com/~uri/sudl.jpg פרטים בה"פ
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- pooh-bear
- Nati2707
- Alosha
- BoazB11
- `Infinity
- גולדן191
- קוסקוס
- DC10
- mottis
- zaf
- Camaro 92