Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי ענתיקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומנם לא חבר מועדון וכרגע לא מחזיק בשום רכב ,אבל אני מכיר את ארצנו מרוב הכיוונים .ואני גם די חולה על רכבי אספנות לכן אם יצרו אתי קשר המארגנים אין לי שום בעיה לתכנן מסלול .התשלום יהיה להצטרף לאיזה רכב מעניין בראלי עצמו...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מר אזולי

לא רציני "להתחיל לזרוק רעיונות",

מקובל יותר להפגש פעם או פעמיים, אם במיפגשי שישי או במקום אחר שיפורסם בפורום, בפגישות אלו ניתן יהיה לבחון טוב יותר את רצינות החברים לתת כתף.

אם ההיענות תהא טובה רצוי גם לקבל את הגיבוי של מועדון ה-5,

ואז - לקיים פגישות ופירסומים שוטפים, רציניים וקונקרטיים יותר.

בתקוה להצלחה (אני בפנים) -

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
מר אזולי

לא רציני "להתחיל לזרוק רעיונות",

מקובל יותר להפגש פעם או פעמיים, אם במיפגשי שישי או במקום אחר שיפורסם בפורום, בפגישות אלו ניתן יהיה לבחון טוב יותר את רצינות החברים לתת כתף.

אם ההיענות תהא טובה רצוי גם לקבל את הגיבוי של מועדון ה-5,

ואז - לקיים פגישות ופירסומים שוטפים, רציניים וקונקרטיים יותר.

בתקוה להצלחה (אני בפנים) -

אבי

המטרה היא שכל אחד יציע הצעה ואז ניבחן את כול האפשרויות בתוך הועדה שתארגן את האירוע.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נקבע שעה לפגישה ה-1 צרו איתי קשר בה"פ או ב: 050-736-00-67 ואני אחזור עם השעה.

והמיקום.

לבוא עים רעיונות כתובים.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
נקבע שעה לפגישה ה-1 צרו איתי קשר בה"פ או ב: 050-736-00-67 ואני אחזור עם השעה.

והמיקום.

לבוא עים רעיונות כתובים.

משה אזולאי.

בוא ואתרגם לך את מה שאמרו עד עכשיו:

"ראלי מכוניות עתיקות זה רעיון טוב. נשמח אם משה אזולאי יצטרף, אבל לא ניתן לו לארגן עד שנכיר מי האיש ואם יש יכולת מאחורי המילים המתלהבות"

כמו שאבי נ. כתב לך, תבוא למפגשי המועדון, תגלגל את הרעיון עם אחרים, אם זה יתפוס תוכל להשתלב גם באירגון.

פורסם

"ראלי מכוניות עתיקות זה רעיון טוב. נשמח אם משה אזולאי יצטרף, אבל לא ניתן לו לארגן עד שנכיר מי האיש ואם יש יכולת מאחורי המילים המתלהבות"

כמו שאבי נ. כתב לך, תבוא למפגשי המועדון, תגלגל את הרעיון עם אחרים, אם זה יתפוס תוכל להשתלב גם באירגון.

אני לא יודע מי הבחור שמנסה להשמיץ אותי פה ...אבל שתדע אני איש של מעשים לא של דיבורים.

עד עכשיו כל הפעילויות שאירגנתי עברו בצורה יפה.

בקשר למפגשי המועדון.

אני מגיע בכול יום שישי למפגשי המועדון בשלוש שנים האחרונות באיזור המרכז.(ר"ג,הדר יוסף, וכעת לאוניברסיטה)

משתתף קבוע בישיבות המועדון. ועוזר בארגון ארועים.

אני לא אמשיך כי חבל על הדיבורים ואמשיך במעשים.

ועוד משהו קטן:

אסף במקום להעביר ביקורות תתחיל לפעול!

שיהיה לכולם סוף שבוע מהנה

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

אסף

אותך אני לא מכיר, אבל קם כאן מישהו ומנסה להרים את הפרויקט והיחס שלך לכך מזלזל ללא כל סיבה.

אם לא הבנת, אז מה שכתבת זה בדיוק מה שהוא מארגן כרגע...

ומשה

קח את זה בקלות, כמו שכתבת, אתה נמדד במעשים ולא בדיבורים.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אסף יקר,

ראיתי את ההודעה שלך מיד לכשנכתבה, ולמרות שראיתי לנכון להגיב לא עשיתי זאת מאחר ולא רציתי "ללבות את האש".

לצערי האש כבר נדלקה, ואני מגיב מאחר וצוצתתי על ידך, ובנוסף גם נתת פירוש לא מדוייק לדברי.

חלילה לי לזלזל במשה (שאינני מכירו עדיין) או בכל חבר אחר. כל אדם שמעלה יוזמה ומוכן להוציאה לפועל יבורך. הערתי הערה שהיא לדעתי לא פוגעת אלא נוגעת לסדר ואירגון הנושא. צר לי שלא הבנת זאת.

כפי שנראה בזמן הקצר יחסית שהנושא מתגלגל -יש רצון מצד החברים להוציאו אל הפועל.

אם כן, בוא וננסה לעזור במקום להוציא את הרוח מהמפרשים. כל מי שפועל למען הציבור איננו עושה זאת למטרת רווח (כספי) ומקלות בגלגלים זה הדבר האחרון הדרוש כאן.

בברכת חברים

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מחר יגיעו כ 10 חברים לפגישה ה-1.

אים יש עוד משהו שמעונין לתרום מזמנו ויכולתו אז שיצור איתי קשר בנייד (050-736-00-67)

תודה לכולם ולילה טוב.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

אתמול התקימה פגישה ראשונה בנושא.

הועולו בעיות כמו זמן. אבטחה.עלות למשתתף.חילוץ חלקים. מקומות לינה ועוד...

הוצעו גם פטרונות והנוכחים בישיבה כבר החלו בפטרון הבעיות ובדיקת מקומות לינה ואירוח לאורך המסע.

הועולתה גם בעית נהיגה ברכבים ישנים מאוד (שנות ה-50 ומטה) לאורך המסלול הארוך ותנאי הדרך הקשים בו שכן נהיגה ברכב בעל מערכות היגוי והנעה מיושנות לא קלים לנסיעות כאלו.

בהצלחה בהמשך הדרך

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

אובדים בכביש.

זו הכותרת של כתבה שמופיעה במוסף "7 ימים" שב"ידיעות אחרונות".

הכתבה מדברת על תרבות הנהיגה של חלק מתושבי הנגב, ומעלה הרהורים לגבי מסע לכיוון אילת. שכן מסע כזה, שיכלול שיירה של למעלה מ-20 רכבי אספנות יכול להיתקל בבעיה של רכב שיתפרץ מהשבילים ומהשטחים הפתוחים במהירות של למעלה מ-100 קמ"ש אל תוך השיירה,שתיסע במהירות של 60 עד 80 קמ"ש ועלול לפגוע באחד מרכבי האספנות. לכן עולה המחשבה של לקצר את המסע עד באר-שבע.

מי שקרא את הכתבה מוזמן להביע את דעתו בנושא, האים יש לקיים המסע או לא?

שבת שלום ושבוע טוב.

משה אזולאי

Moshe Azulay

• תוכן חדש...