Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתה לפחות אחת שאני ראיתי ותיעדתי לפני כ-10 שנים.

אין לי מושג איפה היא היום.

ידועות בארץ לפחות שתי TR-7 סגורות, אבל לא זכורה לי אי-פעם אחת פתוחה.

נשמח לראות את התמונה, ולא כדי "לבדוק" אותך, אלא באמת מתוך סקרנות טהורה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידועות בארץ לפחות שתי TR-7 סגורות, אבל לא זכורה לי אי-פעם אחת פתוחה.

נשמח לראות את התמונה, ולא כדי "לבדוק" אותך, אלא באמת מתוך סקרנות טהורה.

סליחה!

לא שמתי לב למילה "פתוחה" אכן צילמתי אחת סגורה לפני כ-10 שנים בישובי גדרות:oops:

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לחיזוק דבריו של קובי - גם לי ידוע על 2 TR-7 בארץ - אחת שהיתה שלי משנת 1975- בצבע צהוב. ונוספת בצבע שחור משנת 1979 (למיטב ידיעתי).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לחיזוק דבריו של קובי - גם לי ידוע על 2 TR-7 בארץ - אחת שהיתה שלי משנת 1975- בצבע צהוב. ונוספת בצבע שחור משנת 1979 (למיטב ידיעתי).
עולם קטן...

את שלך צילמתי!

אני אגש לחפש את התמונה...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בהקשר למה ש M.Azulay אמר הסיכוי לראות סברה פתוחה הוא אפסי בארץ.

מספר הסברות בארץ הוא לא יותר מ5 ובדרך כלל הבעלים שלהם מפחד להוציא אותם החוצה (ובצדק) .

רכב כזה היום שוה הון.

פורסם
בהקשר למה ש M.Azulay אמר הסיכוי לראות סברה פתוחה הוא אפסי בארץ.

מספר הסברות בארץ הוא לא יותר מ5 ובדרך כלל הבעלים שלהם מפחד להוציא אותם החוצה (ובצדק) .

רכב כזה היום שוה הון.

אני לא כל-כך בטוח שהרכב שווה הון - הוא יהיה שווה רק אם מישהו יהיה מוכן להוציא כסף ממשי עבורו. בחו"ל הרכב הוא די איזוטרי, ועוסקים בו כמה משוגעים לדבר באנגליה ובבלגיה. בארץ, צריך למצוא קונה שיהיה מוכן לשלם הרבה עבור ערך היסטורי מסוים, אבל לא על התכונות של האוטו עצמו. לא זכיתי לנהוג על סברה, אבל אילו שזכו מדווחים על התנהגות כביש מחפירה, שלא לדבר על העיצוב המוזר.

ועכשיו לשאלה האמיתית

מי מוכן לקחת על עצמו כפרוייקט אירגון מפגש דומה או מועדון רודסטארים ישראלי?

יהיה נחמד ליראות בו גם איזו סברה ספורט פתוחה !!!!!!!!!!

צר לי משה להוציא קצת את הרוח מהמפרשים - מפגש חד-פעמי יכול להיות אירוע נחמד ואשמח להשתף בו, אבל מועדון זה כבר סיפור אחר לגמרי. צריך "מסה קריטית" של חברים כדי לארגן משהו סביר, ואל תשכח שחלק מהפוטנציאל כבר פעיל גם במועדון החמש.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קיים מועדון רודסטארים ישראלי:

http://www.roadster.co.il/

יש בו בעיקר רודסטארים מודרניים (יפונסקי בוך), אבל אני מאמין שרודסטארים קלאסיים יתקבלו בברכה.

אגב זכור לי שאחת ה TR7 הסגורות הסתובבה עם קיט ניפוח מכוער ברמות שלא יאמנו. הדבר הזה כבר פורק ממנה?

פורסם

לאישפוז - ראשית על טעם וריח אסור להתווכח. אני דווקא אהבתי אותה מוחצנת - ולכן היא הייתה שלי!!

לצערי הTR-7 מכוערת (לטעמי ולטעם הרבה מאד בריטים מעונבים) כשהיא במצבה המקורי.

לסיום היא עברה שיפוץ (לא שינו לה את הקיט) וצבע - וכיום מחכה לרישומה כאספנות בעוד מספר חודשים.

נ.ב לצערי היא כבר לא ברשותי...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...