Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב עם מנוע לא תקין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שדובר כאן על הנושא, אך איני מצליח למצוא את הדיון בארכיון.

מה עמדת הרשויות הנאורות שלנו בנושא רכב מיובא שמגיע ללא יכולת להתניע.

לא מדובר על גרוטאה לחלקים, אלא על מכונית שזקוקה לעבודת מכונאות מסוימת כדי לחזור לחיים (לצורך העניין, החלפת קרבורטור או דיסטריבוטור - משהו בגודל כזה).

האם ניתן לייבא ? איך מתנהל תהליך השחרור ?

אודה למידע.

פורסם

אתה מתכוון לדיון הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=43365

לפי מה שידוע לי, את הרשויות ה"נאורות" (רפובליקת בננות) לא מעניין כ"כ מה יש לך מתחת למנוע ואם זה עובד או לא.

ההסתכלות וסיווג הרכב מתייחסת בעיקרה למרכב החיצוני והקוסמטי של הרכב.

פורסם
נדמה לי שדובר כאן על הנושא, אך איני מצליח למצוא את הדיון בארכיון.

מה עמדת הרשויות הנאורות שלנו בנושא רכב מיובא שמגיע ללא יכולת להתניע.

לא מדובר על גרוטאה לחלקים, אלא על מכונית שזקוקה לעבודת מכונאות מסוימת כדי לחזור לחיים (לצורך העניין, החלפת קרבורטור או דיסטריבוטור - משהו בגודל כזה).

האם ניתן לייבא ? איך מתנהל תהליך השחרור ?

אודה למידע.

גם אם ניתן לייבא רכב במצב כזה כדאי לבצע את עבודת המכונאות הנדרשות בארץ המוצא, זה (בד"כ) יורת זול, והחלפים מצויים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה יכול להביא רכב אספנות בכל מצב בר שיפוץ, גם אם המנוע תפוס. אתה לא תהיה הראשון כי כבר ישנם אלו שהביאו את מכונית חלומותיהם במצב זה על מנת לשפצה בארץ בשתי ידיהם.

פורסם

העליתי את השאלה הזו בשירשור קודם על הנושא, אך מאחר ולא קיבלתי תשובה, אנסה עוד פעם :

איך מחשבים במכס ערך של רכב שלא יובא לארה"ב ועל כן לא מופיע במחירון קראוס ??

תודה,

זוהר.

• תוכן חדש...