Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vwמסחריות ישנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח להיצטרף אים יש דבר כזה בבעלותי טרנספורטר מודל 85 גיר רגיל .דבר שני אני ממש לא סנוב ההודעה עבור אסף

פיספסתי פה משהו?... אסף אמר לך את זה בציניות ואתה ענית לו ברצינות?:conf:

אבל לא לשם כך הגבתי.

כפיר, חוץ מהשרשור הזה פתחת אחד נוסף: שלום לכל החברים

שם שאלתי שאלה לגבי דגם ספציפי והעליתי תמונות, אך אף אחד לא ענה לי.

אודה למבינים בתחום אם יספקו אותי בתשובה...

תודה רבה, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ומומלץ שתאמץ את המשפט "סייג לחכמה שתיקה"

בני

מנהל הפורום

אשמח להיצטרף אים יש דבר כזה בבעלותי טרנספורטר מודל 85 גיר רגיל .דבר שני אני ממש לא סנוב ההודעה עבור אסף
כפיר היקר שלום

צר לי אם לא הובנתי כהלכה. לא התכוונתי להעליב אותך, זהו פשוט ביטוי כזה... כנראה שלא נתקלת בו עד עכשיו. לגבי "מועדון הטרנספורטרים", אין חיה כזו. פשוט קפצתי על ההזדמנות להעלות מהאוב יריבות ותיקה ומצחיקה עד דמעות בין שני חברי פורום: אבי 75 ו פוקס. שני אלה גילגלו אותי מצחוק מול המחשב...

מומלץ לכולם לעקוב אחר נפתולי יחסי האהבה/שנאה/ביזוי הסהרוריים שלהם.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם המסחריות.

פורסם

1) עבור חולה הגה מתנצל שלא הגבתי המחשב היה מושבת לגבי שאלתך יש עדין רכבים כאלה שמסתובבים בארץ אים כי לא ממודלים ישנים כאלה אני חושב שמשנת 65 ומעלה כמו כן יש אתר מעולה שניקרא thesamba.com יש שם גלרית תמונות מדהימה 2)עבור אסף היקר קח הכל בקלות לא נעלבתי בכלל נאמר בצינייות .אכן נתקלתי בשרשור המדובר משעשע למדי דרך אגב הסמל הקידמי ברכב של אבי 75 לא שיך למודל הזה הוא של מודל ישן יותר וחוץ מזה הרכב נראה טוב מאוד בתמונה . מעבר לכך אשמח להחליף כל מידע בנושא מסחריות vw אני מכור מגיל צעיר .

פורסם
1) עבור חולה הגה מתנצל שלא הגבתי המחשב היה מושבת לגבי שאלתך יש עדין רכבים כאלה שמסתובבים בארץ אים כי לא ממודלים ישנים כאלה אני חושב שמשנת 65 ומעלה כמו כן יש אתר מעולה שניקרא thesamba.com יש שם גלרית תמונות מדהימה 2)עבור אסף היקר קח הכל בקלות לא נעלבתי בכלל נאמר בצינייות .אכן נתקלתי בשרשור המדובר משעשע למדי דרך אגב הסמל הקידמי ברכב של אבי 75 לא שיך למודל הזה הוא של מודל ישן יותר וחוץ מזה הרכב נראה טוב מאוד בתמונה . מעבר לכך אשמח להחליף כל מידע בנושא מסחריות vw אני מכור מגיל צעיר .

הכוונה לחלון קדמי חצוי? ממש מהדגמים הישנים...?

אני יודע על אחת שיובאה מקליפורניה בצבעים כחול ולבן-פנינה (יש לי תמונות שלה עוד ממפגשי מועדון ה-5 שהתקיימו מאחורי איצטדיון רמת-גן, רק צריך למצוא הזדמנות לסרוק אותן...), ועוד אחת בתהליכי שיפוץ בנמל תל-אביב הישן (ראיתי אותה ממש במקרה).

האם הדגם שאני מדבר עליו היה אי פעם בארץ? מה הערך האספני שלו?

* מצורפת תמונה ממפעל VW מאותם זמנים של ייצור ה-VW Bus

:twisted: חולה~הגה :twisted:

הצצה למפעל של המיניבוס של פולקסוואגן משנות ה60.jpg

פורסם

לחולה הגה עדיין ישנם כמה מכוניות בודדות מהדגם הזה עים חלון חצוי בארץ אני עדיין זוכר שהיו המון מכניות כאלה בתחילת שנות ה 80

פורסם
לחולה הגה עדיין ישנם כמה מכוניות בודדות מהדגם הזה עים חלון חצוי בארץ אני עדיין זוכר שהיו המון מכניות כאלה בתחילת שנות ה 80

האם ראית לאחרונה דגמים מהשנים האלו?

האם ידועים לך מיקומים של כאלה רכבים?

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
מחפש מסחריות מודלים 69 ומעלה פולקסווגן במצב נסיעה לשיפוץ
כפיר 78 אני מוכרח לציין שאני ממש מזדהה עם אהבתך העזה למסחריות עתיקות.

יש פה חבר פורום שכינויו "הזבוב" והוא חובב מושבע של מסחריות בעיקר מיקרובאסים של VW

אני ממליץ לך לשלוח לו הודעה פרטית והוא בטח יענה לך בהקדם כי יש לו גישה מרחוק (הוא מנהיל).

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
אסף מה קרה מלאת את פיך מים ?
כפיר, צר לי אבל אין לי יכולת לתרום תרומה עניינית לשירשור הזה.

מטרתי היחידה בשרשור היא להחיות ריב ומדון עתיקים בין פוקס לאבי 75 לשם שעשוע בלבד.

בני כבר אמר את דברו פעם אחת כך שכדאי שאסתפק בכך...

אני נזכר בערגה בימי התום והצחוק, איך שפוקס היה מנגח את אבי.... אך! היו ימים...

בכל אופן, חזק ואמץ! אל תתבייש, טרנספורטרים זה לא נורא כל כך... יש דברים יותר גרועים...:wink:

סתאאאאאם! כל רכב אספנות מכבד את בעליו.

בברכת חג שמח וגמר חתימה טובה,

אסף

פורסם

יש במושב עופר קמפר וסטפליה עם גג מתרומם שכזה וחלונות צדדיים תריסים מזכוכית. האוטו נוסע יום יום ושייך לאיזה מוזר אחד שברח מאיזה אשרם בהודו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...