Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם האוטו בצבע כתום קופה עם 2 דלתות?
אם מדובר באוטו כמו בתמונה שאני פרסמתי, אז זה לא קופה, אלא סטיישן. היו גרסאות עם 2 ועם 4 דלתות.

היה גם קופה, שנקרא או ויוה או פירנזה בהתאם לשנת הייצור. הנה תמונה:

Firenza.jpg

בשלב יותר מאוחר יוצרו כמות קטנה מהדגם היפה הזה, שנקרא dropsnoot Firenza:

rfe.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אגב, לפני חודש בקירוב פרסמתי מודעה על ווקסהול ויוה צהובה בחולון במקום עבודתי במצב טוב.

אחרי יומים היא נעלמה משם.

ואם כבר אנחנו עוסקים בנושא - מי העתיק ממי את העיצוב? אופל מווקסהול או להפך? תודה.

ווקסהול ואופל שיכות לאותה משפחה: ג'נרל מוטורס. לומר שאחת העתיקה את העיצוב מהשניה זה כמו לומר שאחות אחת העתיקה את הפרצוף מהאחות השניה. כיום המכוניות זהות לחלוטין - ווקסהול הוא פשוט שם המותג שבו נמכרות מכוניות אופל באנגליה.

לגבי "רכב המסתורין" עצמו - יש סיכוי קלוש שמדובר ב- Reliant Scimitar GTE. היו לה מושבי עור והיא לפחות מתאימה להגדרה של "סטיישן שפיצית"... אם זה האוטו, אזי מדובר במכונית נדירה ומיוחדת - מנוע פורד V6 עם גוף קל מפיברגלס וגימור מפואר לתקופה. היתה לפחות אחת כזו בארץ, שהיתה שייכת לרמי אונגר, לשעבר יבואן רליאנט לישראל. תמונות מצ"ב.

simitar1.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא זה לא האוטו , אני כמעט בטוח לפי התמונות שזה הויוה מאגנום .

בכל מקרה נניח שזה האוטו האם הוא נחשב נדיר ? וכמה אמור לעלות אחד במצב טוב והאם ניתן להשיג לו חלקים בארץ ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

אם הרכב שראית הוא כמו שפירסמתי (כתום וקופה) - אזי אני מכיר את הרכב - הוא יד ראשונה ושייך לאדם מבוגר (ולא הוא לא ימכור לך את הרכב...) . המדובר אומנם בווקסול פירנזה.

חלקים לרכב הנ"ל לא ניתן להשיג בארץ (כשהוא נזקק למנוע לפני מספר שנים הפניתי אותו לאדם שייבא לו אחד) ולמיטב ידיעתי אין רכב כזה נוסף (אבל אולי אני טועה).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ווקסהול,הלטיבה הבריטית של GM,חדלה לייצר דגמים מפיתוח עצמי בסוף 79',ובשנת 80,שהיתה שנה חשובה לאופל,עת הוצגה לראשונה מכונית בעלת הנעה קדמית עם יחידות כוח מודרניות(הקדט כמובן)נפלה ההחלטה בהנהלת GM,ומאז מכוניות ווקסהול הם אופלים עם סמל שונה ולעיתים גם שמות שונים(נובה במקום קורסה,אסטרה במקום קדט(כבר ב 80)קבלייר במקום אסקונה ועוד).אגב אונגר,גם הלנצ'ייה גמא היחידה שיובאה לארץ היתה שלו,מעניין מה עלה בגורלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים חדשות מענינות בקשר לרכב !

רובכם הגדול צדק ומדובר בווקסהול ויוה המצב שלה נראה סביר יש דברים לסדר אבל הרכב בכללי נראה מצב טוב הטסט האחרון שלו היה משנת 2000 ומאז כנראה הוא יושב בחנייה מקורה .

רציתי לשאול אותכם כמה שווה לשלם על הרכב ואם יהיה ניתן להשיג לו חלקים בארץ ?

וגם איך הרכב בכללי נפח מנוע אחזקה ובכללי האם כדאי לקנות אותו , תודה לכל מי שיענה לי :) .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם

חברה ,

מה קרה ? אין כבר מצלמה דיגיטלית ?

פלאפון יש ?!

אז נא להצטייד במצלמה דיגיטלית - דחוף !

זהו אחד הכלים החשובים לחובבי ואספני רכב קלאסי :-)

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

חברים הרכב למכירה ב3500 ש"ח , מי שרוצה לקנות שידבר איתי אני יקשר אותו .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

• תוכן חדש...