Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רולס רויס

Guest mark
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הבחור שבבעלותו הרכב יהיה רציני

אני מאמין שאני ינסה לבנות בפסלון את הפטנט שיש בפנטום ובכך יעלמו כל החששות בנוגע להיעלמות הפסלון.

זה נכון לפנטום בלבד.

אוקיי, רצית למנוע חששות והעלית את הפטנט מחדש על רכב אחר, אך מה בנוגע למקוריות הרכב? היא לא צריכה להשתמר ?...

בייחוד שזהו רכב אספנות יקר-ערך - הכל מקורי כזמן יציאת מפס הייצור (או שכך אמור להיות לפחות...)

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
אם הבחור שבבעלותו הרכב יהיה רציני

אני מאמין שאני ינסה לבנות בפסלון את הפטנט שיש בפנטום ובכך יעלמו כל החששות בנוגע להיעלמות הפסלון.

מי בכלל אמר לך שבעל הרכב מוכר??!! בדקת? שאלת? ואם הוא לא מוכר הוא לא רציני?? זה בדיוק כמו לעצור מישהו ברמזור (התנהגות ברברית), לסמן לו בצפירה (לא חוקי....) ולשאול אותו: "כמה מוכר??" (לא בעברית תקינה...)

ואם כבר בעברית עסקינן, אני מאמין שאילו אני הייתי בעל הרכב, לא הייתי מוכרו לאדם הכותב "אני ינסה" במקום "אני אנסה"....קיראו את הכרזת מנהל הפורום טרם הכתיבה בו......

בברכה,

גלעד

פורסם
מי בכלל אמר לך שבעל הרכב מוכר??!! בדקת? שאלת? ואם הוא לא מוכר הוא לא רציני?? זה בדיוק כמו לעצור מישהו ברמזור (התנהגות ברברית), לסמן לו בצפירה (לא חוקי....) ולשאול אותו: "כמה מוכר??" (לא בעברית תקינה...)

ואם כבר בעברית עסקינן, אני מאמין שאילו אני הייתי בעל הרכב, לא הייתי מוכרו לאדם הכותב "אני ינסה" במקום "אני אנסה"....קיראו את הכרזת מנהל הפורום טרם הכתיבה בו......

מה איכפת לך?!

בין כה-וכה ככל הנראה בדובר ב"קשקשנות" גרידה...

ואם לא, הבחור היה הולך לבד לשם ומדבר עם הבעלים...

אין טעם להתעצבן/להעיר, פשוט להתעלם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...