Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיק-אפ משנות ה50 האם יש בארץ?

itzik901
שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם יש אפשרות למצוא פורד פיק-אפ משנות החמישים בארץ?

דוד שלי מתקרב ליום הולדתו ה75,בהתייעצות עם בני המשפחה חשבנו אולי אפשר למצוא פורד פיק אפ ישנה לשפץ אותה,ולתת לו אותה מתנה.

כיוון שבצעירותו היה לו פורד כזאת בצבע תכלת וכל היום הוא מדבר עליה,רצינו לשמח אותו טיפה.

השאלה היא האם יש אפשרות למצוא אחת כזאת ?

רצוי לפני שיפוץ אפילו במצב מחפיר ביותר, כי אנחנו רוצים לעבוד כצוות על המתנה מן גיבושון כזה למשפחה.

מחיפושי ברשת מצאתי רק במצב תצוגה בארה"ב והמחירים שלהם בשמים.

אשמח אם תדריכו אותי איפה לחפש כדי למצוא אחת.

תודה מראש למגיבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שיפוץ מצב חיצוני מעולה

מנוע אורגינלי 8 צעלנדר

דגם f3

האם תוכל לצרף תמונה שלה בבקשה?

לא שני מתכוון בדיוק "לחטוף" אותה מ-itzik901, אבל אתה מעוניין למכור אותו? אם כן, בכמה? (אם תרצה, תוכל לענות לי ול-itzik901 בה"פ...)

:twisted: חולה~הגה :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע לי גם על פורד פיק אפ

כזו... http://www.cars-on-line.com/52ford12733.html

במצב שנעצרה באמצע שיפוץ שאני מאמין כמעט

ב100 אחוז שהבנאדם ימכור אותה...

צור קשר בפרטי...

אור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא אומנם לא ממש צריכה שיפוץ (למעשה היא במצב מצויין) אבל הנה אחת שיושבת ברחובות.

צילמתי להנאתך

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=D5E0964ACE734B89A5C53A6CCDF0EB7B&alid=92820

שימו לב למאזדה (3) הכוסית שלי ברקע :p

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...