Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה אומר שתמסור בה"פ בלה בלה בלה, אבל הודעה עוד לא שלחת לי ואפילו הצעתי שנלך לצלם אותן ביחד.

דיבורים לחוד ומעשים לחוד.

זה לא שעדיין לא הסכמתי, אבל באחת ההודעות שלי אני הגבתי לך לגבי צילום הרכבים בשטח ?!...

בקושי הספקתי לעכל את ההצעה שלך, וכבר הואשמתי שכך שאני הצעתי אותה ועדיין לא ביצעתי אותה...

נחשוב על זה... :mm_yeah:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
אתה אומר שתמסור בה"פ בלה בלה בלה, אבל הודעה עוד לא שלחת לי ואפילו הצעתי שנלך לצלם אותן ביחד.

זה לא שעדיין לא הסכמתי, אבל באחת ההודעות שלי אני הגבתי לך לגבי צילום הרכבים בשטח ?!...

בקושי הספקתי לעכל את ההצעה שלך, וכבר הואשמתי שכך שאני הצעתי אותה ועדיין לא ביצעתי אותה...

גם אני שלחתי לך הודעה פרטית בבקשה לקבל את מיקום הרכבים...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

טוב כשתצא מהסרט תפנה אלי.

מה זה נחשוב על זה ? אתה לא חושב שאתה חוצפן ?

כשהיית צריך את העזרה שלי ידעת יפה מאוד להציף את התיבה הפרטית שלי בשאלות.

היד פתוח והפנקס רושמת.

:mm_yeah:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אפרופו סאברה:

שמעתי על מישהו שיש לו לא פחות משונה סברות לפני שיפוץ, והוא מחפש משקיעים כדי להרים את הפרוייקט...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אפרופו סאברה:

שמעתי על מישהו שיש לו לא פחות משונה סברות לפני שיפוץ, והוא מחפש משקיעים כדי להרים את הפרוייקט...

גם אני שמעתי עליו, אני לא יודע במי בדיוק מדובר, אבל הבנתי שאין לו כל כוונה להתחלק בסברות שלו עם מישהו אחר. הייתי לוקח לעצמי אחת כזאת אם היתה בנמצא ובמחיר סביר, גם אם היא דורשת שיפוץ מקיף ויסודי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
אפרופו סאברה:

גם אני שמעתי עליו, אני לא יודע במי בדיוק מדובר, אבל הבנתי שאין לו כל כוונה להתחלק בסברות שלו עם מישהו אחר. הייתי לוקח לעצמי אחת כזאת אם היתה בנמצא ובמחיר סביר, גם אם היא דורשת שיפוץ מקיף ויסודי.

כנ"ל

מת על סברה !

:inlove:

sabra.JPG

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תכנס לקישור בהודעה הקודמת שלי, יש בריטי אחד שאוהב את הסברות הרבה יותר מאיתנו. קיים שם לוח מפורט עם כל מספרי הייצור.

פורסם

האנגלים בטח שאוהבים את הסברה - פשוט כי היתה גירסא אנגלית של הרכב הנ"ל - בזמנו בני ציין כי יש הבדלים ברישומי מספרי השילדה בין המכוניות שיוצרו בארץ לבין אלו שיוצרו באנגליה.

ומכאן שלא כל סברה שאתם רואים באתרים בחו"ל היא בהכרח רכב ישראלי בכלל.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לא יודע מה הערך שלה שווה.

אני מכיר מישהו שמוכר סברה מפורקת. יש לה מנוע מפורק (רוב החלקים) גיר וכמובן השילדה.

:)

מישהו מעוניין ? ה"פ

אגב, אני לא יודע איזה שנה היא ואיזה דגם. אל תשאלו אותי, גם לא ראיתי אותה, רק יש לי את המספר שלו.

פורסם

זה מסובך...

הסברה היא במקורה מכונית ישראלית כאשר התכנון והאבטיפוס נבנו באנגליה בהזמנתו של יצחק שובינסקי, הבעלים של "אוטוקרס".

100 סברות ראשונות נבנו באנגליה עם הגה שמאלי ונשלחו לארה"ב (תחת השם "סברה").

55 מכוניות נבנו עם הגה ימני ונקראו "סייבר 4" ושווקו באנגליה.

עוד 77 מכוניות נבנו באנגליה כ "סייבר 6" עם מנוע 6 צילנדרים.

סה"כ נבנו באנגליה 280 ערכות של סברה ו סייבר 6, כך שאם נוריד את ה 100 הראשונות ואת ה 55 עם הגה ימני, נקבל 125 ערכות נוספות. אני מניח שרובן נשלח לישראל אבל לא כולם הורכבו כאן. לאחר הרבה נסיונות לתשובה אני מניח שכאן הושלמו כ 80 מכוניות. רובן יוצאו לאירופה ולארה"ב ולהערכתי רק כ 20 נמכרו לשוק המקומי.

שימו לב שבלינק שצורף לאתר הסברות הבלגי

http://home.tiscali.be/jozef.neefs/GB/GBindex.htm קיימות טבלאות של יוחאי שינער אשר לא זהות למספרים שנתתי. אני לא לוקח לעצמי מונופול על האמת ויכול להיות שהמספרים של יוחאי הם הנכונים. בכל מקרה כל המספרים לא רחוקים אחד מהשני...

הסברה היתה מכוניית גרועה ואת זה אני יכול להעיד ממקור ראשון כי היתה לי כזאת (היא המכונית הנמצאת כיום בתפן). היה בלתי אפשרי לנהוג בה כי הפרונט היה ידוע כגרוע ביותר. ממש נשמתי לרווחה כשמכרתי אותה למוזיאון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עשיתי קצת חיפושים, נקיונות וסדר, ותראו מה מצאתי !

התמונה היא מהמוזאון בתפן...

בני הספל, האם זו הסברה שהייתה בבעלותך, אותה הזכרת, זו שעשתה לללך "צרות" ? :lol:

אתה יכול לענות, או כל מישהו אחר שיש לו מידע על כך...

אם אפשר פרטים עליה, בכייף! :p

יש בה משהו מוזר מאוד, היא נראית יותר מרובעת משאר הסברות שהופיעו פה בתמונות, ולמה ה"טמבון" המקורי מניקל הפך פתאום לחלק מהפיברגלאס ?

מה פשר הדבר שלוחית הרישוי מופיעה על חוטם הרכב במקום הסמל ?

הגג נראה שטוח יותר והגב העגלגל נעלם, הסבר anyone ? :roll:

הנה כמה תמונות להשוואה...

שתי התמונות הראשונות כמובן, הן להשוואה, והשלישית היא של הרכב הנ"ל.

t_sabra.jpg

SabraIsrael487xGT+ST%207-Mar-67_small.jpg

אוטו קרוס סברה מודל 64 ישראל.jpg

פורסם

לא אין בה כל מוזרות, היא נראית יותר מרובעת משאר הסברות שהופיעו פה בתמונות כי היא עם הארד טופ והאחרות בתמונות שצורפו הן GT.

בעניין הטמבון ולוחית ההרישוי, כפי הנראה בתהליך השיפוץ לא הצליחו לאתר חלקים מקוריים ופשוט אילתרו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...