Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki Rv50

Yogev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהוא לא אספנות, ולא בטוח שכאן תמצא הישועה,

ההרגשה הפנימית שלי אומרת שכאן זה המקום הנכון, ופה נמצאים האנשים הנכונים מהם לבקש.

ובקצרה,

אני מחפש טוסטוסון חמוד מאוד שיוצר ע"י Suzuki באמצע שנות השמונים, ועונה לשם Rv50.

מבחינתי אני מוכן לאסוף כזה לחיקי בכל מצב שהוא (אפילו ריקבון מתקדם:-)), ואם יהיו לו רישיונות אפילו עוד יותר טוב.

תודה,

יוגב

פורסם
למרות שהוא לא אספנות, ולא בטוח שכאן תמצא הישועה,

ההרגשה הפנימית שלי אומרת שכאן זה המקום הנכון, ופה נמצאים האנשים הנכונים מהם לבקש.

ובקצרה,

אני מחפש טוסטוסון חמוד מאוד שיוצר ע"י Suzuki באמצע שנות השמונים, ועונה לשם Rv50.

מבחינתי אני מוכן לאסוף כזה לחיקי בכל מצב שהוא (אפילו ריקבון מתקדם:-)), ואם יהיו לו רישיונות אפילו עוד יותר טוב.

תודה,

יוגב

חוץ מזה שמאוד תמוהה שאתה רוצה את הכלי המוזר הזה, לא צריכה להיות לך בעיה למצוא אחד או יותר...

חבר שלי בדיוק מכר את שלו...פספסת אותו בשבועיים.

בכל אופן מדובר על כלי חמוד עם צמיגי "בלון" שהיה ואני מניח שעדיין מסתובב בהרבה קיבוצים. ההילוכים בו מוזרים: כדי להעלות הילוכים צריך רק ללחוץ למטה וכדי להעלות רק למעלה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
חוץ מזה שמאוד תמוהה שאתה רוצה את הכלי המוזר הזה, לא צריכה להיות לך בעיה למצוא אחד או יותר...

חבר שלי בדיוק מכר את שלו...פספסת אותו בשבועיים.

בכל אופן מדובר על כלי חמוד עם צמיגי "בלון" שהיה ואני מניח שעדיין מסתובב בהרבה קיבוצים. ההילוכים בו מוזרים: כדי להעלות הילוכים צריך רק ללחוץ למטה וכדי להעלות רק למעלה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה...

גרשון,

תוכל לשאול אותו באיזה מצב הכלי היה ובכמה הוא מכר אותו? (כדי שאוכל לקבל מושג לגבי השוק)

פורסם

מישהו מזכיר את הכלי הזה.

יש לי 7 כאלה בבית במצב מדהים (אבי אוסף).

אך לא למכירה, לא תצליח לשכנע, כל מי שרואה אותי נוסע עליו מציע כסף על המקום.

נכון תיבת הילוכים מוזרה, אבל מנוע מצויין יש לסוזוקי הזה 5 כוחות סוס, ואמין מאוד.

תמצא אותם במושבים וקיבוצים למיניהם, אם אתה רוצה אחד כזה כתוב לי בהודעה פרטית, אני ישתדל למצוא לך כזה, ולתת לך כמה שיותר מידע עליו.

בדרך כלל המחיר נע בין 700 ל 1500 שקלים, והם במצב טוב

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לפי מה שזכור לי בראשון בא"ת חדש יש מוסך אופנועים בשם אבנר משהו, היה לו אחד כזה למכירה, כדאי שתבדוק.

והאם בדקת בלוחות אופנועים באינטרנט? לפעמים נופלות שם מספר RVים

נסה את BIKE4SALE ו BIKERS , BIKER, ועוד המון אחרים

• תוכן חדש...