Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה שלי היא אם הרכב שלי מוצהר כרכב אספנות אני לא יכול לנסוע ביון 7-9 בבוקר רק בכבישים מהירים או בין-עירוניים (ואני יכול לנסוע בעיר) או שאסור לי לנסוע בכלל בבוקר?
אני רוצה ללכת לסופר לקנות שקית חלב, השאלה שלי היא כמה עולה שקית חלב, אני מתעצל לחפש ולבדוק את המחיר בסופר.....

די!!! אולי תחפשו לפני(!!!) ששואלים את השאלות האלה בפעם האלף???

:-x

בברכה,

גלעד

פורסם

טרול, בחיי שאיני מבין את התשובה שלך.

ההנחה שהשיג המועדון היא על ביטוח חובה וזה היה בפירוש אקט של המועדון.

הפחד הוא שנאבד את ההנחה הזאת ואני מניח שיש כאלה שמחכים לנו בסיבוב בענין הזה.

לגבי ביטוח צד שלישי (לא ביטוח מקיף) וגם ביטוח מקיף הרי שאתה צודק, אבל ביטוח מקיף לפחות, רבים מהחברים לא עושים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שאלתי שאלה אתה רוצה תענה אתה לא רוצה אל תגיב בכלל :evil: ואנשים מה נסגר איתכם מה זה ההעלבות האלה כולה שאלתי שאלה שאפשר לענות עליה בכן ולא ועשיתם מזה 2 עמודים

פורסם
שאלתי שאלה אתה רוצה תענה אתה לא רוצה אל תגיב בכלל :evil: ואנשים מה נסגר איתכם מה זה ההעלבות האלה כולה שאלתי שאלה שאפשר לענות עליה בכן ולא ועשיתם מזה 2 עמודים

אז לפעמים הבאות קודם תקדיש דקה לחיפוש, אולי כבר שאלו מה ששאלת. תאמין לי שלראות את אותה שאלה מיליון פעם זה מחרפן, תשאיר את הפורום לדיונים מעניינים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כי ענו לך. ובצורה די מפורטת.

אולי הפירוט גרם לכך שהתשובה הייתה מסובכת מדי בשבילך.

אז הנה תשובה פשוטה:

לא, אסור..

ובהצלחה לך בהוצאת רשיון הנהיגה.

פורסם
לא נכון !!!!!! אין קשר בין הגבלת שעות נסיעה ותעריפי ביטוח

איני חבר מועדון החמש ולכן לא מובן לי עד היום מדוע המועדון מתעקש. לפתרונות תנסו את משרד מועדון החמש, או תפנו למשרד התחבורה. ההנחה בסך 75 אחוזים היא בתעריף ביטוח החובה בלבד וזאת על פי תקנת מדינה המבוסס על אקטואריה. ביטוח צד שלישי וגם ביטוח רכוש (מקיף, אש, פריצה, גניבה ונזק תאונה) הוא מוצר חפשי בו יכולה כל חברת ביטוח להציע את שתרצה ובלבד שתזכה האמונו ובכספו של הלקוח. בדרך זו ישנן סוכנויות המוכנות לבטח מכוניות בביטוח צד שלישי בתנאי אספנות למרות שהמכוניות אינן בגיל המאפשר לרשמן כאספנות.

troll, מה יהיה? אתה בוודאי אחד העקשנים הכי גדולים שנתקלתי בהם בימי חיי. ברור לי שלשכנע אותך זה חסר סיכוי, אז לטובת האנשים התמימים שקוראים אותנו, אני מצרף (שוב !!!) את אחד מאין-ספור השרשורים שהיו בנושא הזה בעבר.

http://carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=42399&postdays=0&postorder=asc&start=15

http://carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=42399&postdays=0&postorder=asc&start=30

זה נורא פשוט: או הגבלת נסיעה - או לוותר על ההנחה בביטוח של 75%. אחרת זה לא הולך, ומי שקבע את זה הוא משרד התחבורה והמפקח על הביטוח, ולא troll העקשן.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
troll,או הגבלת נסיעה - או לוותר על ההנחה בביטוח של 75%. אחרת זה לא הולך, ומי שקבע את זה הוא משרד התחבורה והמפקח על הביטוח

היכן זה כתוב. הדברים נקבעו בשנים שונות ובמשרדי ממשלה שונים כתוצאה מפעולה ברוכה ומתמשכת בשעתה וללא קשר האחד עם השני. גם היום הקשר אינו קיים, ואם קיים סרוק מסמך והעלה לפורום למען כי כולנו נחכים ונלמד.

פורסם
היכן זה כתוב. הדברים נקבעו בשנים שונות ובמשרדי ממשלה שונים כתוצאה מפעולה ברוכה ומתמשכת בשעתה וללא קשר האחד עם השני. גם היום הקשר אינו קיים, ואם קיים סרוק מסמך והעלה לפורום למען כי כולנו נחכים ונלמד.

עזוב שרשורים קודמים, עשה חיפוש על הערך "היגיון"

ולאו דווקא כאן, נסה את מילון אבן שושן או אפילו גוגל...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
עזוב שרשורים קודמים, עשה חיפוש על הערך "היגיון"

ולאו דווקא כאן, נסה את מילון אבן שושן או אפילו גוגל...

לא בטוח שזה יעזור:twisted:

מה קורה מנהלים?

סגרו את השרשור המבוזבז הזה!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אדרבא, סרוק אתה מסמך או תביא לנו מסמך/החלטה רשמית לפיה תעריפי הביטוח (חובה!!) לרכב אספנות אינם קשורים להגבלה בשעות הנסיעה.

אולי יש לך את החלטת המפקח על הביטוח ונימוקיה?

האם בעצם מניעת האפשרות לעשות שימוש יומיומי ברכב אספנות אין קשר לתעריף?

בבקשה, תאיר אתה את עיננו ובאמת נשמח להחכים וגם לפעול להסרת הגזרה (שתתברר כמיותרת)

(ולנרגילה הצעיר, ברוכים הבאים לפורום,קח ת'ביקורת והציניות ב EASY לאט לאט תבין איך עניניים מתנהלים כאן ומובן שתמיד תוכל לקבל עזרה ומידע מחברי הפורום. אתה צריך להבין שעניין שעות הנסיעה כמו גם עניין הטסטים והיבוא האישי נטחנים כאן עד דק כמעט כל שבוע,במשך שנים ולכמה חברים זה כבר יצא מכל החורים...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

TROLL בוקר טוב

ההנחה של 75% שהושגה בזמנו, היתה על בסיס ההנחה שרכב זה לא ישמש את בעליו לעיסוקו ולהסעתו העיקרית ע"י הגבלת נסיעתו בין השעות 09:00-07:00 ביום חול, ובכך הקטנת הסיכון שהוא יהייה מעורב בתאונות, לפני כשנה, ובגלל ענין מכון התקנים שכמעט חוייבנו לעבור (ולא נפתח כרגע את הנושא) קיימנו כמה פגישות עם משרד התחבורה ונגענו וחדדנו שוב את נושא ההגבלת התנועה ואת הקשר עם ההקלות, לצערי קשה מאד להשיג זכויות אבל קל מאד לאבד אותן, אנחנו שוקדים לעמוד על המשמר ולא לאפשר למשהו או למישהו לחבל בזאת, ויתרה מכך לנסות להגיע לאותה רמת השגים כמו בחו"ל ולכן כל מי שמתחכם בענין האמור בהחלט מסכן זאת, וכמוך , כמוני ואחרים שנושא אספנות רכב מענין אותם, צריך להיות להם חשוב שהעמותה תתקיים על מנת לשמור על זכויות רכב אספנות ולקדם מטרותיו ולכן ככל שנהייה חזקים/גדולים יותר נשפיע יותר

חג שמח

אירית

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם
) קיימנו כמה פגישות עם משרד התחבורה ונגענו וחדדנו שוב את נושא ההגבלת התנועה ואת הקשר עם ההקלות

Koby Millo ו spidrman, הנה, כותבת אירית ממועדון החמש מי נגע וחידד את הקשר בין הגבלת שעות הנסיעה ודמי הביטוח. חברים, אני ממשיך לדבוק בעמדתי. לא משרד התחבורה קשר את הקשר, ואירית מאשרת זאת. לכן אני רק יכול להציע שלא תקשרו את מה שלא צריך, ורדו מעץ מגבלת השעות. לא משרד התחבורה ולא משרד אחר יחפש "לעשות הון" מפרמית ביטוח חובה על גבם של מספר מועט (יחסית) של בעלי כלי רכב אספנות, ואפילו יתווספו לקבוצה זאת עוד כמה. שתהי לכולם שנה נהדרת ובטוחה בכבישים במיוחד עם כלי רכב אספנות.

פורסם
חברים, אני ממשיך לדבוק בעמדתי. לא משרד התחבורה קשר את הקשר......
צודק. משרד התחבורה אינו אחרי על תעריפי הביטוח, אלא הממונה על הביטוח במשרד האוצר.

כמו שנעשה בכל תעודת ביטוח, הממונה מעריך את הסיכון/סיכוי לתביעת המבטח, וקובע בהתאם את גובה תעריף הביטוח.

נסיעה בשעות העומס הינה גורם סיכון הגורם להעלאת התעריף, בדיוק כפי שעישון, צלילה ושאר מיני מזיקין יעלו את תעריף הביטוח בביטוח חיים.

כמובן יתכן ואני טועה, לפיכך אשמח טרול יקר אם תוכל להסביר לי מדוע בחר המפקח להוזיל את הביטוח בעבור רכבי אספנות.

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם

לטרול

אתה בטח גם ממשיך לדבוק בעמדתך בכל הנוגע לכך שכדור הארץ שטוח. ומה לגבי תורתו של דרווין גם אותה אתה בטח שולל. ומה עם תורת היחסות...

נו טוב בטח הבנת.

מוזר הדבר שאנשים שטיפלו בזמנו בנושא מצהירים בפניך כי יש קשר בין הדברים, ואילו אתה בשלך!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
צודק. משרד התחבורה אינו אחרי על תעריפי הביטוח, אלא הממונה על הביטוח במשרד האוצר.

כמו שנעשה בכל תעודת ביטוח, הממונה מעריך את הסיכון/סיכוי לתביעת המבטח, וקובע בהתאם את גובה תעריף הביטוח.

נסיעה בשעות העומס הינה גורם סיכון הגורם להעלאת התעריף, בדיוק כפי שעישון, צלילה ושאר מיני מזיקין יעלו את תעריף הביטוח בביטוח חיים.

כמובן יתכן ואני טועה, לפיכך אשמח טרול יקר אם תוכל להסביר לי מדוע בחר המפקח להוזיל את הביטוח בעבור רכבי אספנות.

גלעד

ואגב.....גם עלות הרישוי הנמוכה קשורה להערכה של שימוש מועט ברכב בתור רכב שני

ושנה טובה לכולם......

ובטכס חגיגי רב רושם, אני נועל את השרשור......בני

בברכה,

גלעד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...