Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת חגורות בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם משהו יכול לתת מידע בנושא הוספת חגורות בטיחות למושב אחורי(לרכבי אספנות) זקוק בשביל כיסא לתינוק

האם זה מותר/ אפשרי?

ואם כן המלצות על בעלי מקצוע

בברכה

גלעד

פורסם
היי

האם משהו יכול לתת מידע בנושא הוספת חגורות בטיחות למושב אחורי(לרכבי אספנות) זקוק בשביל כיסא לתינוק

האם זה מותר/ אפשרי?

ואם כן המלצות על בעלי מקצוע

בברכה

גלעד

מותר, אפשרי, והכרחי לדעתי.

יש כאן קישורית לדוגמאות מחו"ל:

http://www.andoauto.com/instructions.htm

התקנתי בעבר בעצמי לרכב שהיו לו נקודות עיגון מקוריות (כך שצריך רק להבריג את זה למקום). ברכב נטול נקודות עיגון, לקחתי למקום בראשל"צ שאני לא זוכר את שמו. הם נמצאים ממש על גשר ראשון מעט מערבה לכביש 4. מתקינים שם כסאות למסחריות וכיוצ"ב. לי התקינו חגורות אינרציאליות עם שלוש נקודות עגינה במושב אחורי של ג'יפ באופן שהיה גם בטיחותי, גם נאה לעין, וגם נאה לכיס.

נמרוד

פורסם

בחלק מהמכוניות של שנות השיבעים יש מאחורי הספסל האחורי

ברגים סטנדרטיים לתוספת חגורות בטיחות .

הוצא את המושב האחורי (לא המשענת ) וכנראה תמצא מקום לברגים .

אם אין , לדעתי לא בעיה לרתך אומים מתאימים .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תהייה קטנה (ותקווה שלא יראו זאת כחוצפה):

באם זה לא הרכב היחיד שברשותך, האם עדיף שלא לקחת סיכון ולא לקחת את הילד שלך ברכב שתקני הבטיחות שלו מותאמים ללפני (לפחות) 30 שנה?

פורסם

באם זה לא הרכב היחיד שברשותך, האם עדיף שלא לקחת סיכון ולא לקחת את הילד שלך ברכב שתקני הבטיחות שלו מותאמים ללפני (לפחות) 30 שנה?

ואם זה כן ?

אני גם מתקשה להבין למה מישהו יקח כזה סיכון על הילד שלו, אבל אני בטוח שיש כאלה שכן יקחו. אני רק מקווה שהם לא אנשים מהפורום.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ואם זה כן ?

אני גם מתקשה להבין למה מישהו יקח כזה סיכון על הילד שלו, אבל אני בטוח שיש כאלה שכן יקחו. אני רק מקווה שהם לא אנשים מהפורום.

אוקיי, זה דורש הסבר.

אני מהפורום, ואני מסיע את הילדים שלי (גם) ברכבי אספנות. כל נוסעי הרכב מרוסנים בהתקנים התואמים את גילם. איפה כאן הבעיה?

אם אתה טוען שרכב בן שלושים בטוח פחות מרכב חדש - אני מסכים איתך לחלוטין. זו גם אחת הסיבות שרכבי אספנות אינם בד"כ הרכב היומיומי, אבל בהחלט אין פסול בהסעת ילדים ברכבים הנ"ל אם הם מתוחזקים כראוי. רכבי אספנות באופן כללי מעורבים הרבה פחות בתאונות דרכים מרכבים חדשים, וזו גם הסיבה לתעריפי הביטוח הנמוכים שלהם.

אנו עושים הרבה דברים שיש בהם מידה מסוימת של סיכון, ולכן נוקטים בכל האמצעים הסבירים ע"מ להקטינו. מכאן ועד להמנעות מפעילויות משותפות מהנות - המרחק גדול. מטוסים לעיתים מתרסקים. האם זה אומר שהורה טוב לא יקח את ילדיו לחו"ל?

אינני רואה מקום לצקצוק הלשון שמשתמע ממה שכתבת.

נמרוד

• תוכן חדש...