Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פחח

אושרי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך המלצות לפחח

איך אפשר לעשות כזה דבר לאולדסמוביל קטלס כזו יפה ?

אגב, זה בארץ ? אולי יש עוד משהו להציל בשביל הרכב שלי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני מכיר חבר קרוב שרוצה למכור... (שלט "למכירה")

מוזר שאין פניות. :mad:

אצלו צריך קצת פחחות, קצת צבע, קצת חלונות, עוד טיפה פח, קצת פנסים, קצת צמיגים, קצת ריפוד, קצת מושבים... בקיצור, קצת מהכל ! :lol:

נא לא להציף בהודעות פרטיות, כל הקודם זוכה !

:twisted: חולה~הגה :twisted:

למכירה....jpg

פורסם

צחוק צחוק, אבל וואן כזה יחסית לא מזמן ננטש ופורק ביפו בשד' ירושליים, אפילו צבע דומה... היה במצב לא רע בכלל, לא מבין את האנשים! רק שזה נראה לי דודג', וההוא היה מן הסתם וואנדורה. ולא, היא ממש לא הייתה שרופה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני מכיר חבר קרוב שרוצה למכור... (שלט "למכירה")

מוזר שאין פניות. :mad:

אצלו צריך קצת פחחות, קצת צבע, קצת חלונות, עוד טיפה פח, קצת פנסים, קצת צמיגים, קצת ריפוד, קצת מושבים... בקיצור, קצת מהכל ! :lol:

נא לא להציף בהודעות פרטיות, כל הקודם זוכה !

:twisted: חולה~הגה :twisted:

תגיד, כמה היא עושה? אוכלת שמן? כמה הוא רוצה למכור? תעשה לי מחיר. :wink:

דווקא אפשר לקחת ממנה כמה חלקים (ממה שאני רואה בתמונה).

אתה ג'אנטים (בתקווה שהאש "ויתרה" עליהם), ואת מדרגת הגישה. (לפעמים נראה לי שרק לוואנדורה של דוד שלי אין מדרגת גישה. חיפשתי בפירוקיות ופשוט אין. הדברים האלה בטח מסיימים את חייהם עוד לפני הרכב)

זה רק אני או שבתוך הקאטלס הזו יש גופה במושב הנהג? :|

פורסם

זה רק אני או שבתוך הקאטלס הזו יש גופה במושב הנהג? :|

זה לא רק אתה רואים פנים מציצות מהחלון בצד שמאל למטה :shock:
  • תוכן חדש...