Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[למסירה] מנוע 1200 של פיאט 124

yuvk
שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מנוע 1200 של פיאט 124, כנראה שנת 75 (מתוצרת סיאט, שיצרה את הדגם תחת

רשיון של פיאט). המנוע ערום לחלוטין (ז"א בלי קרבורטור, דיסטרביוטר, גלגל תנופה,

משאבת דלק וכו'). המנוע תקין.

ימסר למעוניין, או ישלח למחזור.

נא לפנות בה"פ.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעוניין!!!בשביל לאדא 1200 שנת1971 ! טל.064-618114 מרק

וואי... זה באמת נדיר, זאת חייבת להיות אחת הראשונות שיוצרו, העתק של 124... מתי היא היגיעה לארץ, אחי, מה מצבה? באמת מעניין, תנסה להשיג תמונות אולי. "רכב זכרונות" בשביל כמה וכמה אנשים.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכנון איטלקי וביצוע סובייטי זה ערובה לאיכות ללא פשרות, אבל המכונית חמודה מאוד ואני מצביע עבורה לזכיה במנוע...הספרדי.

:wink:

נמרוד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאדא 1200 (2101) שנת יצור 1971 יד שניה 55.000 ק"מ לא למכירה!!!!! :twisted::ok:

גדול, אחי, עשית לי את היום!!!!!!! :D:D:D

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאדא 1200 (2101) שנת יצור 1971 יד שניה 55.000 ק"מ לא למכירה!!!!! :twisted::ok:

גדול, אחי, עשית לי את היום!!!!!!! :D:D:D

וגם לי !!! באמת אוטו מהמם...למה לא רואים אותו במפגשים של מועדון החמש ?

:twisted: חולה~הגה :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית הרכב הגיע מספר פעמים למפגשים של המועדון.

שנית היות והוא מהקריות (ליד חיפה למי שלא יודע) - קשה להגיע לכל מפגש :oops:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

71 היתה השנה הראשונה בה התחילו להרכיב את מכוניות לאדה ע"י יצרן הנקרא "שיגולי" שמפעליו נצצאו בטוליאטי,שאם אני לא טועה,היא על גדות הוולגה.בשנות השבעים הלאדות האלו היו העתק מדוייק של הפיאט 124.בשנות ה 80,הם החלו להתרחק אט אט מהמקור האיטלקי,מנועים מודרניים יותר עם גל זיזים עליון שנלקחו מהסמארה(ספוטניק ברוסייה)שהוצגה ב 87,תיבות הילוכים בנות 5 הילוכים ואפילו אופצייה לגיר אוטומטי!(של GM).לארץ הם יובאו בעיקר בשנת 92 עם מנוע 1.5 בגירסת סאדן וסטיישן(קומביניר).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגניב! אני לא מחסידיה הגדולים של לאדה, גם ברוסיה לא הייתי, אבל לראות אותה כאן בארץ, משנתון הזה, במצב כזה ועוד עם מספר "אספנות" - וואו, זה באמת דבר מגניב!!! ועוד יותר מגניב לראות וולגה 22! חבל רק, שלא ראיתי אותה בפועל - אני גם ככה כמעט ולא מגיע למפגשים, ועוד הבחור מחייפה... :? אגב, אצל אבא של החבר שלי יש לאדה כזאת, אבל משנת 84, שהוא ממש חולה עליה, ולא מוכן להחליף (אף על פי שיכול היה מזמן, הבחור מוסכניק)!

אני זוכר, שלפני כ-10 שנים מצאתי במיגרש גרוטאות של עריית ראשון (שהיה בזמנו צמוד לבה"ס לכבאים), מוסקוויץ' 144 (??, התחלתי לשכוח דגמים שלהם, לאזעזל) משנות ה-70 המוקדמות, ועוד דגם נדיר יחסית- עם הפנסים הכפולים! חבל שהוא הלך אז לגריטה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...