Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון פיאט ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי,

עכשיו שאני מסתכל על זה יותר לעומק זה באמת עסק מסובך. יכול להיות שכאן נופלת הטעות שלי. הכוונה שלי הייתה (ביחד עם מי שירצה ויהיה מוכן לעזור מזמנו) להקים פורום PHPBB בעברית לפיאט.

אתם יכולים לקחת לדוגמא את פורום האלפאיסטים (שאת כתובתו שכחתי), ולקבל את התוצר שאותו אני מעוניין לקבל לבסוף.

הסיבה שפרסמתי את ההודעות המקושרות בפורום אספנות היא הסיבה הרצון שהמועדון/פורום/קהילת (איך שתקראו לזה) יהיה רב-גווני.

זאת תהיה תעודת כבוד למועדון/פורום/קהילה אם במפגש בעל אונו יסע ליד בעל פיאט 500. זאת תהיה תעודת כבוד אם במפגש בעל פיאט ספידר יסע ליד בעלים של פיאט קופה וזאת תהיה תעודת כבוד אם בעל פיאט 131 יסע בסמוך לפיאט טמפרה (או מכונית סדאן אחרת, תבחרו אתם). אני תמיד אימצתי את המוטו ש"בלי עבר אין עתיד".

אני מתנצל אם משהו נפגע מהדברים שלי, ונשבע שזו לא הייתה הכוונה. יש פה באמת אנשים נפלאים.

עידן

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה לא מנסה להקים פורום בקלסיקאר?

יש להם פורום כמעט עם כל נושא...

גילי

מצבו של פורום פיאט בקלאסיקאר הוא בכי רע (ואני מצטער אם מישהו נפגע מזה).

חוץ מזה, אני חושב שפורום שמוקדש לפיאט יתן זווית יותר מעמיקה ומענה לכל מי שיצטרף.

פורום שעוסקים בדיבורים כללים על דגמי פיאט, פורום שעוסק במכירה/קניה/חיפוש ועוד פורומים מקיפים הסובבים את פיאט.

פורסם

גילי

חוץ מזה, אני חושב שפורום שמוקדש לפיאט יתן זווית יותר מעמיקה ומענה לכל מי שיצטרף.

פורום שעוסקים בדיבורים כללים על דגמי פיאט, פורום שעוסק במכירה/קניה/חיפוש ועוד פורומים מקיפים הסובבים את פיאט.

דווקא ההפך, קלאסיקאר הוא אתר עם מספר כניסות מרשים מאוד ובעל פרסום בכל מני אתרים נוספים. הממשק של ניהול המועדון בקלאסיקאר מאוד פשוט לשימוש אבל יש קצת מקומות לשיפור ...

כאשר אתה מקים מועדון בקלאסיקאר אתה מקבל גם הרבה שירותים שעוזרים לניהול מועדון כגון אימייל וכו' ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גילי

דווקא ההפך, קלאסיקאר הוא אתר עם מספר כניסות מרשים מאוד ובעל פרסום בכל מני אתרים נוספים. הממשק של ניהול המועדון בקלאסיקאר מאוד פשוט לשימוש אבל יש קצת מקומות לשיפור ...

כאשר אתה מקים מועדון בקלאסיקאר אתה מקבל גם הרבה שירותים שעוזרים לניהול מועדון כגון אימייל וכו' ...

עם כל הכבוד לקלאסיקר, יש הבדל וההבדל הוא שאדם נכנס לקלאסיקר ומוצא בתוך קלאסיקר פורום פיאט או שאדם נכנס עם קישור מיוחדדד לפורום פיאט ורקקק לפיאט שהוא לא יימצא שם שום דבר אחר מלבד פיאט, כי אנשים שנכסים דרך קליסקאר, נכנסים נגיד לפיאט על אם הדרך זה לא אותו דבר כי ברגע שאתה נותן קישור ואומר, הינה פורום שכוולוו מוקדש לפיאט, אז האדם שנכנס יודע לאן הוא נכנס ולוחץ כי הוא רוצה להיכנס ולראות, ולא כי הוא לחץ סתם על אם הדרך, ושם הוא לא יראה פתאום פורום אלפיות שזה יותר מעניין אותו וישר ידלג על הפורום של פיאט...

תראו אני לא בטוח שכולכם תבינו למה אני מתכוון, קיים כאן איזה מסר פירסומי, הכל שאלה של איך אתה מציג את המוצר...אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.

Honda hornet 600

פורסם

פורום פיאט שבו אני מתכתב מעט:

http://www.fiatforum.com/forum/

יש שם בעיקר אנגלים, אבל גם אחרים. הנפחים די נמוכים בסה"כ אבל יש שם דברים מענינים מדי פעם. לי עזרו שם להבין למה המצבר של המריאה מחזיק בקושי שנה (האלטרנטור מיועד לרכב עם מזגן אבל מפרט היבואן נותן מצבר לרכב ללא מזגן).

נמרוד

• תוכן חדש...