Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא ספיידר

bob
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי בעיר שלי [רמת השרון] שהמשפץ הכי מפורסם של העיר [היו לו כבר איזה 5 מכוניות לפחות שאני ראיתי] קנה אלפא ספיידר שחורה...

היא נראית במצב לא ממש טוב אך סביר ביותר לשיפוץ.

רציתי לדעת בחלקים מסויימים הצבעפוצץ לגמרה ורואים סיבים השאלה היא האם גוף הספיידר הוא מפיברגלס?

האם אלפא ספיידר זה מכונית נדירה בארץ?

עוד ראיתי היום הייתה אלפא ספרינט במצב לא רע בכלל גם שחורה ממש ליד הבית שלי

פורסם

לאלפא ספיידר יש מרכב מפח.סביר להניח שהפיצוציפ שראית היו בחלקו האחורי של האוטו,בחיבור בין הכנפיים לתא הנוסעים.לאלפות האלו היה זנב כבד שהיה תלוי הרחק מעבר לגלגלים האחוריים,וברוב הספיידרים הוא פשוט היה "נופל",ואז רואים פיצוצים בצבע.הספיידר יובאה ביבוא סדיר משנת 84 עד 88.רוב הספיידרים הם משנת 88,כי בשנה זו הם ניתנו כפרס שני בהגרלת המינויים של מיפעל הפיס...אפשר לזהות אותן לפי לוח המחוונים הפלסטי שלהן,עם פתחי איוורור כמו של ה33.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לאלפא ספיידר יש מרכב מפח.סביר להניח שהפיצוציפ שראית היו בחלקו האחורי של האוטו,בחיבור בין הכנפיים לתא הנוסעים.לאלפות האלו היה זנב כבד שהיה תלוי הרחק מעבר לגלגלים האחוריים,וברוב הספיידרים הוא פשוט היה "נופל",ואז רואים פיצוצים בצבע.הספיידר יובאה ביבוא סדיר משנת 84 עד 88.רוב הספיידרים הם משנת 88,כי בשנה זו הם ניתנו כפרס שני בהגרלת המינויים של מיפעל הפיס...אפשר לזהות אותן לפי לוח המחוונים הפלסטי שלהן,עם פתחי איוורור כמו של ה33.

אז זהו שהפיצוצים היו במקדימה בצד שמאל של המכונית כאשר אני מסתכל עליה מקדימה...

אני לא בטוח זה ספיידר במאה אחוז אבל לפי מה שאני יודע ואחרי זה תמונות שהסתכלתי באינטרנט זה נראה בול אותו דבר...

העניין הוא שאני לא ממש יכול להסתכל על האוטו כולו כי הוא מכוסה ולא ממש יפה להוריד את הכיסוי אני פשוט הרמתי אותו קצת כי ראיתי את האוטו לפני כמה ימים בלי כיסוי ולא היה לי זמן לעצור ולראות מה בדיוק האוטו...

עכשיו הלוחית רישוי היא בעלת 6 ספרות... כלומר זה דיי מוריד את האפשרות שהוא משנת 88 או אפילו 84 לדעתי... האוטו מאוד נמוך וגם יחסית קטן אולי אני ילך לצלם אותו עוד מעט זה יבהיר את העניינים

• תוכן חדש...