Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך לשיפוץ קרבורטור

bob
שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני כל כך רוצה לאסוף דברים כאלה שיוכלו לעזור לי בעתיד...

ולמה רק עוד חודש?

רק עוד חודש יגיע המאגאזין?

יש איזה קטע אחד מצחיק

בפרק השני יש את שלב 24

ואחרי שמסתכלים בתמונה מדמיינים את הכיתוב ככה

עכשיו אחרי שהרכבתם "הכל" נערו

אם יש רעשים

יש לפרק ולהרכיב מחדש :lol::lol::lol::D

טוב אומנם סה"כ 12 בלילה :?:oops:

אבל לא ישנתי יומיים רצוף :?

לילה טוב

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה

איזה קארבורטורים מיניטורים אני לא מאמין שזאת חוברת אמרקאית.

בגדול.. כל הקיטים של השיפוץ באים יחד עם הוראות הרכבה...

ככה גם אני שיפצתי את ה holley 4160 670cfm שלי...

f0-80770.jpg

hly-37-912.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון כל חודש יש מדריך אחר... עכשיו זה מדריך מהתחלה ועד הסוף איך לשפץ את הקרבורטור חודש הבא זה ההרכבה מחדש והכל אחרי הניקוי והטיפול...

בעיקרון יש לי עשרות מדריכים לבערך כל פעולה וחלק באוטו

מגזין ענתיקות למכוניות אמריקאיות בלבד כמו שאני אוהב :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעולם לא אשכח איך שיפצתי בזמנו (1989) את הקרבורטורים של הפיאט 124 קופה 1800, 4 סעפות (2 זוגות) המחוברות ל-4 "ניאגרות",צ'וק מופעל ע"י גגש"ים ומחטים שעד היום אני לא יודע איך התאמתי. כמובן שבאותה תקופה טרום אינטרנטית ייצרתי גם את האטמים כי בכל מקום שהייתי בארץ לא הצלחתי למצוא כלום עבור הוובר המטורף הזה.

הרכב נסע כמו טיל אחרי השיפוץ .

אגב אותו רכב ואולי מישהו מאזור חיפה והקריות מכיר או יודע,נקנה על ידי ללא לוח שעונים וכסאות משום שהיה לו לוח עבודת יד מעץ מלא שלימים נגנב יחד עם הכסאות. לוח שעונים השגתי מאחת שסיימה את חייה והיתה זרוקה ליד מגרש גרוטאות. מאותו מגרש רכשתי אז כיסאות של רנו פואגו והתאמתי אותם (יצא קצת גבוה אבל יפה ומאד נוח..) הרכב שלי היה בצבע אדום ונמכר לבחור צעיר בקרית ביאליק בשד' בן גוריון. אולי מישהו יודע לאו התגלגל הרכב הזה אחר כך??? :shock:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לספיידר שהיתה לי (1800)היה קרבורטור וובר כפול,כמו שהיה ב 125 ו 132 בדגמים המוקדמים(ב124 ו131 היה וובר כפול עם פתיחת וואקום למיצערת השנייה).קניתי קיט בחנות בשדרות מונטיפיורי ושיפצתי אותו לבד בלי בעייה.אגב,מספר הרכב היה 100-650 והיה לה עבר קונסולרי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק בזמן :D

כרגע אני משפץ את צמד הקרבורטורים שלי (או יותר נכון - של אהובתי...)

הנה תמונות של אחד מהם:

המממ...

זה קרבורטור סולקס??

של איזה אוטו?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרבורטור שפה משופץ הוא כמו שכתוב אחד משלוש שיושבים על המנוע לכן יחסית הוא קטן הם מסבירים איך לשפץ את המרכזי כיוון שזה בדיוק אותו דבר עם האחרים :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כן. זהו קרבורבורטור SOLEX 34 PDSIT 2/3

שפורק מפורשה 914 (למרות שרוב ה-914 היו עם הזרקת דלק מכנית)

בעזרתו האדיבה של בעל מכון לקרבורטורים בפתח-תקווה הצלחתי להשלים את כל הדיזות וברגי הכיוון ש"נעלמו" מהקרבורטורים.

בקרוב אצרף עוד תמונות של זוג הקרבורטורים מושלמים ומורכבים עם כל המחברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...