Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הסמל מהרובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שגנבו לי את הסוס מהמוסטנג, פעמיים, מצאתי מקום לאחסן את הרכב ומאז לא גונבים ולא משחיתים. אבל אם אתה לא מוצא מקום מוגן, אני מציע שתוריד את הסמל ותרכיב אותו לקראת הנסיעה שלך עם הרובר..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מעולם לא גנבתי סמל מרכב. מעולם אפילו לא שקלתי את זה.

זה עושה ממני צדיק? זה עושה ממני יוצא דופן?

אם כן - אז אוי ואבוי לחברה שלנו.

אני עומד מאחורי דברי. ילד שגונב סמלים צריך לחטוף ובגדול. ואם גם חברי פורום היו בעברם גנבי סמלים - אז תאמינו לי שלא הייתי מצטער לרגע אם מישהו היה תופס אותם על חם ושובר להם את הידיים.

אנחנו חיים בחברה רקובה, עם משטרה שלא מטפלת בנוער עברייני מהשורש - וכולנו נאכל את החרא שלא ניגבו בזמן. אני לא אומר שמי שהשחית רכוש בתור ילד ויצא מזה נקי לא יכול לגדול להיות אזרח נורמלי - אבל הסיכוי שלו לגדול להיות בן אדם חרא, משחית, אלים ומזלזל הוא גדול משל מי שחטף ולמד את הלקח שלו, או מי שקיבל חינוך מספיק טוב והיה לו אופי מספיק חזק לא להגרר אחרי חארות.

פורסם
אני מעולם לא גנבתי סמל מרכב. מעולם אפילו לא שקלתי את זה.

זה עושה ממני צדיק? זה עושה ממני יוצא דופן?

אם כן - אז אוי ואבוי לחברה שלנו.

אני עומד מאחורי דברי. ילד שגונב סמלים צריך לחטוף ובגדול. ואם גם חברי פורום היו בעברם גנבי סמלים - אז תאמינו לי שלא הייתי מצטער לרגע אם מישהו היה תופס אותם על חם ושובר להם את הידיים.

אנחנו חיים בחברה רקובה, עם משטרה שלא מטפלת בנוער עברייני מהשורש - וכולנו נאכל את החרא שלא ניגבו בזמן. אני לא אומר שמי שהשחית רכוש בתור ילד ויצא מזה נקי לא יכול לגדול להיות אזרח נורמלי - אבל הסיכוי שלו לגדול להיות בן אדם חרא, משחית, אלים ומזלזל הוא גדול משל מי שחטף ולמד את הלקח שלו, או מי שקיבל חינוך מספיק טוב והיה לו אופי מספיק חזק לא להגרר אחרי חארות.

נכון אתה אולי לא גנבת בחיים שלך סמל , אמנם השרשור מתייחס רובו ככולו

לגניבת סמלים , אבל יש דברים מעבר - מדובר על ילדים / נערים שרובם במהלך

תהליך ההתבגרות עשה משהו לא חוקי , אם גניבת סמלים , וואנדליזם ( רוב הנערים)

עישון סמים קלים בגן השעשועים ועד לגניבת רכב ואלימות.

אני לא מצדיק אף אחת מן המקרים הללו , אבל צריכים לכוון את הילד ולכוון את המשפחה

ולא לשרוף לילד גשרים על מקרה עבירה קלה שהוא עשה .

ותאמין לי שהיום פותחים גם תיקים במשטרה על כלום.

אני לא מסכים איתך - המון ילדים נערים שהשחיטו ועשו מעשי קונדס כאלו או אחרים

גדלו והפכו ליהיות אנשים נורמטייבים בעלי משרות , משכילים וכו'.

ותאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

פורסם

:mad::mad::mad::mad::mad:

אני לא מאמין, עכשיו אני יוצא למאזדה..... אין סמל מקדימה..... אין סמל מאחורה....

ומה323 נשאר רק 3...... :x , פשוט עצוב....

10 דקות, רק 10 דקות אני מבקש להיות אם הבנאדם הזה ולז*** אותו...

פורסם

לירן 106 R, בקרוב אצלך (ונראה אם גם אז תהיה כל כך סלחני למי שגונב סמלים, או בקליות איתות, או ספוילרים)

:roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

נו... מגניב לאללה דווקא....

בכמה דקות ספורות שדרגת את הלאנטיס שלך למאזדה 3 דנדשה... :lol::lol:

פורסם

ילדים שגונבים סמלים אני עוד מצליח להבין,לא להסכים,

אבל כאלו שגונבים רכבי אספנות ומתימרים להיות אספנים,

"אוהבי מכוניות"

ולחשוב שיתכן ואלו אנשים שבאים למפגשים,או נפגשים.

פורסם

ראשית, המון תודה לכל מי שהביע את תנחומיו לאובדן הסמל ולהשחתת הרובר.

מדובר ברובר P4 שנת 1954, שהיתה אמורה לחגוג ברוב פאר והדר את יומולדתה החמישים בכבישי ישראל. כנראה שהיא עדיין תחגוג, אבל זה לא יהיה ברוב פאר והדר...

כמי שגנבו לו את הסמל מהיפנית יומיים (פחות מ- 48 שעות לקח למנייאקים) אחרי שהיא יצאה מהסוכנות חדשה, נקייה ומצוחצחת, אין בכלל מה להשוות בין ההרגשה של אז להרגשה של אתמול.

שיקלפו את הסמל מההונדה, האמנתי שייקח לא יותר משבוע (הרי כבר לא רואים הונדות עם סמל אחורי), אבל כאן זה ממש מעצבן - לא בגלל העלות כמו בגלל חוסר האיכפתיות של אחרים, גרימת נזקים במזיד וכו'.

וכן, אם היו עונשים הולמים במדינה זה לא היה קורה, כמו שנאמר למעלה, אם פדופיל הולך לעשות עבודות שירות (בטח גם בגן ילדים), אז משהו רקוב במדינה הזאת.

אם מכונית הצליחה לשרוד בארץ הזאת חמישים שנה, ובסוף בא איזה בן זו*ה ושורט אותה, כי הוא לא ראה מכונית כזו מעודו, ולא עושים לו כלום, אז הוא יודע שהכל מותר - מותר לשקר ולגנוב ולאנוס ילדות קטנות (ואני לא בטוח שהמרחק בין אחד לשני גדול מאוד).

דרך אגב, הרובר הזו עברה את כל אירופה, מאנגליה ועד יוון בנסיעה, כאשר כל לילה היא חנתה ליד מלון דרכים כזה או אחר, לעיתים במקומות ממש לא הכי סמפתיים (לא סימפטיים בכלל ולישראלים בפרט), ואף אחד לא נגע בה - לא קילפו סמלים, ולא שרטו ולא כלום, רק הביעו התפעלות מהמכונית (גם אחרי שהבינו שהיא ישראלית!).

אני מכיר שני ירושלמים שבוחרים לסוע עם רכב האספנות שלהם בשטחים, וכששאלתי אותם למה דווקא עם רכב האספנות שלהם הם נוסעים בשטחים ולא עם הרכב היומיומי, שניהם נתנו לי את אותה התשובה: "הפלשתינאים מעריכים מכוניות קלאסיות, הם לא יזרקו עליהם אבנים".

תחשבו על זה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
:evil: אחרי כמה חודשים שלא נגעתי במוריס אוקספורד שלי ,גבר עלי הייצר :twisted: והייתי חייב לבדוק מה שלום אהובתי.פתחתי את החניה,הסרתי אט אט את הכיסוי וציפיתי לראות אותה במלוא הדרה.אבל אז...חשכו עיני...מישהו שאמא שלו עובדת בצומת להשלמת הכנסה חמד את פנס האיתות הימני שלי.אין לי מושג מה הוא הולך לעשות איתו ( אולי מאפרה...) ,ואם רק הייתי תופס אותו הייתי תולש לו שערות מהאשכים עם פלאייר אחת אחת ... :lol:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
:evil: אחרי כמה חודשים שלא נגעתי במוריס אוקספורד שלי ,גבר עלי הייצר :twisted: והייתי חייב לבדוק מה שלום אהובתי.פתחתי את החניה,הסרתי אט אט את הכיסוי וציפיתי לראות אותה במלוא הדרה.אבל אז...חשכו עיני...מישהו שאמא שלו עובדת בצומת להשלמת הכנסה חמד את פנס האיתות הימני שלי.אין לי מושג מה הוא הולך לעשות איתו ( אולי מאפרה...) ,ואם רק הייתי תופס אותו הייתי תולש לו שערות מהאשכים עם פלאייר אחת אחת ... :lol:

אני הייתי הולך טיפה יותר רחוק ועושה לו קפיצת באנג'י מגשר הירקון, בימקום חבל גומי הייתי נותן לו את האפשרות לבחור, או מהז## או מהביצים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
איזה רובר זה ואיזו שנה ???

באמת מצער לשמוע על כאלה .

להעניש בכל חומרת הדין !

התשובה היתה קצת יותר למעלה...

ראשית, המון תודה לכל מי שהביע את תנחומיו לאובדן הסמל ולהשחתת הרובר.

מדובר ברובר P4 שנת 1954, שהיתה אמורה לחגוג ברוב פאר והדר את יומולדתה החמישים בכבישי ישראל. כנראה שהיא עדיין תחגוג, אבל זה לא יהיה ברוב פאר והדר...

אבל מה לעשות, למשטרה יש דברים יותר חשובים לעשות, כמו לארוב למי שנוסע 105 קמ"ש בכביש שמותר לנסוע בו 100, או לחליפין לשחות בג'קוזי...

תיק כזה יסגר לצערי מחוסר עניין לציבור.

פורסם

סמל כזה, משומש במצב טוב, נמכר הערב ב- e.bay תמורת 31 שטרלינג + 4 שטרלינג משלוח בתוך אנגליה (וזה נמכר למישהו אחר כי לא שמתי מספיק כסף), כלומר במקרה הטוב, לפני עבודה על הלייסט שנשבר, לפני צביעה מחדש של מכסה המנוע - זה עולה לי כ- 300 ש"ח.

פורסם

נכון אתה אולי לא גנבת בחיים שלך סמל , אמנם השרשור מתייחס רובו ככולו

לגניבת סמלים , אבל יש דברים מעבר - מדובר על ילדים / נערים שרובם במהלך

תהליך ההתבגרות עשה משהו לא חוקי , אם גניבת סמלים , וואנדליזם ( רוב הנערים)

עישון סמים קלים בגן השעשועים ועד לגניבת רכב ואלימות.

אני לא מצדיק אף אחת מן המקרים הללו , אבל צריכים לכוון את הילד ולכוון את המשפחה

ולא לשרוף לילד גשרים על מקרה עבירה קלה שהוא עשה .

ותאמין לי שהיום פותחים גם תיקים במשטרה על כלום.

אני לא מסכים איתך - המון ילדים נערים שהשחיטו (****או השחיתו , או שחטו , זה לא הולך ביחד****)ועשו מעשי קונדס כאלו או אחרים

גדלו והפכו ליהיות אנשים נורמטייבים בעלי משרות , משכילים וכו'.

ותאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

לירן , רק עכשיו יצא לי לקרוא את השרשור הזה , ואתה מצליח להפתיע אותי שוב עם הרפלקס המותנה שלך להגן כביכול על כל המדוכאים/דפוקים/חלשים.

על איזה הכוונה של הילד/משפחה אתה מדבר ?

הרי ההורים הם לא פחות אדישים מהילדים , ואשמים אפילו יותר.

אני הולך להסתכן כאן ולהצטייר כאדם חשוך וצר אופקים , אבל לא איכפת לי.

כל הסלחנות לכאורה שמגלים , ונותנים לילדים חופש ללא גבולות - כל זה יוביל במוקדם או במאוחר לדבר אחד -אנרכיה.

עצימת העין וההתעלמות ממעשי וואנדליזם , השחתה ופגיעה ברכוש של אחרים/רכוש ציבורי - לא יכולים להיות מקובלים עליי.

אין לי שום בעייה שכ"א יעשה כל מה שבראש שלו - כל עוד זה משפיע רק עליו ולא על הסובבים אותו/השכנים שלו.

רוצה להפוך את הבית שלך לחורבה לדוגמא ? לעשן סמים (כל עוד לא תיפול לנטל על החברה) ? לקפוץ מגגות (בתנאי שתעשה את זה כמו שצריך , בית לוינשטיין עדיין ממומן מהמיסים שלי ושל אחרים כמדומני) ? לאכול שרצים ונבלות ? לא להפליץ בשבת ? לא לצחצח שיניים ?

לבריאות לך.

ברגע שאתה הופך למישהו שמפריע אפילו בפסיק לסביבה , או גרוע מכך - פוגע ברכושם של אחרים - אתה מסומן אצלי. ולא מעניין אותי בכלל שאתה בן 5, 16 ,או 34.

כמובן שאני לא בעד להטיל את אותו עונש על בן ה-5 ועל בן ה-34 , אבל את הגבול חייבים לשים באיזושהי צורה. גבול גם יכול להיות בצורת הערה.

את הילדים שלי אני מחנך מגיל שלמדו ללכת לזרוק לכלוך לפח , ואם הם זרקו ברחוב הם לא יזוזו מטר בלי להרים את מה שזרקו. אם אני אדע שאחד מהם עשה משהו שהפריע או גרם נזק לאחרים הם יצטרכו לתקן את מה שהם עשו , בצורה זו או אחרת. ואם יש צורך אז יהיו גם עונשים.

אני בטח מסתבך פה עם אדון יצחק קדמן , אבל ילד חייב שיהיו לו גבולות . לא שאני ממליץ לפוצץ במכות ילד שלא עושה מה שאומרים לו , רחוק מזה . אבל התעלמות מוחלטת ממה שהוא עושה ?

הרי ההבחנה בין ילד למבוגר היא בדיוק זו שמבוגר אמור לדעת מה מותר ומה אסור , בעוד שילד חייב שילמדו אותו את זה. ואם לא נלמד אותו , הוא ירכוש את כל ההרגלים המקולקלים שיראה , כי אלה הרבה פעמים יותר נוחים לעשייה / או שנתפסים בעיניו ביותר COOL.

אין לי שום בעייה מצפונית עם זה שילד או אדם יחטפו ברגע שעשו משהו שמפריע לאחרים/בא על חשבון אחרים. אני מצדיק במאה אחוז את בעל המרצדס ההיא שהשחיז את הסמל , ומבין את הכאב של כל אחד ואחד מהאספנים.

כמו שכתבתי , כבר יצא לי לתת בעיטה לילד שתפסתי על חם משחית לי את ה-2CV. אין לי שום חרטה על זה . והייתי מוכן אפילו לריב עם האבא. אין שום סיבה בעולם שחרא קטן כזה יבוא וישחית משהו שהשקעתי עליו עבודה וזיעה. ופי אלף מרגיז אותי שהאבא הדפוק שלהם לא מבין שהגיבוי שהוא נותן לערס הקטן רק מעודד אותו לחזור על פעולות כאלה , והוא ,את הערכים האלה ינחיל גם לילדים שלו.

אני אתן לך דוגמא מהכפר שאני חי בו.

לא הרבה משפחות , 90 בסה"כ. כולם מכירים את כולם.

כשגדלתי במקום , הוא היה מבריק ומצוחצח. היום , המקום נראה בשטח הציבורי כמו מזבלה. הילדים זורקים זבל חופשי , משחיתים ציוד וכו'. ואח"כ יש עוד טענות כמו "למה לא מנקים את המקום?".

מבחינתי הייתי תופס את הילדים האלה , ומביא אותם לעבודות רס"ר. ילד שלכלך/שבר , צריך לדעת שהוא ייאלץ אח"כ לעמוד ולנקות/לתקן את מה שעשה. ואם לא - ההורים שלו ישלמו את העלות של הנקיון/תיקון.

רק בצורה כזו אפשר לחנך ילדים לשמור על רכוש הציבור/הזולת.

אם כבר אני מדבר על ענייני כפר , אני אתן לך דוגמא מהשדות : שדה , אם תחרוש ,תזרע , תנכש עשבים , תקצור וכו' - השדה יניב יבול טוב.

לא תטפל , לא תזרע , תזניח - מספיק שנה אחת , והשדה יתמלא עשבים שוטים.

הילדים אותו דבר - תזניח אותם , תקבל עשבים שוטים.

מה שאנשים לא מבינים , שבסופו של דבר הרכוש הציבורי הוא של כל אחד ואחד מאותו ציבור.

אם תשבור את הנדנדה בגן הציבורי , או תעקור את צמחי הנוי , או תקשקש על ארון חשמל , או תזרוק זבל. בסופו של דבר גם לך יהיה לא נעים להסתובב ברחוב המגעיל והמלוכלך.

והעניין הוא שהכל מתחיל בילדים , ובחינוך שהם מקבלים. אם לא תשמור עליהם בגיל שבו ניתן להשפיע על האישיות שלהם , הרי בגיל יותר מאוחר , כשהם ייהפכו לאנשים בוגרים , כבר יהיה מאוחר.

אה ,ובעניין העונשים למבוגרים שמתנהגים כמו בהמות ומשחיתים רכוש שלא שלהם ? אני לחלוטין עם עידן , מערכת עונשים סעודית . זה הדבר היחיד שיעזור.

הבעייה בארץ ששופכים כסף על חינוך כביכול , כשלמעשה הדבר היחיד שמתבצע הוא הפיכת הילדים למכונות ציונים , ולא לאנשים.

חינוך הוא מעבר ללדעת עוד עובדה על קרב ווטרלו , או על שבתאי צבי , או משוואה בשני נעלמים . חינוך הוא להפוך ילד לבן אדם , ולא לחיה.

ומעבר לזה צריך גם לחזק את מערכת האכיפה (משטרה) ולנטרל אותה משיקולי פוליטיקה/שחיתות וכו'. להיות באמת משרתת הציבור ולא כח בטחוני/זרוע גביית כסף.

אתה רוצה דוגמא ? שמעת על עיר בשם ניו יורק ?

עד לפני 15 שנה - בירת הפשע העולמית. לא ניתן היה להסתובב שם ברחוב.

עד שהגיע ג'וליאני , וביד חזקה שינה את העיר מקצה לקצה.

לצערי זה הדבר שחייב להיעשות כאן בארץ , כי אחרת הפלשתינאים סתם מבזבזים לעצמם כסף , אנרגיה וחיים . אנחנו כבר נפרק את עצמנו לדעת . הם לא צריכים לטרוח , רק לחכות.

מצטער על ההשתפכות , אבל באמת הדלקת אותי עם הסלחנות המטופשת הזאת , ולא , זה בכלל לא אישי נגדך . אני שומע את הדיעה הזאת מיותר מדי מקומות ואנשים , חלקם במקומות שמשפיעים על הציבור , וזה פשוט עולה לכולנו בעתיד שלנו.

הכי קל זה לארוז מזוודות וללכת , יש מספיק מקומות יפים בעולם , אבל אני לא חושב שכעם תהיה לנו עוד הזדמנות להקים מדינה , ולכן אני (בשלב הזה של חיי , וכדי שגם לילדים שלי יהיה מקום) נשאר כאן ומנסה להילחם בכל החרא שמסתובב בחוץ.

בגלל זה אני גם טורח לכתוב בפורום כמו הפורום הזה , ומתאמץ "לרדת" על אנשים שמתנהגים כאן כמו שהם מתנהגים בעולם האמיתי , ומנסה להעביר את מה שאני יודע לאחרים , ומרשה לעצמי לתקן שגיאות (כתיב ,תוכן , שניהם) . זה לא שחסר לי מה לעשות בחיים.

אני מנסה לתרום את תרומתי המאוד צנועה לשינוי צורת החיים שלי ושל אחרים , ואם תקרא ותפנים את כללי הפורום - תראה שבדרכו שלו הפורום ומקימיו מנסים גם הם לעשות את זה .

ואם צריך לתת בראש לכאלה שהורסים את הדברים האלה , בין בעולם האמיתי ובין בעולם הוירטואלי , אין לי שום בעייה להתעמת איתם - כי בסופו של דבר לכולם יהיה יותר נחמד לחיות במקום יותר טוב , ולא במזבלה.

תודה על ההקשבה , ועל הקתרזיס. :puzzled:

• תוכן חדש...