Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה קטנה למנוסים ב-ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנסיוני הצנוע אפשר לשלוח בהחלט מזומן - רוב רובם של המוכרים הוגנים ומכירים בתשלום. עם זאת, אני חוזר על ההמלצה שהועלתה כאן לבדוק קודם את חוות-הדעת לגבי המוכר. כמובן שלא רצוי לשלוח סכום גדול, ובכל מקרה - לדאוג שלא תהיה אפשרות לראות דרך המעטפה שמדובר בכסף. שאר דרכי התשלום שלא דרך PAYPAL יקרות מאוד (כולל WESTERN UNION).

אני גם שלחתי מזומנים פעמים רבות, וגם קיבלתי מזומנים ממי שקנה פריטים שמכרתי.

זה בטוח למדי, אבל פעם אחת הלכה מעטפה עם 11$ לאיבוד, או שהמוכר שיקר כשהוא אמר שלא קיבל אותה.

מזומנים שלחתי בעיקר לגרמניה. למוכרים אמריקאים שלא מקבלים paypal בדרך כלל שילמתי ב-bidpay.

Western Union זוהי אופציה מאוד יקרה ואני השתמשתי בה רק כשקניתי דברים יחסית יקרים מגרמניה.

גם לי יש 76 פידבקים חיוביים!

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא יודע כמה זמן אתה באיביי , אבל אני קרוב ל 5 שנים , אני מוכן לבוא אליך הביתה , נשב על כוס קפה ,ואראה לך איך:

1. לא רק שאתה בעצמך תהיה VERIFIED

2. איך אתה עושה COMPLAINT ומקבל את כספף חזרה, דבר שעשיתי לפחות 7-8 פעמים.

תזכיר לי לא למכור לך שום דבר ב-eBay :?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...