Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אתם אוהבים ענתיקות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיטה: לא לקנות מוכן, אלא להתחיל מאפס ולהגיע לטוב יותר מחדש.

מי שקונה רכב אספנות אחרי שיפוץ...זה לא זה!

האהבה האמיתית זה לדעת אותה מבפנים, מבחוץ ובכל מצבי הרוח שלה.

קחו אופנוע, תלת אופנוע, מכונית, טנדר או משאית

תפשיטו אותה עד העצמות ולהתחיל לבנות מחדש. להריח את החלקים את חומר המילוי הצבע

גלגלי השיניים, חוטי החשמל הרקובים . לשפץ את הרכיבים הקטנים ביותר ולחבר הכל לכלי

שנוסע יותר טוב מאשר נסע כשהיה חדש. ואז בזמן הנסיעה לדעת בדיוק איזה רעש מגיע מאיזה חלק ומה צריך לעשות כדי לתקן זאת.

זו אהבה אמיתית, זה המושג אספנות ומי שחושב אחרת שיחפש תחביב אחר.

cy.JPG

פורסם
השיטה: לא לקנות מוכן, אלא להתחיל מאפס ולהגיע לטוב יותר מחדש.

מי שקונה רכב אספנות אחרי שיפוץ...זה לא זה!

ממש בדיוק מה שאני חושב. לדעתי החויה האמיתית של התחביב הזה זה לא לנהוג באוטו, אלה לעבוד עליו ולהחזיר אותו למצב תקין.

האמת היא שאני לא מבין מה אלה שיש להם רכב אספנות מושלם בעצם עושים איתו . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא כל אחד הוא בעל יכולות טכניות ומכניות כמו רוב העוסקים בתחום.

אך זה לא ממעיט באהבה לרכב ובתחביב האספנות כשלעצמו.

גם אם קונים רכב במצב נסיעה ומשפצים אותו חיצונית ופנימית ומטפלים במוסך, עדיין מרגישים אליו את אותה אהבה. נכון אני מאמין שהסיפוק בלעשות הכל לבד הוא רב יותר.

אבל לא כל אחד הוא מוכשר בתחום.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם
לא כל אחד הוא בעל יכולות טכניות ומכניות כמו רוב העוסקים בתחום.

אך זה לא ממעיט באהבה לרכב ובתחביב האספנות כשלעצמו.

גם אם קונים רכב במצב נסיעה ומשפצים אותו חיצונית ופנימית ומטפלים במוסך, עדיין מרגישים אליו את אותה אהבה. נכון אני מאמין שהסיפוק בלעשות הכל לבד הוא רב יותר.

אבל לא כל אחד הוא מוכשר בתחום.

מניסיון אני יכול להגיד לך שהסיפוק בלעשות לבד אינו רב יותר. (תנסה לעשות זאת פעם אחת בזוג ותבין).

פורסם

עד כמה שאני זוכר אתה בכלל אגזוזן.... :shock:

האם עברת צד והתחלת לעבוד בזוג.

פולקסווגן טרנספורטר - יצירת אמנות.

פורסם

וואו! כל כך הרבה כתבו, שאין לי כבר מה להוסיף! בערך כל מה שכתבו נכון!

וכן, איפשהו כנראה ההרגשה, שיש לך משהו מיוחד, שאין לאחרים (לפחות, לא לרבים, ולא בדיוק אותו הדבר)... ונכון, קשה מאד להגדיר אהבה במילים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...