Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מממ כן ולא

זאת היתה מכונית כדי להפיל את האנשים מהרגליים והרעיון היה באמת שכל אחד יוכל לקנות לעצמו ( את הדגם הבסיסי ) אבל המוסטנג כשהיא נוצרה חשבו עליה בתור אוטו ספורטיבי , בזמנו גם לכל אוטו היה את כל הריינג של המנועים.

בכ"א בשורה התחתונה , מה שאני בא לומר זה שאוטו שתוכנן בתור ספורט סדאן כפי שאתה טוען לא היה זוכה בלהמאן , כי מה לעשות כשחושבים מוסטנג וגם השם ( למרות שהיא הפוני קאר הראשונה בערך ) חושבים על העוצמה ולא על שיוט בסטייל.

הרכב תוכנן גם להתנהג ולהיות ספורטיבי.

ליהיות זול זאת היתה המטרה של הדגמים החלשים ביותר כאשר בראש עמדו הדגמים הרציניים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוסטאנג כמו הסוס במערב הפרוע היא סימן לעוצמה כח יחודי מסתורי בדומה לחד קרן.

כאשר מוסטאנג שעומדת במקום נראת כך ולא יוצאת בשריפת צמגים עד הג`אנט ב 289 בסיסי זאת פשוט לא מוסטאנג. בארהב המכונית הבסיסת שווקה עם 289 או 260 בעלי 8 צלנדרים כיאה למכונית אמרקאית בנגיעה והתנהגות ספורטיבית.

הגירסה של ה 6 הייתה גירסה אקונמית לאנשים שרוצים ואין. לארץ הגיעו בעיקר ה6 מטעמי אקונמיה, ובארץ יש לאנשים נטיה לחשוב שמוסטאנג זה רכב קלאסי בסגנון קורטינה או קראמן גאיה. בגדול המוסטאנג הייתה מאז ומתמיד מכונית נחשקת ובעלת ביצועים אפילו ברמה סטנדרתית שהיא מנוע 289! לכן יש צורך להפסיק את הנטיה בארצנו לסירוס הרכב.

כן לשרירים ולא הזדקנות. הרכב הוא רכב נעורים ספורטיבי וכך הוא אמור להשאר ולא להירקב עם חבורה של זקנים בראשם וחשיבתם יש צורך בלשמר את הרוח והג`אנר של הרכב.

אני אומר דברים אלה עמוק מתוך ליבי ובתור בן אדם שנוהג על אחת.

יום טוב

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לדוגמא ראה ערך עקיצה ב 60 שניות 73.

מוסטאנג שנת 73 פאסטבק מנוע 302. לא דגם נדיר או אקזוטי במיוחד אבל סטנדרטי לחלוטין ספורטיבי לחלוטין ושרירי.

פורסם

כי נפגעתי. זכותי לנהל מדיניות שימור כרצוני ולבבי, ולא אתה ולא שכמותך יגידו לי באיזה רוח לשמר את המוסטנג..או קיי?

ולגופו של ענין, הסטורית אתם טועים. המוסטנג תוכננה מלכתחילה כמכונית משפחתית המבוססת על הפלקון וההנחיה ללי איאקוקה היתה לתכנן רכב שיימכר בפחות מאלפיים דולר. היתה אפשרות לשדרג אותו בתוספת מחיר.

המוסטנג שידרה קלילות והיא אגב נקראת על שם המטוס ולא על שם הסוס. (המטוס נקרא על שם הסוס). גם המוסטנג האוירי שידר קלילות וסטייל. למכונית שרירים אמיתית ייעדו בפורד את הטנדרבירד.

יש מספיק פרסומות המראות בדיוק למה התכוון המשורר כשייצר את המוסטנג ולא אמשיך בויכוח עם אלה שרואים את הרכב ממרחק השנים ולא איך שהיה במקורו.

ומילה אחרונה, המוסטנג התדרדרה וגם המכירות נפלו כשהיא התנפחה לקראת מודל 1969, כי היא איבדה את הרוח הקלילה שלה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אף אחד לא קבע לך איך להחזיק את המוסטאנג שלך איש איש בדרכו.

אבל אני חושב שיש צורך לפתוח עניים ובמיקרה גם אוזניים ולראות בדיוק מה הרוב המוחץ של המוסטאנגים בעולם מייצג. אני בטוח שלא קלילות......

פורסם
אף אחד לא קבע לך איך להחזיק את המוסטאנג שלך איש איש בדרכו.

אבל אני חושב שיש צורך לפתוח עניים ובמיקרה גם אוזניים ולראות בדיוק מה הרוב המוחץ של המוסטאנגים בעולם מייצג. אני בטוח שלא קלילות......

לדעתי לאורך השנים השתנה מה שהמוסטנג ייצגה וצריך לשמר אותה בהתאם לשנה...

אי אפשר להפוך מוסטנג קלאסית אוטומטית למכונית שרירים.

אגב, סתם מעניין אותי.

המוסטנג שאתה כ"כ מדבר עליה היא שלך?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זאת עובדה הסטורית. ברגע שהמוסטנג התחילה להתנפח, היא התדרדרה במכירות..גם זאת עובדה הסטורית...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

אז.... אתה חיי את העבר.

בכל סרט אפשרי המוסטאנג משחקת תפקיד מאצ`ואסטי ושרירי.

וכך גם רוב האספנים והמרוצים וכל הג`אנר....

פורסם

תבדוק...

ואגב נכון, אני חיי את העבר וממרומי 55 שנותיי אני זוכר היטב את לידתה של המוסטנג ומה שהיא סימלה.

אז שוב, המוסטנג לא נולדה כמכונית שרירים, היא אחר כך התנפחה ואיבדה הרבה מהאופי שלה.

ןתבדוק עוד פעם כשאתה אומר "רוב האספנים"... אז יש לי חדשות (ישנות..)בשבילך. המוסטנגים המוערכים יותר והמבוקשים יותר הינם דווקא של הדור הראשון , 1964 - 1966 וכן הדור השני 1967 - 1968. את זה ניתן לבדוק בקלות...

פורסם

אוקי ותראה אולי אטיז מנועים יש שם ואיך הן נראות....

פתח את ebay וחפש.

ובוא תגיד לי אם אתה כלכך מבין במוסטאנגים מה מסמל הסמל? ומה הקונפליקט שבו.

פורסם

מה יש השבוע שאנשים יורדים על אחרים בשימוש ברכבים...

כל פעם שאני רואה מוסטנג אני רואה מורשת אמריקאית יפיפה שלא צריכה אפילו לזוז.

למי אכפת כמה היא סוגרת הוא לא מתחרה בדראג רייס או משהו.

נראה לי שאתה מושפע מהמוסטנג במהיר ועצבני.

נ.ב

מבני לבני הרכב שלך יפיפה ואין כמו לראות אותו בחניה שלך...יום אחד אצלי

וגם אני יהיה בני עם מוסטנג!

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

או כפי שכתוב ב"אינציקלופדיה של המוסטנג"

אחרי שנפל כינוי של ציפור (שרווח אז בפורד וכך האמא של המוסטנג נקראה "פלקון"

חיפשו בספריה הציבורית של דטרויט איזו חיה אחרת וכך נבחר סוס. איזה סוס? חשבו על כמה סוסים שרובם אגב נכנס לארסנל השמות של פורד כמו "פינטו" או "ברונקו". הבחירה נפלה על המוסטנג בגלל הצליל של השם ובגלל שזה היה כינוי לסוס ערבות והיה מזוהה עם המערב הפתוח, רומנטיקה, קלילות וחופש..בקיצור, אמריקה.

גם הקשר למטוס שסימל כל כך את אמריקה במלחמת העולם השניה, הוסיף. אגב, את השם מצא ג'והן קונולי מאגף יחסי ציבור של פורד.

בקשר לשאלת הקונפליקט? לא יודע...

MUSTANGhorse.jpg

פורסם

סוסי המוסטאנג ידועים כ הסוסים היחידים בעולם שנעים בעדר. וכפי שידוע לכל הם נעים רק לפי סיבוב השעון (כלומר משמאל לימין).

ברכב הפכו את הסמל שפורד נשאלו מדוע הסמל יצא עם טעות.

נתקבלה התשובה "הרכב הזה יוצא מהעדר הוא יחודי" עניין של תמוהה משו אולי סתם זריקה מהשרוול.

בכל מיקרה זה הקונפךיקט שאופף את הסמל.

• תוכן חדש...