רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוצע לי לרכוש חיפושית 1200 מודל 74 יד ראשונה. הרכב במצב נסיעה דרוש צבע ואוברול. בעל הרכב דורש 10000 ש"ח. מה המחיר המומלץ. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בשנים האלה - באיזה דגמים הם יוצרו? איך האוטו - בכלל? וסאאב מהשנים האלה בפרט? דגשים והערות... אה, ומהו המחיר הגיוני לשלם עבורה...? רון. -יש בעירי אחת ממש ממש ממש יפה למכירה... -
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
-
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
אופל אסקונה 1987 נמצאת ברשות משפחתי כבר 13 שנים - מוכרח למכור יש עליה רק 130000 ק"מ מחיר מחירון 11,500 ש"ח מבקש 9,500 ש"ח ניתן לראות את המכונית בחיפה. טלפון : 055-750-723 או בדואר אלקטרוני : [email protected]
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה מרצדס E55 ("כמפי השחף") שנת 58 אני לא מוכר זה בשביל חבר אז אם יש הצעות רציניות הן יתקבלו ויענו בברכה! gs
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני בונה אותה מאפס וצריך עזרה טכנית לגבי החשמל שלה יש למישהו שרטוט חשמל שלה הדבר הזה הוא לא אמור להיות מסובל, כולה 7 חוטים וזהו אבל אני צריך שרטוט כדי לא לאכול טעויות יש מישהו שיכול לעזור??? בתודה מראש דיאבלו
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי שמעוניין אני יכול לעזור במציאת\קניית רכבים בייחוד אמריקאיים בארה"ב כמובן שבעיניני המכס הקונה יצטרך לטפל בכל אבל בארץ
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
ישן לשיפוץ לא חשוב המצב,או כל מידע אחר בענין אופנועי ב.מ.וו ישנים או חלקים. [ נא להשאיר הודעה פרטית]
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! אני שמח להודיע, כי בחודש נובמבר תעלה לאוויר קטגורית מועדוני המכוניות באתר הרכב הקלאסי! קצת פרטים למי שלא עקב אחרי הפרסומים בעבר : עקב הדרישה הרבה להקים מועדונים יעודיים לדגמי כלי-רכב ויצרני רכב שונים (במקביל למועדון החמש ולא במקום או כמועדונים מתחרים), קלאסיק קאר נרתמים לעניין ומציעים עזרה בהקמת מועדוני מכוניות אשר מטרתם הינה איגוד בעלי מכוניות מדגמים וסוגים שונים ולתת לאותם מועדונים לנהל את פעילותם כמועדונים עצמאיים, בחסות אתר הרכב הקלאסי. בכל אתר יהיו דפים ובהם מידע אודות המועדון, גלריית תמונות, טפסי הרשמה און-ליין למועדון, מידע אודות מפגשים, טיולים ואירועים, פורום, כתבות ומאמרים, קישורים ועוד ועוד... כל קבוצה תבחר נציג אשר יקבל הר…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 971 צפיות
שלום, כיום אני בעלים גאה של קליאו rsi אך עוד מעט אני מתגייס ואני לא רוצה להחזיק רכב כזה בזמן השירות, למרות שאני לא צריך רכב בכלל בזמן השרות אני בכל זאת רוצה להחזיק רכב זול יחסית. אז חשבתי לקנות חיפושית או מיני אני באמת לא יודע מה היתרונות של כל אחת, איזה עדיפה, איזה שנתון, דגם, אמינות וכו'. הרכב אמור לעשות בחודשים הראשונים נסיעה לאילת וחזרה (הוד השרון) פעם בשבוע ואחרי זה הוא יעמוד רוב הזמן. כל עצה ועזרה תתקבל בברכה. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה FORD MODEL A SPORT COUPE שנת ייצור 1928 מיוחדת ונדירה יחידה בארץ לפרטים בשעות הבוקר 089-452993
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונות נוספות בקרוב באתר http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/9203/index.html
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 993 צפיות
טיול ג'יפים יום שבת ה- 01.11.03 לנחל ציפורי 08:00 � מפגש בתחנת הדלק "פז האשל" בצמת הסירה. 08:15 � יציאה 16:00 � סיום טיול משוער מסלול: תחילת המסלול בקרית חרושת אחרי טבעון � לאורך נחל ציפורי �ברכת הסוסים-ברכת הנזירים-צמת הסוללים נא להתעדכן בבוקר הטיול בתא הקולי של המועדון,
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איפה באזור המרכב אפשר לקנות יריעות זפת \בידוד כמו שיש על הדלתות ,לפני תא המנוע והרצפה?? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Asi, -
למברטה למכירה
מאת celica- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שימו לב http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=6&ad_id=562
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבקש בכל לשון של בקשה ממי שראה או יודע איפה נמצאת ב.מ.וו סדרה 3 (הישנות מתחת לשנת 90) במצב שמאפשר לפרק ממנה חלקים שיודיע לי בה"פ זה חשוב לי מאוד . רצוי שתהיה באזור המרכז , תודה .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
כאשר זמן יש ללא הגבלה - כלומר החלקים לא דחופים. אני מחפש את הדרך הזולה ביותר, אבל גם דרך אמינה לגרום להם להגיע ארצה וכמובן לשלם עליהם כמה שפחות מכס (אם בכלל). האם נכון שבמידה ומוסכניק מייבא את החלקים הללו עבורי הוא משלם מכס לפי משקל ולא לפי כל חלק וחלק לחוד? אשמח לשמוע רעיונות ולהשכיל מנסיונם של אחרים (לטוב ולרע). המון תודה!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
בבסיס מג"ב בירושלים חונה זה זמן רב פורד קפרי (למיטב ידיעתי). האם מישהו מכיר את הבעלים שלה? אם כן אשמח לפרטים. אבי
הודעה אחרונה מאת ajunior, -
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לי חלום לקנות סוס (סמיטריילר) עם אף אמריקאי ישן ובזול...
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
מחפש JAWA במצב טוב אני מחפש מודל 88-94 לא מודלים כמו 50-56
הודעה אחרונה מאת zigmond, -
- 0 תגובות
- 26.9 אלף צפיות
סיטרואן דה שבו צ'רלסטון למכירה מצב נדיר, חלפים רבים אמיר 068-669963 מחיר: 24,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יכול לעלות תמונות של המכונית או מידע כלשהו...
הודעה אחרונה מאת **itsik**, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה 'סטוק' של בולמי זעזועים חדשים לפורד קאפרי תוצרת אנגליה כל זוג ב150 ש"ח כמו כן 'סטוק' של וישרים חדשים (להבים וזרועות) לקאפרי כל המעוניין נא להתקשר אריק מועדון הקאפרי 052775202
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
1.פורד קפרי V-6 2.פליימוט ואליאנט 68 3.קרייזלר ניו-יורקר 68 4.דודג ראם 4X4 83 V-8 5.דודג דארט 65 2 דלתות GT V-8 6.ברקודה 66 בסיום שיפוץ הרכבים בבעלותי ורשומים על שמי אפשרות החלפה
הודעה אחרונה מאת dodge, -
האם הספרים של היינץ הם המומלצים ביותר?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב שלי (אלפא GTV מודל 78 ) עובר עכשיו פחחות יסודית, כולל פרוק לגורמים, השחזת כל הצבע, חיתוך והטלאת אזורים חלודים וכו'. האם ישנה שיטה לביצוע מיגון כלשהו נגד חלודה לאחר פחחות כזאת ולפני הצביעה ? חומר מיוחד, או טיפול כלשהו ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעת טיול עים הילד באזור בנימינה
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה שיותר מהר! ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת yonit, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שנת 42 ! + סירה במצב נסיעה כולל טסט 17,000 ש"ח לא לפנות אליי זה של מישהו שאני מכיר וחשבתי שזה יעניין אותכם 050251842 ( גונן )
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
מחפש מידע על רכב 1 2
מאת מינימן- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח שהייתי בצבא - זכור לי שהיה לנו בבסיס רכב מיוחד של 3 גלגלים אחד קידמי ושתיים מאחור אני לא זוכר איזה רכב זה אבל זה היה ממש נחמד - נדמה לי שזה של חברת פיאגו או של וספה אני לא זוכר , אם משהו יכול לעזור לי למצוא מידע או שם החברה אשמח מאוד מינימן
הודעה אחרונה מאת עדיTS, -
מחפש את הווספה
מאת ninja- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעבר הרחוק מאוד לאבי היתה ווספה 150 מודל 63 מ"ס רישוי 455873 רציתי להשיג מידע לגבי הווספה האים היא עדיין קיימת אצל מישהו על מנת שאוכל ליקנותה חזרה במישרד הרישוי לא מוכנים לתת את המידע הנ"ל אם מישהוא יוכל להשיג את כתובת בעל הווספה או את מ"ס הטלפון אשמח מאד
הודעה אחרונה מאת erik,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- makatuvkan
- BassDriver
- amosbmw
- מ.צ
- פאר האורה
- שביט
- ezuf
- Markm4
- avic78
- Nemesis
- davemustaine87