רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
תיקון רדיו 1 2
מאת Type34-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רדיו בלאופונקט מסוף שנות השישים שמצד אחד נראה מאוד נחמד באוטו שלי, אבל מצד שני לצערי לא עובד. מישהו מכיר מישהו שיכול לתקן אותו?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
מפגש מועדון ה-5?
מאת gluk- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה, סליחה על שאלה קצת מפגרת, אבל אין מה לעשות: הבנתי, שמיפגש של מועדון 5 במרכז עבר (ודי מזמן) לאיפשהו באזור אוניברסיטת ת"א. אבל איפה בדיוק, עד עכשיו לא מצאתי (טוב, אני לא מבקר מתמיד, מודה, פעם ב... אז, איפה זה??????? תודה!
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ישנו רכב שלא נסע כבר שנה, כמובן בלי רישיונות ובלי טסט, אני מעוניין לקנות את הרכב ולהעביר אותו כמובן בעלות אליי. האם בדואר יבקשו רישיון בתוקף כתנאי להעברת בעלות??? לתשובתכם אודה,שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מודל 1970, מנוע 6 צילינדר, אוטו'. היש מישהו שיוכל לתת לי פרטים על הרכב הנ"ל: הספק חלפים אמינות או כל מידע אחר. שיהיה אחלה חג. אסי
הודעה אחרונה מאת אמיר, -
- 0 תגובות
- 958 צפיות
עץ חדש למכירה בהיזדמנות ,לשיפוץ חלון אחורי חיפושית קבריולט 69 + גומיה מקורית
הודעה אחרונה מאת avy9263, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי תת שילדה קידמית של מיני. המצב שלה לא ממש מעודד חלודה מאוד וההלחמות של העוגנים מפחידים אותי קצת. אבל אין לי הרבה ברירות ואני רוצה לנסות לשפץ אותה חיזוק הלחמות רק בעל מיקצוע יכול לעשות לי. לגביי ניקויי חלודה אני לא ממש יודע מה האופציות שעומדות לפניי. שמעתי על חומרים סותריי חלודה, התזת חול, ליטוש, או מה. וצביעה מחדש שזה תת שילדה שעומדת בסביבה מאוד אלימה (חצץ חול שמן דלק חום גבוהה וכ"ו). אני רוצה לדעת מה עושים ואיך והאם יש מישהו שיודע על בעל מיקצוע אמין שיוכל לעשות לי את כל עבודה ממש טוב. או שכל אחד מהצעדים אצל מישהו אחר או אפילו לבד.
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא משנה מודל או דגם כל עוד הרכב יהיה אמין וללא חדירה של מים 642756-064 ליאור תודה
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ברשותי חיפושית שנת 79 שהלך לה ראש מנוע כמה יכול לעלות ראש מנוע?
- 0 תגובות
- 902 צפיות
מחפש שלדה של מיני אפילו רקובה רק שיהיו לה רישיונות 050778096 אורן
הודעה אחרונה מאת מישה, -
היי לכולם, אני מחפש פיג'ו 604. אולי משיהו ראה או שמע? המון תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ארוע המועדון בחול המועד סוכות בפארק בקרית מוצקין , יום ב' 13 אוקטובר משעה : 10:30 פרטים באתר המועדון : http://www.5club.org.il/events/mozkin.htm להתראות , דרור .
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו שראיתי במוזיאון כפרי למכוניות בנורבגיה. אין לי כל מידע נוסף לגביו כי בעקרון המוזיאון היה סגור והבן של בעל הבית פתח לנו כי ניג'סנו (ישראלים, מה לעשות). נמרוד
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי אופנוע bsa350 (תרנגול) שנת יצור 1963 ,עם רשיונות לפני שיפוץ. מעונין לבצע החלפה ברכב ,ניתן לשלוח ה"פ.
הודעה אחרונה מאת ninja, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! שוב אני פונה אליכם בשאלה טאורתית אבל מאוד מעניינת אותי, מקווה לא לשעמם אותכם. קראתי לאחרונה ספר ישראלי ישן(מאוד) על מכוניות, ועקרונות הפעולה של מכלולים שונים ובפרק שמספר על תיבת הילוכים נתקלתי בשני מושגים או התקנים שלא שמעתי עליהם קודם אף פעם. עם זאת אם הבנתי נכון את אופן פעולתם הם יכולים ממש לעזור ולהקל את החיים למי שסובל מחוסר הילוך גבוה נוסף. ובכן הראשון הוא - FREEWHEEL התקן שמבטל את בלימת המנוע, שכפי שהבנתי ניתן להפעיל או לנתק אותו מתא הנהג. השני הוא OVERDRIVE שממש פועל כמו הילוך גבוה נוסף. שניהם מותקנים מאחורי הגיר. 1.האם משתמשים בהתקנים הנ''ל עכשיו ואם לא אז למה? 2.האם השתמשו בעבר וכמה זה היה נפוץ? 3.איך ניתן לשדך…
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
מעוניין במיני
מאת eylon- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מיני בכל מצב מכל שנה. לבעלי מיני או לאנשים המכירים בעלי מיני שיפנו אלי. [email protected]
הודעה אחרונה מאת מור, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הונדה 450 " הוק " מודל 1974 במצב מעולה בינואר הופכת לאספנות מערכת חשמל ומצבר חדשים המחיר 8500ש"ח 997662-053
הודעה אחרונה מאת gshlomi, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עקב עליה חדה בדרישה לרכב האגדי, עליו מסופר כי הוא נותן חווית נהיגה משובחת ביותר, ולעומת זאת - היצע נמוך מאד, ועקב כך עלית המחירים באופן מופרז, חשבתי לי...... מיני יוצרה באנגליה, אז הכי זול ליבא משם, ומאידך גיסא, ההגה שם ימני. באירופה בטח יש כאלה כמו זבל... כמה בערך עולה הובלה של רכב? הבנתי משהו כמו 3K. צריך לקחת בחשבון שמצב הרכב יהיה בטח גם יותר טוב, וגם ישנה אפשרות לשפץ שם במחיר הרבה יותר זול מבארץ. בנוסף, האם מותר לשים שם מנוע VTEC או משהו אחר שמקובל שם, ולהביא לארץ? לסיכום, האם הרעיון הגיוני? בר ביצוע? הבהרה: כרגע אינני מתכוון לקנות מיני, אולי בעתיד, אבל בכל זאת זה רעיון שלדעתי שווה דיון.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי מוריס אוקספורד 1963 אוטו יד ראשונה במצב מעולה העומדת לפני שיפוץ כללי .אשמח לקבל כל אינפורמציה לגבי הדגם הנל .
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש ספר רכב על טרנספורטר משנתון 73 עד 78 לכל מי שיודע דבר ספרים על אחזקה ועל הכל תודה
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תודה מראש, רפי 051-710711
הודעה אחרונה מאת רפי 2, -
- 1 תגובות
- 969 צפיות
מרוב מידע, וריבוי עמודים , כבר לא ברור לי מה הסטטוס שלי, ולכן השאלה: ברשותי רכב אספנות משנת 58 - ויליס קומפקט, הרשום ככזה עוד לפני שנת 94. בשנת 94 ביצע בדיקת מעבדה מוסמכת, ומאז 96 לא ביצעתי מבחני רישוי, אלא רק שילמתי את האגרות (כן, מיותר, אני יודע), עד שנת 2001. אני מתכוון לבצע מבחן רישוי בקרוב, ולא ברור לי האם יבקשו ממני שוב בדיקת מעבדה מוסמכת, כמו לרכב מיושן, או שיסתפקו במבחן רישוי. התשובה מאד עקרונית לי לשיפוצים ושיפורים שונים שבכוונתי לבצע, כמו החלפת/שיפוץ סרנים, וכד'. אם התשובה הינה שעלי יהיה לבצע בדיקת מעבדה, האם מישהו יודע מהם הדברים הנבדקים בבדיקה זו, ומהם נתוני היחוס לגבי הרכב, לפיהם הם בודקים. תודה מראש ושנה טובה
הודעה אחרונה מאת erik, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
(אני מדבר על ה"ייצור" שעונה להגדרה "מכונית שרירים קלאסית" בארה"ב, וכשמו כן הוא - היה מיוצר בשנת 70', דגם סגור, לא קבריאולט (שאותם דווקא יש יותר). פעם היה כזה בבת-ים, לפני כמה שנים טובות, שחור עם פסים לבנים על הגג, אפילו עמד הרבה זמן באחת מחצרות. רק שאז הייתי פחות עקשן (או יותר עסוק בדברים האחרים, איך שתירצו), ולא מצאתי של מי היא וככה היא נעלמה, ללא עקבות, מקווה לפחות שלא למגרש גרוטאות כלשהו המכונית הזו היא אחת מאהבות הגדולות שלי בכל הזמנים, ורציתי לדעת, האם לפחות ישנן עוד כאלה בארץ?
הודעה אחרונה מאת ZisoButts, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לקנות פונטיאק פירבירד 8 צילינדר במצב נסיעה שנתון 71-73
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום שמי תומר יהב אני מחזיק ב BSA 1942 עם סירה הייתי רוצה להתייעץ עם חברי מועדון בעלי אופנועים האופנוע שופץ (לא שוחזר) בעבר אני מעוניין לשחזר את האופנוע אני לא מכיר בעלי מקצוע בארץ ולכן אני פונה לעזרה אני אודה מאוד לכל עזרה ביצירת קשר
הודעה אחרונה מאת alfetta, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משנת 1968 היה ל-VW Type 3 ("ווריאנט") אופציה להזרקת דלק מסוג Bosch D-Jetronic. טוענים שאלו היו המכוניות הראשונות בעולם שנמכרו עם הזרקת דלק אלקטרונית (בניגוד למערכות המכאניות שהיו לפני-כן). מישהו יודע עם מכוניות עם האופציה הזאת נמכרו גם בארץ?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פורד קפרי שברישיון שלה מופיע סוג צמיג 165/13 על הרכב יש 165/82/13 האים זה אומר שאני יכול לשים על הרכב כל חתך שאני ארצה כי לא מופיע ברישיון את החתך ?? עד כמה שאני יודע אמור להיות מצויין את כל מידות הצמיג ברישיון.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
הטריומף של אייל פלד 1 2
מאת Taliko- 28 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אייל פלד ממסע עולמי סיפר על מוזיאון מוטורי כלשהו באנגליה למכוניות בריטיות. בין היתר נזכרה שם הטריומף TR3 כרכב אספנות של פלד. סתם חשבתי שתרצו לדעת.
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הרבה שנים נסעה באזור רנו 16 כתומה, עברה מדור לדור במשפחה. בשנים האחרונות האוטו נח לו בחצר המשפחה, ללא תזוזה. שאלתי אותם מספר רב של פעמים האם הם מוכנים לתת לי אותה, אבל הם התמידו בסרובם העיקש ואני התמדתי לדבר איתם כל חצי שנה בערך. בימים האחרונים הם החליטו לפנות את הרכב מהמקום, ואף שלחו לי אי-מייל על כך ביום שלישי בערב. אבל מאחר וכבר נשבר שם למישהו לראות את האוטו, הם לא חיכו שאני אראה את האי-מייל והזמינו גרר, שלקח אותה בחינם אתמול בצהריים. כשתפסתי אותם אתמול בערב נתנו לי את הטלפון של הגורר, אולם בשיחה עימו היום בבוקר אמר לי שהרכב כבר פורק ונמעך. וכך, הלכה לעולמה רנו 16 כתומה, מודל 77, עם קצת יותר מ70 אלף קילומטר בלבד, יהי זכרה ברוך. ואני רוצה לצאת כאן בקריאה נרגשת לכ…
הודעה אחרונה מאת BigFoot, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מודל ישן,[שנות החמישים] מנוע בוקסר או אופנוע דומה לחלקים.
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל אוהבי המיני ולכולם בכלל מחפש את המקום משהו יודע -?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 266 אורחים (הצג רשימה מלאה)