Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטריומף של אייל פלד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובקשר למקור לכסאות של טריומף הרלד!

אם אתה מאזור ירושליים תיקפוץ למגרש של הערייה איפו ששמים את כל הרכבים לקיבוץ ושם נימצאת הטריומף שמכרתי תיקח ממנה מה שאתה רוצה!

דרך נוספת לברר היא תיכנס לאתר של ליאור ברוך יש שם מישהו שמוכר סאאב שנת 70 בצבע אדום. אני מכרתי לו את הטריומף תישאל אותו איפו היא נימצאת ותפרק לה את מה שאתה צריך.

גמר חתימה טובה ירין אלקיים

יש למישהו מושג איפה זה המגרש הזה של עיריית ירושלים???

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אני ממש מקנא בבת שלך !!!!!!!!!!! בא לך לאמץ אותי ???????

הייתי מת לקנות ממך את המכונית הזו, כמה אתה רוצה עליה ???????

תחשוב טוב לפני שאתה נותן לבת שלך אותה מכיוון שכזו מכונית צריך להעריך ולתת טיפול מאוד חם ואוהב, קשה לי להאמין שלבת שלך יש מספיק הערכה לרכב המדהים הזה . . . . לדוגמא שהבת שלך לא תזרוק אותה יום אחד בגלל שהיא עושה לה בעיות וקשה למצוא חלקים . . . . .

סתם ככה בלי להעליב (כי יום כיםור קרב ובא)

אני לא הייתי מקנא בבת שלו זה עם כל הכבוד רכב על הפנים!!!!

בגיר חריקה קטנה שמעתה את הרכב לפח זרקתה!!

והרי ההסבר מפחינת מכונאות:

הגיר של הטריומף עשוי מגלגלי שיניים מאלומיניום. כידוע אלומיניום זה לא חומר חזק במיוחד וכאשר גלגל שיניים אחד משתכך עם השני שני הגלגלים הולכים לעולמם.

הייתה לי אחת כזאת במצב פי מליון יותר יפה (ואתם יכולים לשאול את מי שראה אותה) ומכרתי אותה ב1800 שקל. היא עדיין היתה עם הצבע הראשון שלה לא היה לה ריקבונות והכל היה עובד בה. זה שקנה אותה ממני לקח אותה לחלקים והיום הרכב נימצא באיזשהו מיזבלה של מכוניות בירושליים. (וכל זה היה אולי לפני חודשיים).

וכידוע יש 4 דגמים להרלד שהם:

1. הרלד סלון. (גג קשיח שאם מורידים אותו הדלתות ניפתחות בסיבובים)

2. הרלד סלון קורנברטיבל (גג ברזנט מיתקפל)

3. הרלד 13/60 סלון

4. הרלד 13/60 קורנברטיבל

ואחותם התאומה הוויטס עם המנוע שש צילינדר.

הרכב שיש כאן את התמונה שלו הוא הרלד סלון גג קשיח, לא מומלץ לפרק לו את הגג כי השילדה שלו לא בנויה לזה!!!!!!!!

ועוד דבר קטן ונוסף (פירסומון לאתר של ליאור ברוך- אחלה אתר ליאור) יש שם טריומף הרלד 13/60 קורנברטיבל מושלמת של מישהו שגר בכרמיאל (אני מכיר את הטריומף הזאת אישית) הוא שיפץ אותה לחלוטין והיא עומדת במוסך בן-הרוש בכרמיאל (הוא עובד שלו)

הוא רוצה על הרכב 16K אם אני לא טועה ואני חושב שזה מה שהוא השקיעה עליה, ואם אני לא טועה יש לה מזגן, דשבורד חדש, צבע מושלם, גג חדש וכו... ויעלה לך הרבה יותר זול לקחת אותה ממנו מאשר לשפץ את הרכב שלך תאמין לי!! כי רכב כמו שלך נמכר בשוק במצב משוחזר נוסע עם טסט ב8000- 12000 שח!!!! חבל על ההשקעה תאמין לי. מה גם שאני לא ממליץ לך לפתוח את הגג של הרכב שלך מהסיבה לעי"ל. קח את הטריומף של ההוא מכרמיאל שהיא בנויה בשביל זה אם אתה מתקוון להשקיעה כלכך הרבה כסף על שיחזור ועוד ישאר לך כסף בכיס.

ואני יודע שיש כאלה כאן שיחלקו עלי כי הם חושבים שכל גרוטאה שעומדת שנים במצב ריקבון אפילו אם זה לא כלכלי שווה לשפץ וחבל, ואם תישאל אותם הייתם מוכנים לקחת עליכם את הפרוייקט הזה הם ימציאו תרוצים של אין זמן כסף מקום וכו... מכיר את זה כבר!

ואם בכל זאת החלתתה ללכת על זה תגיד לי אני יפנה אותך להרבה מאוד מקורות של חלקים לרכב שלך. יש חלקים כמו זבל בשוק לטריומף הרלד בגלל הסוסיתות למיניהם (עם המנוע טריומף)

גמר חתימה טובה ירין אלקיים

ירין - בחייאת, תעבוד עם מילון. קצת קשה לקרוא את מה שכתבת, מכיוון שזה צורם. בלי שום כוונה לפגוע, קבל את זה בהבנה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אז ככה - לפני כחודש הגעתי למפגש בתל-אביב עם הקרמן גיאה שלי. כשעמדתי ליד אייל פלד, שמעתי אותו אומר למישהוא שהוא מת לקנות פורשה 356 - למי שלא יודע, המדובר בפורשה הראשונה שהיא למעשה מכונית-אחות לקרמן (וגם לחיפושית, מצער לדעת...) ונחשבת ובצדק קלאסיקה אמיתית. טוב לדעת שאני נוסע על כמעט-החלום של פלד... עכשיו אני רק צריך את העבודה שלו, ואני מסודר! :lol:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תחשוב טוב לפני שאתה נותן לבת שלך אותה מכיוון שכזו מכונית צריך להעריך ולתת טיפול מאוד חם ואוהב, קשה לי להאמין שלבת שלך יש מספיק הערכה לרכב המדהים הזה . . . . לדוגמא שהבת שלך לא תזרוק אותה יום אחד בגלל שהיא עושה לה בעיות וקשה למצוא חלקים . . . . .

3. הרלד 13/60 סלון

4. הרלד 13/60 קורנברטיבל

היה גם סטיישן, גם גרסה מסחרית, וגם קופה (hardtop), שיוצר כנראה לזמן קצר והיום הוא די נדיר. זאת התמונה הטובה ביותר שמצאתי:

coupe.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

3. הרלד 13/60 סלון

4. הרלד 13/60 קורנברטיבל

היה גם סטיישן, גם גרסה מסחרית, וגם קופה (hardtop), שיוצר כנראה לזמן קצר והיום הוא די נדיר. זאת התמונה הטובה ביותר שמצאתי:

coupe.jpg

אתה צודק, אבל זה לא הדגם. מה שבתמונה זו קונברטיבל עם גג קשיח. להרדטופ היה גג רבוע יותר. אם אני לא טועה, היו לה גם פנסי איתות בפינות העליונות של השמשה האחורית. מצאתי תמונה (כמה פרימיטבי - בספר) שמראה את הדגם.

דרך אגב ובלי לפגוע, מה זה חשוב במה איל פלד נוסע או מתכוון לסוע? השרשור הזה נראה קצת פרובינציאלי....

נמרוד

Triumph herald saloon.jpg

פורסם

אני לא מתיימר להיות מומחה לטריומף הראלד, אבל האוטו שבתמונה שלך נראה לי כמו הסלון הרגיל. זה גם מה שכתוב מעל התמונה.

מה שאתה קורא לו "קונברטיבל עם גג קשיח" זהו הקופה. לא היתה אפשרות להוריד את הגג, כך שהוא לא היה אוטו פתוח. באתר הזה:

http://www.vtr.org/Herald/Herald-history.html יש כל הפרטים. שם כתוב שבעצם הקופה היה הדגם הראשון שיצא לשוק באפריל 1959, ואחר כך הסלון ובסוף ב-1960 הקוברטיבל. באותו האתר יש גם תמונות של כל הדגמים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
אני לא מתיימר להיות מומחה לטריומף הראלד, אבל האוטו שבתמונה שלך נראה לי כמו הסלון הרגיל. זה גם מה שכתוב מעל התמונה.

מה שאתה קורא לו "קונברטיבל עם גג קשיח" זהו הקופה. לא היתה אפשרות להוריד את הגג, כך שהוא לא היה אוטו פתוח. באתר הזה:

http://www.vtr.org/Herald/Herald-history.html יש כל הפרטים. שם כתוב שבעצם הקופה היה הדגם הראשון שיצא לשוק באפריל 1959, ואחר כך הסלון ובסוף ב-1960 הקוברטיבל. באותו האתר יש גם תמונות של כל הדגמים.

גם אני לא מומחה להרלד, אבל האינפורמציה שלי לקוחה מספר observer's משנת 1967. לדעתי יש איזה שגיאה באתר שמצאת מאחר וגם לשנים מאוחרות יותר הוא מפריד בין הקופה לקונברטיבל. בספר שלי זה דגם אחד שנקרא convertible coupe .

נמרוד

triumph herald 3.jpg

Triumph herald 2.jpg

פורסם

כשראיתי את מה ששלחת נזכרתי שיש לי ספר Observer's משנת 1962, אז בדקתי שם. הנה יש להם תמונות נפרדות של הסלון, הקופה, והסטיישן.

mini-herald2.jpg

mini-herald1.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
כשראיתי את מה ששלחת נזכרתי שיש לי ספר Observer's משנת 1962, אז בדקתי שם. הנה יש להם תמונות נפרדות של הסלון, הקופה, והסטיישן.

נראה לי שצדקת!

נמרוד

:mm_cool::mm_yeah:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
אז ככה - לפני כחודש הגעתי למפגש בתל-אביב עם הקרמן גיאה שלי. כשעמדתי ליד אייל פלד, שמעתי אותו אומר למישהוא שהוא מת לקנות פורשה 356 - למי שלא יודע, המדובר בפורשה הראשונה שהיא למעשה מכונית-אחות לקרמן (וגם לחיפושית, מצער לדעת...) ונחשבת ובצדק קלאסיקה אמיתית. טוב לדעת שאני נוסע על כמעט-החלום של פלד... עכשיו אני רק צריך את העבודה שלו, ואני מסודר! :l

ol:

הפורשה 356 בגרסת הקבריוולט נכנסה לספרי ההיסטוריה בנסיבות טרגיות. המכונית הראשונה שיוצרה נמכרה לשחקן ג'יימס דין ובאחת מנסיעותיו הראשונות בה הוא עשה תאונת דרכים שבה מצא את מותו.
פורסם
יש מלאך אחד ב100% ברמת השרון.

בצבע לבן פנינה! רכב יפה אני חושב שהוא היה למכירה פעם אחרונה שראיתי אותו!

הוא עמד ליד בנק פועלים הרבה זמן אם אני לא טועה!

ירין אלקיים

האם אתה יכול לבדוק מה קורה עם המלאך הזה? :x-mas:

מצטער ידידי היקר אני מהצפון אני גר בכרמיאל, תישאל מי כאן תושב רמהש והוא יבדוק לך את זה!

אחי אני מרמת השרון בכיף אני יבדוק אם הרכב עדיין קיים שם... תגיד לי מיקום ואני יברר...

למה? ככה!

• תוכן חדש...