רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
האוטו בצבע לבן - או בז', כנראה עומד די הרבה זמן - מלא אבק ולכלוך. מצב חיצוני לא רע בכלל (במבט חטוף) יש עליו אפילו את הסמלים והכל... רון. ואזור - הכוונה לעיירה אזור -AZUR ולא ZONE למי שתהה...
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם משהו יודע האים יש דבר כזה בארץ Austin Leyland Mini Custom Coupe יש משהו כזה ב אי ביי http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6126&item=2431790582 8 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6126&item=2431790582
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו מכיר את הרכב הזה??
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אז ככה...במשך שנים שמעתי והכרתי בעצמי את ה"בעיה" שבישראל אין מועדוני מכוניות ספציפיים לדגמי או יצרני רכב שונים. מעכשיו, לא רק בעולם, גם בישראל! מועדון החמש הינו מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל. ככזה, המועדון מעניק שירותים רבים ומגוונים לחברי המועדון ופעילותו ותרומתו לתחום הרכב הקלאסי ברוכה ונחוצה. עקב הדרישה הרבה להקים מועדונים יעודיים לדגמי כלי-רכב ויצרני רכב שונים (במקביל למועדון החמש ולא במקום או כמועדונים מתחרים), קלאסיק קאר נרתמים לעניין ומציעים עזרה בהקמת מועדוני מכוניות אשר מטרתם הינה איגוד בעלי מכוניות מדגמים וסוגים שונים ולתת לאותם מועדונים לנהל את פעילותם כמועדונים עצמאיים, בחסות אתר הרכב הקלאסי. לצורך העניין, הוקמה באתר ה…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ב1-9 רשמתי הודעה לפיה ניתן לצקת חלקים מפלסטיק שנשברים.יוצקים אותם מפליז בבתי היציקה ליד ר"ח אילת ביפו.באיזור יש מספר בתי יציקה.ברור שניתן לצקת ידיות סמלים .מכסים וחלקים אחרים שמצופים ניקל.אין אפשרות לצקת פנסים בקליות וחלקים אחרים שצריכים להיות שקופים. כמו כן חייבים להביא דוגמה מהחלק שיוצקים על מנת שמימנו ייצרו את התבנית של היציקה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברעננה 2 רכבים במצב שקשה לקרוא להם רכבים , נראים לי משנות ה-40 ואולי ניתן להציל מהם איזה חלק לא נראים שייכים למישהוא נמצאים ברעננה ברחוב פרדס משותף 5 בכניסה למקום שנקרא " מקום בלב " כ- 20 מטר בשביל עפר מצד שמאל
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 12 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אם לצטט את המוכר, מדובר ברכב היחיד מסוגו בארץ... ניסיתי להסביר שזה לא ממש מדויק והוא לא נשמע ממש מופתע. המחיר המבוקש - 10K - כפול מהשווי להערכתי שכן האוטו אמנם נוסע (שזה חשוב) אבל דורש השקעה בכמעט הכל. נמרוד
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברה אני חדש פה... מצאתי למכירה רכב מדם מרקוס שנת 70 קבריולט חצי גג מצב מעולהההה מנוע 3000 גיר רגיל...האוטו חדש בפנים מי שלא מכיר זה רכב פצצה הוא שטוח מאד בגובה של שולחן וארוך...כמו הפרארי הישנות... אני רוצה בבקשה פרטים על הרכב אם יש כזה בארץ איך הוא בנסיעה?שמעתי שהוא מטוס אני רוצה לדעת כל דבר עליו לפני שאני קונה...ואם יש כאלה בארץ עוד.? תודה רבה! מושיקו.
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כן ידידי, לאחר גלות ארוכה אני שב ומשדר לכם. והרי החדשות ועיקרן תחילה: בחיפה הוכיחו מדענים כי קיים גלגול נשמות, לפחות ביחס למכוניות: ביום שישי לפני שבוע החליט מישהו בקאפריס קלאסיק ישנה שאור אדום ברמזור זה נחמד, אבל לא בשבילו. התוצאה - האלפא 156 האהובה שלי נפחה את נשמתה, לא לפני שהקריבה את עצמה למען חיי וחיי אישתי. לנו שלום, למכונית קצת פחות... (רמז - הקאפריס שוקלת בערך 2 טון ועשויה מפלדה מגלוונת של שאריות טנק שרמן). אבל, באותו יום שבו נגררה האהובה אחר כבוד למגרש הגרוטאות, העליתי על הכביש את הקרמן גיאה שלי! הבייבי האדומה עם הגג השחור קיבלה מתנה ליום הולדתה ה-40 - טסט! ומה עושים לאחר יומיים אם לא נוסעים למפגש בת"א? אז ככה - למרות החום והצפיפות היה נהדר, הרכב "יושב…
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בר"ח זבוטינסקי מ"ס 83 אני חושב (בראש העליה הראשונה מכיוון מחלף גהה) בתוך חצר של מפעל נטוש (ניתן לראות מהכביש את הפרונט). לא נשאר ממנה הרבה אבל אולי משהו בכל זאת.
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פורד טאונוס מנוע 2000 סמ"ק עם שלט למכירה נוסעת נהדר
הודעה אחרונה מאת meir, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חבר טוב רכש לאחרונה אחד כזה, 2X4, מודל 64'. גר בבנימינה. כרגע הוא (הטנדר, לא החבר) בפחחות וצבע וריפוד וניקלים וחשמל ועוד ... תוך שבועיים זה יהיה משהו יפיפה. מבטיח להכניס תמונות. בינתיים, בעלי טנדר דומה, פתוח או סגור, מוזמנים ליצור קשר. T
הודעה אחרונה מאת דודו, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני ממש לא מבין ברכבי אספנות אבל ראיתי רכב אספנות חונה ולא במצב נסיעה מחוץ לגלידה מונטנה בנמל בת"א מישהו ראה את הרכב? הוא בצבע אדום עם לוחית בעלת חמש ספרות רציתי לדעת איזה רכב זה? תודה
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת מה עלה בגורלה של הלנציה שהיתה שלי בשנת 1995
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש ג'נט 13 אינטש של פורד קפרי ששימש גם לקורטינה ולMG בדגמים המאוחרים כמו בתמונה. מי שיכול לעזור נא לפנות בה"פ
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אבא שלי כבר שנים לא מפסיק לדבר על הרנו 4 הצבאיות שהיו לו במשך שנים ומהלל אותן, ואני רוצה להחזיר אותו 20 שנה אחורה. אני מחפש אחת, מכל שנה אבל חשוב שתהיה פרייבט ולא הטנדר. תודה, גיא.
הודעה אחרונה מאת Eial Gonen, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ניתן להתקשר לדב ט"ל 03-9212803 057-753091
הודעה אחרונה מאת דב, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתם אולי יודעים מה זה? מעניין אם זה למכירה.
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצב מצוין לפרטים גקי 050-640328
הודעה אחרונה מאת eldad88, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מיני אוטומתית. אני יודע שזה בעיה וזה גיר ממש לא טוב אבל לאחר הרבה בירורים היגעתי למסקנה שיעלה לי יותר זול ליקנות חדשה מאשר להפוך אותה לידנית. ולכן אני תקוע. מישהו יודע אם לגיר האוטומתי יש בעיה ספציפית. או שזה סתם גיר גרוע שכל פעם משהו אחר קורא לו.
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא יודע פרטים אבל זו מכונית מאוד קטנה בשם פרינץ בצבע אדום ושמורה
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
אוקיי אחרי שהשארתי פתק על הקפרי הוחזר אלי צילצול היום בצהריים.... עכשיו... הוא מוכר... המחיר שהוא מבקש זה 15 אלף שזה לדעתי מוגזם עד מאוד.... בעיקר שאין גיר והמנוע ברשותו אבל לא מורכב... המנוע הוא 1.6 דרך אגב.... אפשר להתמקח איתו אבל אני לא חושב שמישהו יוכל להוריד אותו במחיר הרבה מי שרוצה את הטלפון שישאיר פה הודעה או בה"פ....
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
קודם כל שלום לכל חובבי רכב אספנות! היום סוף סוף הצטרפתי לפורום, תרשו לי גם להוסיף כמה דברים שראיתי: דבר ראשון - פורד קורטינה קופה, דגם משהו כמו 72 (עם פנסים עגולים), קופה, די מכוסח מקדימה וחלוד, אבל ניתן עוד לתיקון, עם מספרי "אספנות" - נימצא ברחוב הראשי של רמה"ש, עם נוסעים מכיוון של "כפר הירוק" הוא יהיה מצד שמאל, כ-100 מ' לפני פניה לויצמן. הוא ניראה די מוזנח ו"עומד". דבר שני: בבת-ים, בלפור לכיוון יפו, ממש לפני כיכר של "הגבול", בחצר האחורי של בית-צמוד קרקע, עומדת כבר כמה שנים Vauxhall (מקווה שלא טעיתי בשם, לא זוכר איך כותבים אותו בדיוק), משהו משנות החמישים, לא מזמן שברו לה את החלון הקידמי, אבל ככה ניראת די מוכנה לשיפוץ. כואב לי הלב!
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כול המוצא יבורך מאיר
הודעה אחרונה מאת meir, -
- 9 תגובות
- 17.5 אלף צפיות
עם איזה חומר הכי טוב להשתמש כדי לנקות חלקי ניקל??-ידיות\כפתורים ושאר חלקים? מישהוא אמר לי עם משחת שיניים האם זה נכון? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
;;לכל המועניינים
הודעה אחרונה מאת רועי GOLF, -
ענתיקות בצפון
מאת מור- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בישוב מירון חונה לה סיסיתא מהדגמים הראשונים המעוגלים עד כמה שראיתי במצב טוב. בישוב פוריה נווה עובד נצפתה רום כרמל כנ"ל. כמו כן לבעלי מיני מינור - ברשותי כתובת של בעל מוסך בחיפה המעוניין למכור מיני ללא רשיונות המנוע מאוחסן ושמור במוסך בנפרד.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באזור התעשיה של נתניה בלי חלון אחורי במצב די טוב אם מישהו מעונין אני אברר עוד פרטים
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
חלקים לטריומף
מאת liran_r- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת האם החלקים לטריומף הרלד קבריולט נדירים או שקל להשיג אותם, והאם הם יקרים. לכל מי שיש מידע וידע כלשהו על הרכב הזה מוזמן ליצור קשר באותה הזדמנות אני אבקש שוב דעות בעניין שווי הרכב (שנת 1969). דרושה עבודת קוסמטיקה ושיפוץ או החלפת גיר. תודה לכולם מראש
הודעה אחרונה מאת liran_r, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אוקי אז אני בכלל לא מבין ברכבי אספנות ... יש לנו MERC מודל 72 .. אורגינלית מהחברה יד שניה ... שמוזנחת כבר הרבה שנים בגלל אי יכולת לתחזק אותה , ובעיות אחרות .. נדמה לי שהרכב כבר אמור להיות אספנות ... כל המכונית אורגינלית מבפנים ומבחות גם הגנטים הרדיו שנראה כאילו צץ לי מסרט קוובוויס בטלוויזיה .. אני רוצה לדעת אחרי כמה שנים שלא טיפלנו במכונית בכלל והזנחתה .. אילו שיפוצים אנחנו צריכים לעשות כדי להחזיר אותה לכביש.....??? סתם מתוך סקרנות ואי ידיעה ....,
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 258 אורחים (הצג רשימה מלאה)