רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בצער רב וביגון קודר אני מוכר את הקפרי שלי . האוטו במצב נסיעה טוב (אני נוהג בלי פחד לחזור על גרר). להגיד שהרכב לא צריך עבודה , זה יהייה שקר. אך התוצאה הסופית (ואין הרבה עבודה) תהייה מענגת מאד. הרכב נמצא בצפון ומי שמעוניין יכול לשלוח ה"פ ונתאם פגישה. שכחתי לציין שהרכב אוטומטי עם מנוע 1600[/b]
הודעה אחרונה מאת eitan aflalo, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה ישב על מנוע Willys (ראש שטוח) שהיה מחובר לגנרטור. יש לו פולי שמקבל סיבוב מהפולי-מנוע, ובפנים שתי משקולות שמתרחקות זו מזו בגלל הכח הצנטריפוגלי ועל ידי כך דוחפות (דרך מיסב לחץ) ידית שנמצאת בחלק האחורי. הידית מתנגדת באמצעות קפיץ חיצוני. לכאורה זה מתקן להפעלת ידית קדימה-אחורה לפי סל"ד של המנוע. הבעיה שיש גם כניסה ויציאה של צינור לחץ מברזל. אז מה זה? משאבה? המשקולות לא נראות כמו להבים של אימפלר של משאבה, ובנוסף לא נראה לי שיש צורך במשאבה על גנרטור. מישהו יודע? T
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ישבתי. סרקתי. הפכתי ל PDF. פתחתי אתר. העליתי. ועכשיו - לכל אלו ששאלו אותי בפרטי איך אני מעביר לכם עותק, פשוט כנסו לדף המסכן הזה, right click על הלינק של susita handbook, save as, וזה אצלכם. לתשומת לבכם - מדובר בבערך 13 מגה של סריקה ברמה טובה, אז קחו את זה בחשבון אם יש לכם חיבור איטי. והלינק: http://ishpuz2.tripod.com/ תהנו!
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצב פנימי מעולה באמת (אפילו הדשבורד לא מפוצץ) מצב חיצוני דורש פחחות וצבע, אין מכות בפח אבל יש ריקבונות. יש מזגן והמנוע הוא 6 צילינדרים עם מערכת הנעה בגז. הרכב שלם לחלוטין ולא חסר כלום. המנוע והמזגן הוחלפו לפני שהעמידו את הרכב. לפרטים נוספים 052304217 אלון.
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 15 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
מחפש מקום אמין שיהיה מוכן לעשות ציפויי ניקל לטמבונים עדיף באזור חיפה והקריות
הודעה אחרונה מאת T, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בחיפושי אחרי רכב מסויים (רנו 5 טורבו ו\או פיאט אונו טורבו) מצאתי את המודעה הנ"ל : לכל המעוניין : http://www.hayashir.com/ads/search.cfm?Board=3&Cat2=22 בהצלחה...
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה רכב אספנות: "למון דלוקס" מודל 49, במצב מ-ע-ו-ל-ה. פרטים בטלפון: 217423 -050
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני רוצה עליו כמה שיותר פרטים כמו איזה סוג??? מה הנפח מנוע שלו?? מאיזה שנים הוא יכול להיות?? ותמונה של אופנוע כזה משופץ. תודה מראש ירין אלקיים! יש לי עוד תמונות של האופנוע בעוד זוויות למי שרוצה !
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני חושב שזו פיאט 750 או 600 סדאן(אם יש דבר כזה?) בכל מקרה היא למכירה והיא יפהפיה הרכב עומד בקריית חיים בצומת הצריף[/u]
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאור בקשה של כמה מהפורום ולאחר אישור מנהל הפורום... מדי פעם אני ארשום על רכבים מעניינים שפורסמו בלוח המודעות באתר הרכב הקלאסי שאני מאמין שיעניינו הרבה כאן רוב הרכבים פורסמו עם תמונה/ות . מקבץ מכוניות למכירה: - מרצדס 250 שנת 72 - שברולט קמארו ראלי-ספורט שנת 1974 - אלפא-רומאו גוליה סופר 1972 - Triumph Spitfire 75 - פולקסווגן קופלוואגן 1976 קבריולט - למכירה פורד אנגליה שנת 66 מנוע 999 סמ"ק לפני שיפוץ - סאאב 96 שנת 69 מנוע 1500v4 במצב מצויין לפני שיפוץ - לנצ'יה בטא קופה 1600 - פיאט 600 - מרקורי קפרי v-6 יחידה בארץ מקבץ אופנועים למכירה: - BSA GOLDSTAR 1952 - למכירה קוואסקי מודל 1980, 6 צילינדר,zx. - triumph 650 - B.S.A מודל 1…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי מה שהבני זה אירגון שרואה את עצמו מיתמחה במיני מיינור ראיתי צילום של מנוע שמוטבע עליו MOWOG ויש להם גם אתר מה הם??????
הודעה אחרונה מאת yoavshafir, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שתי תמונות מתהליך שיפוץ חוץ של ג'וניור של חבר טוב ועוד אחת מבפנים... תהנו
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
נצפתה פיאט 500 שחורה במצב מעולה במרכז זיו בחיפה יגאל
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הונדה 50 סמ"ק דגם אסאס עם הרבה חלקים נוספים האופנוע לפני שיפוץ והמחיר הנדרש הוא 2800 ש"ח 997662-053
הודעה אחרונה מאת gshlomi, -
ליטוש שמשה??
מאת bender- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני צריך ללטש שריטה בשמשה קידמית של הרכב!1 השימשה מפורקת ואני לא מצליח למצוא מקום!! כל עזרה תתקבל בברכה גדולה גדולה!! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
מכס - לא רק פה
מאת Type34- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה סיפור שמראה שלא רק לנו יש צרות עם המכס. פנסי הערפל של ה-Type 34 משתמשים בסוג מוזר למדי של נורה שמאוד קשה להשיג אותו. אני גיליתי שיש מלאי של 300 נורות כאלה אצל גל-אור בתל אביב, ומועדון הקרמן גיאה של בריטניה ביקשו שאני אשלח להם 30 נורות, כדי שיהיה להם מלאי לחברים. שלחתי להם את הנורות, שעלו ארבע מאות ומשהו שקלים, ובאנגליה הם נאלצו לשלם כמעט 27 לירות מכס, שזה בערך 190 ש"ח; כמעט 50 אחוז מערך הנורות. דניאל.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
וולבו דגם 2 דלתות 1966 למכירה בהזדמנות 050 - 839070
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עד עכשיו הייתי מקבל רישיון רכב ומשלם (למרות שהאופנוע מפורק ונמצא כרגע בתהליך שיפוץ) עכשיו, כשאני אמור לחדש את הרישיון לא קיבלתי בדואר טופס. פניתי בטלפון למשרד הרישוי ולטענתם הרכב מוגדר כ"רכב מיושן" ועלי לגשת למשרד הרישוי (מענה קולי כך שאין עם מי לדבר) מישהו יודע משהו בנושא ? האופנוע רשום כאספנות. תודה !
הודעה אחרונה מאת kasush, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהוא יכול לתרום יותר פרטים??... בעיות...מחלות... רכב מוצלח/לא מוצלח..
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מודל 75 + מזגן רק לרציניים ומבינים אפשרות החלפה 642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 7 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם!!! כידוע, אני מחפש רכב ספורטיבי (שרירי) ישן (בעיקר טראנס אם) תוך כדי שיטוט באינטרנט נפלה לידי מודעה (באתר של ליאור ברוך) על ברקודה מודל 72 יד שניה (האוטו אצלו 24 שנים), מנוע 3800, V6,חיצוני דורשת פחחות, פנימי שמור ומקורי (כולל מנוע). מה לעזאזל הייתה הכוונה שלו כשהוא אמר שהמנוע הוא של D500??? פרט לשיפוץ החיצוני - לטענת המוכר רק פחחות וצבע, לא נראה כי יש השקעה באוטו. רציתי לדעת אם מישהו מחכמי הפורום יכול לתת לי מידע על רכב זה: 1. אמינות. 2. חלקים. 3. כוח. 4. צריחת דלק (השגיאה בכוונה) 4. כל פרט שיעזור לי להחליט על כדאיות הרכב. המוכר רוצה 20K על האוטו והוא אמר שיש לו גלגלים רחבים שלא עוברים טסט (יש לו גם 4 גלגלים מיוחדים לטסט) …
הודעה אחרונה מאת asiz, -
- 0 תגובות
- 974 צפיות
מעוניין ליצור קשר עם בעלי וולוו מסדרת 120 לשם החלפת מידע חלפים וסתם חוויות מהרכב המדהים הזה. כמה רכבים קיימים בארץ מדגם ה- 2 דלתות 122s ואם למישהו יש דגם כזה אשמח לשמוע ממנו יגאל עזרא מחיפה וולוו 122 2 דלתות שנת 68 בתהליך שיפוץ חיצוני.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהוא יכול לתת לי פרטים על הרכב? 1700 ידני בהגה שנתןנים בין 69-71 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי היום בקריות כרמן גיהה TYPE-34 שנת 65 למכירה מצב חיצוני ופנימי לא טוב ונראה לפי המדבקה שלרכב יש טסט. 874746-054 אין לי שום קשר כזה או אחר לרכב
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
נכון, פרסמתי כבר בעבר, אבל עדיין אקטואלי... מחפש מוטוגוצים לפירוק, או במצב נסיעה. כל נפח, כל שנה, כל מצב. אם מישהוא מהצדיקים מצא או מכיר, אנו תנו סימן... 068-669963 אמיר.
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום מצאתי אולדסמוביל רג'נסי שנת 82 מהממת אך לא במצב נסיעה מבחינה חיצונית צריכה רק צבע,אבל מבחינת פנים דרוש שיפוץ וחלקים ,אולי גם חלקי מנוע לכל היודע דבר על רכב כזה זרוק או לחלקים נא להודיע לי בבקשה תודה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום יש שברולט נובה 76 קופה מצב מצוין ומקורי רק זקוקה לצבע כמה שווה רכב כזה לקנייה?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחיפושית 69 דגם גרמני מחפש נואשות 4 גנטים ניקל במצב חדש. 051-453160
הודעה אחרונה מאת avy9263, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם למישהו יש ניסיון טוב עם האתר הזה? (חוץ מנמרוד ר.) אני משוטט פעיל באתר זה למעלה מחודשיים, נותן הצעות מחיר ולעיתים גם זוכה. אך בפועל עוד אף פעם לא זכיתי לקבל את המוצר שזכיתי בו כמציע הגבוה ביותר. פעם אחת - המוכר נעלם לאחר זכייתי, פעם אחרת התברר לי ששניה לפני הסיום מישהו העלה הצעה בדולר וזכה מבלי שזה יופיע בכלל, וכן הלאה וכן הלאה. האם זה קורה להרבה אנשים? האם יש אתר חלופי טוב ואמין יותר?
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 477 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אלי55
- itaimoto
- AviorXD
- Yuvalino
- Dan___
- ANUTKK
- Ron Poh
- Igalz
- ezuf
- Shakëd Nathan
- Aviady001
- DubelBoom