רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
אני מעוניין לרכוש חוברות של אוטו קטלוג (חוברת גרמנית) זהו קטלוג שיוצא מידי שנה בספטמבר (לאחר תערוכת פרנקפורט) ובו פירוט כל הרכבים המיוצרים בכל רחבי העולם כולל מפרטים מלאים ונתוני מכירות פר חברות. ברשותי כל החוברות משנת 1994 וניסיתי לרכוש חוברות היסטוריות ע"י פנייה למו"ל במינכן שענה לי שאן ברשותם מלאים מהעבר. הקטלוג קיים משנות ה-50 אך אני מעוניין לרכוש או לצלם חוברות משנות ה-70 וה-80 בעיקר. תודה, עמית
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 932 צפיות
דגם GTV 2000 1978 לחלקים בילבד מכני מצוין,מנוע מצוין ,גלגלי מגנזיום ,חלונות חשמל 10 שנים ללא טסט בודי במצב ריקבון מיתקדם 1000$ 058-595206
הודעה אחרונה מאת erik, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח לכל אינפורמציה על הרכב מנוע 1800 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אנחנו קבוצה שהתארגנה לתפירת סטים של ריפודים מעור (או סקאי , עפ"י בחירה) לפורד קאפרי לפי הדגם המקורי של MK1 . יתכן שיתאים גם לפורד אסקורט . יש לנו דגמים ללקיחת מידות, ערכנו סקר מחירים בין רפדים רבים , ומצד שני לא התפשרנו על איכות העבודה ונסיון הרפד!! לגבי חומרי הגלם (עור וסקאי) הקניה תהיה ישירות מהיבואנים להוזלת העלויות (כמובן בתיאום עם הרפד שיגיע לבחור בעצמו את העורות). המחירים שהשגנו זולים. כל המעוניין נא לפנות אלינו במהירות ,כיוון שאנחנו כבר רוצים להתחיל בהזמנה של העורות ובמלאכת התפירה. אריק מועדון הקאפרי 052775202
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש תלת אופן ( ריקשה ) משנות השישים , שבעים , עדיף במצב נסיעה 997662-053
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
מעוניין לקנות דודג' אריס,לכל מי שיודע על אחת כזאת אפילו לא למכירה 054750367
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי את ההצעה הבאה סאאב-99 שנת 74 - 2800 שח עוד לא באספנות קורטינה שנת 64 עם 4 דלתות 2500 שח באספנות אופל קדט קופה (לא זוכר שנה אבל כבר באספנות) 4000 שח בהנחה שהרכבים לא במצב הכי טוב אבל שלפני 5-6 שנים הם היו על הכביש האם כדאי לי לקחת? אולי כדאי לי לקחת ולהחביא אותם באיזה מחסן עד שהן יהיו שוות יותר? מבחינת הפח הן נראו לי מצויין (רק שהם עומדות בצמחייה כבר זמן מה.) מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין לשכור רכב אספנות, בכדי שיעמוד ערב אחד לתצוגה באירוע שאני עורך, ניתן ליצור עמי קשר למייל לכל מידע נוסף [email protected]
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התמונות בקישור הבא: http://carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=16905 אני מבקש מראש סליחה ממי שהרכב שלו לא מופיע, זה לא אישי, ויתוקן בעתיד..
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים אני רוצה לדעת רך אני יכול להביא ארצה אןפנוע משנת 65-70 אני רוצה להביא HARLEY משהוא הצליך ? אך עוסים את זה? קמה זה עולה? תודה שגיא *הודעתך נערכה. להבא נא לדייק יותר בכותרת ולא לכתוב רק מילה אחת*
הודעה אחרונה מאת עומר, -
לא מצאתי התיחסות לכך ברשיון הרכב. האם ניתן להסב רכבים 4X2 כמו אודי וBX שיש להם גירסאות 4X4 - ל4X4 ללא אישור משרד התחבורה?
הודעה אחרונה מאת razer, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה, "פוביידה" נדירה [אוטו רוסי], מודל 47, ו"פליימון-דלוקס" מודל 49 , במצב מעולה (אותו לימון שהתיישן). לפרטים: 588486 -057 פליימוט, תגיד 10 פעמים...פליימוט בני
הודעה אחרונה מאת max, -
ברקודה 72 למכירה
מאת YNV- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יכול להיות שפורסמה פה בעבר... נצפתה בחיפה פליימונט ברקודה 72 למכירה. צבע שחור. מצב חיצוני סביר, לא מדהים. 04-8521516 יניב
הודעה אחרונה מאת SHAHAR.L, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם רכב שכיום מצוי באוטונומיה (רשות פליסטינית) ושבמקור היה רכב ישראלי- אם "יובא"לישראל יוכר כרכב אספנות
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, קראתי כתבה על מוזיאון הרכב של אורי סהר בקיבוץ אייל, שהתפרסמה באתר classicar.co.il וגם במגזין "אוטו" גליון מספר 197. לצערי, לא הצלחתי למצוא שום פרטים נוספים על המקום: טלפון, היכן בדיוק הוא נמצא וכו'. אם מישהו מכיר את המקום ויכול לעזור, אשמח לקבל מידע בנושא. תודה, יעל.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם מישהו יודע איפה יש תופיי בילום ללארק 63,או רכבים כאלו מוזנחים נטושים,אני זקוק לתופיי בילום שלהם
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
מוכר חליקים לקורטינה. (בזמנו הייתה 77 יד ראשונה , עד שנמכרה ל"בלאגולה"). שני סטרטרים ואלטרנטור משופצים - לא היו בשימוש. שני פנסים קריסטל נדירים ויפים - אוריגינליים. שני גלגלים עם ג'אנטים וצמיגים חדשים. ג'ק מקורי של קורטינה. רצועת טיימינג.
הודעה אחרונה מאת alfisto, -
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לנסוע לאנגליה להביא מכסה מנוע ופגוש (ואולי עוד קצת פיצ'פקס קטנים) לספיטפייר שלי. האם מישהו התנסה בכך פעם ויכול להגיד האם משלמים מכס רק על החלקים או גם על הטיסה (כמו בייבוא אישי אמצעות הדואר, שהמכס מושת גם על מחיר המשלוח), האם בכלל אפשר להחשיב זאת כמטען חורג, וכו'. כל מידע יעזור. תודה, אסף.
הודעה אחרונה מאת asoref, -
עגלה להובלת רכב ??
מאת T- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך להעביר רכב בין מספר מוסכים. 5-6 הובלות כאלה הן הרבה כסף אם אני מזמין בכל פעם גרר. האם למישהו יש והוא מוכן להשאיל לי עגלה נגררת המתאימה לרכב. המשקל פחות מ 700 ק"ג, ואני מבטיח לקחת ולהחזיר תוך שבועיים. T
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמעתי ממקור (בלתי מוסמך...) שישנה אפשרות לשתול בפיאט 128, מנוע של לנצ'יה דלתא.. אולי גם גיר. מישהוא יודע על "קומבינה" כזו ? זה אפשרי ?
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רכב לחלקים באנגליה, והוא כעת עובר תהליך פירוק. איך אפשר להביא את החלקים הללו בצורה הזולה ביותר לארץ? מי עושה כאלו הובלות - זה לא משהו שיכול להישלח בדואר (אני מניח), כי יש שם חלקים גדולים וכבדים כמו גיר. מעבר לכך, האם נכון שמצב הזה המכס הוא לפי משקל החלקים?
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
מהצורה המעוגלת 054627211
הודעה אחרונה מאת YZguy, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב לא במצב נסיעה, בודי לא רע בכלל ללא חלודה, מנוע B18B עם 2 קרבורטורים, גיר אוטומט וחלקים רבים פרטים בטל' -068-620208 ערן
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
אחרי שסיימתי עם המנוע והכל הורכב ונבדק (רעש מדהים!! לאחר הפורטינג....) הראש עבר חיזוק לאחר מספר ק"מ והכל מנגן כמו חלום, הגיע הזמן להתחיל עם השיפוץ הגדול. אתמול החל הפירוק, כמה שעות של עבודה והתוצאה בתמונות...
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
במצב בינוני (לפני שיפוץ) רשיונות אספנות 5000 ש"ח ולא ש"ח פחות לרציניים מייל: [email protected] להלן הגברת:
הודעה אחרונה מאת celica, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביום ראשון הכנסתי את המנטה למוסך בתקווה לעשות כמה סידורים אחרונים ולקחת אותה עוד השבוע לטסט ... אבל כשהעלתי אותה על הליפט חשכו עניי, הרכב במצב רקבון רציני, פשוט חושך ... כמובן שכך הרכב לא יכול לעבור טסט ... עכשיו לשאלה, כמה יעלה לסדר את הרצפה של הרכב ??? כרגע אני מחפש רק משהו זמני שרק יעבור לי טסט, כי גם ככה אני מתכנן לקחת את הרכב בשנה הקרובה לפחחות רצינית, פשוט כרגע אין לי את הכסף ואת הזמן לשלוח אותה לפחח שיסדר לי אותה ... התשובה שלכם מאוד חשובה לי, מכיוון שאם לא אני אצטרך למכור אותה או לשלוח אותה למגרש הגרוטאות הקרוב לבית ...
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכאלה שלא אוהבים להתבלט. נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מגרש ויצמן ביציאה הדרומית של ב"ש. לא כל כך אוהבים שבאים לראות מה יש להם. הפועל בהתחלה נתן לי להסתכל ואז הוא נלחץ וביקש ממני לחכות לבעל הבית שיגיע, אחרי 20 דקות נמאס לי. יש הרבה דברים מענינים שם. מעבר למה שיש בתמונות ראיתי: 3 טרנספורטרים משנות השבעים ערימת חיפושיות ענקית 3 פיאט 128 אופל סנטור אופל רקורד סטיישן מתחילת השבעים 2 רנו 12 שלמות סוברו FF1 ווקסהול ויוה 72 2 קורטינה דור ראשון סטיישן הרבה אמריקאיות משנות השבעים דודג' מסחרית משנות השישים ובתמונות:
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
בצער רב וביגון קודר אני מוכר את הקפרי שלי . האוטו במצב נסיעה טוב (אני נוהג בלי פחד לחזור על גרר). להגיד שהרכב לא צריך עבודה , זה יהייה שקר. אך התוצאה הסופית (ואין הרבה עבודה) תהייה מענגת מאד. הרכב נמצא בצפון ומי שמעוניין יכול לשלוח ה"פ ונתאם פגישה. שכחתי לציין שהרכב אוטומטי עם מנוע 1600[/b]
הודעה אחרונה מאת eitan aflalo, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה ישב על מנוע Willys (ראש שטוח) שהיה מחובר לגנרטור. יש לו פולי שמקבל סיבוב מהפולי-מנוע, ובפנים שתי משקולות שמתרחקות זו מזו בגלל הכח הצנטריפוגלי ועל ידי כך דוחפות (דרך מיסב לחץ) ידית שנמצאת בחלק האחורי. הידית מתנגדת באמצעות קפיץ חיצוני. לכאורה זה מתקן להפעלת ידית קדימה-אחורה לפי סל"ד של המנוע. הבעיה שיש גם כניסה ויציאה של צינור לחץ מברזל. אז מה זה? משאבה? המשקולות לא נראות כמו להבים של אימפלר של משאבה, ובנוסף לא נראה לי שיש צורך במשאבה על גנרטור. מישהו יודע? T
הודעה אחרונה מאת alon,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 236 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- Pavlik
- AUDIO KING
- sperial
- Or05230
- פילי
- Night Driver
- blackice
- itzik123
- פינדר
- thazethaze
- lanosforce