רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
אופל בדפורד
מאת natan-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, מישהו מכיר את הרכב אופל בדפורד? היכן ניתן להשיג פרטים. תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
דודג' דארט
מאת arnonah- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה מחירה של דודג' דארט 74 6 צלינדרים במצב נסיעה ומכני טוב טוב ?
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במחיר סביר, עדיפות למשופצת 054627211
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש שותף או משקיע להקמת מיגרש ענק שיכיל גרוטאות למיניהן שנמצאו או שפונו האיסוף יהיה מכל הארץ והמטרה להגיע לכל גרוטאה ורכב ישן מכל חור ומקום נידח לכן אני פונה גם אליכם מי שיקרא את המודעה בתקווה לעזור בכך ולהשאיר פרטים על המצאותו של כלי רכב ישן מכל מקום בארץ,ואת הבעלים נאתר ע"י המשטרה. כך שבעתיד מי שירצה לחפש חלקים לרכב ישן בעיקר אספנות,או שלד של רכב וכו' יוכל להגיע למגרש או לטלפן ומקווה שהוא לא ייצא בידיים ריקות,כמובן עם תשלום הולם. אני אישית גיבשתי רעיון זה מאחר שניתקלתי במספר רב של רכבים נטושים ישנים בכל מיני פינות וחורים בארץ,וחבל שהם שוכבים ככה סתם שיש אנים שמחפשים חלקים או כל מיני דברים אחרים מכלל הרכב. אז בואו אנשים ותראו לי מי מוכן לתמוך …
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
רנו מיוחדת
מאת יוסף- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מעוניין בפרטים על רכב מסוג רנו רודאו, הרכב בנוי מפיברגלאס ללא גג למי יש מושג במה מדובר וכמה ניתן לדרוש?
הודעה אחרונה מאת יוסף, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! חבריה, האסקורטים שלי עקב גילם המכובד סובלים מבעיה נפוצה ומרגיזה ואני סובל יחד איתם. דלתות דופקות ומרעישות בנסיעה. איך ניתן למנוע את זה? להחליף גומיות? מנעולים? הגומיות שלמות ומנעולים משומנים היטב. בטח מישהו יודע... תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצב מדהים ושמור במיוחד,גיר אוטומט,מזגן מפוצל מקורי,צבע תכלת,7 מקומות-מושבי עור מקוריים,יד שנייה המחיר עדיין לא הוחלט-לכל המרבה במחיר!
הודעה אחרונה מאת avi75, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ראיתי רכב עם חמש ספרות זרוק באחד המשקים במושב. מדובר במכונית קטנה מאוד שהסמל שלה בנוי מטירה שהולך עליה שועל. יש למישהו מושג איזה אוטו זה?
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחבר שלי יש פולקסוואגן טרנספורטר אספנות 1971 במצב מדהים יד שניה רק 50,000 ק"מ, אוטומט ומערכת מיזוג מקורית. לצערו וגם לצערי בשבוע שעבר פרצה דליקה בחלק האחורי של המנוע והמנוע ושני הקרבורטורים נשרפו. והוא לא יודע היכן יוכל להשיג חלקים אלו בארץ. האם מישהו מכיר / יודע / יכול לעזור? בתודה מראש יוני.
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
Million-dollar muscle car? An American car from the '70s has become a rare, sought-after collectible. June 28, 2003: 1:12 PM EDT By Peter Valdes-Dapena, CNN/Money Staff Writer NEW YORK (CNN/Money) - Don Johnson always gets the car. In Miami Vice, he got to drive brand-new Ferraris. In Nash Bridges, it was a '71 Plymouth. Which had the bigger price tag? Hint: It wasn't the Ferrari. That's right, a real 1971 Plymouth Hemi Cuda Convertible (Nash Bridges drove a fake) can be worth as much as $1 million, according to those who track collector car values. That's $1 million if you can find someone willing to sell theirs, which will be toug…
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
תיקרה של אוטו?
מאת animal-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תמיד תהיתי איך משחזרים תיקרה (בד והכל) של אוטו. מישהו מכיר איזה שהוא אתר שמסביר את העינין.
הודעה אחרונה מאת animal, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בזמן שאתמול אבדתי איזה קשקוש בחדר נברתי באחת הקופסאות שעל המדף שלי ... מצאתי שם סמל של רכב שבזמן ילדותי (העשוקה לכל הדעות ... ) פרקתי מרכב שעמד במגרש גרוטאות ישן ... מדובר בסמל רכב של פיאט , הוא מלבני , עם רקע אדום (דהוי) והכיתוב של FIAT בפונט גבוהה ומוכסף . אני מוכן לתת אותו רק למי שבאמת צריך ...
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש בעל עסק שעושה ציפוי ניקל, . יש לי כמה סמלים של רכבים ואני רוצה לצפות אותם בניקל. באזור המרכז בבקשה, תל אביב וגוש דן. בברכה מאיר 680391 050 [email protected]
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אני מסייע לחבר בשיפוץ והחזרה לכביש של פורד פריפקט מודל 60. כבר הנענו את המנוע, אחרי החלפת נוזלים, פלאגים, רצועה ומסננים, ניקוי מערכת קרור והחלפת תושבת צינור (שעובד נפלא דרך אגב....) אבל נשארו לנו כמה שאלות לגבי רכיבים אחרים. 1. האם מישהו יכול להמליץ על בעל מקצוע שיכול לשפץ משאבות קלאץ' ובלמים? 2. האם מישהו יודע איך לחלץ את משאבות הבלמים האחוריות מהפלטה של תוף הגלגל האחורי? הנאבה לא מאפשרת מספיק מרחב כדי להוציא את המשאבה, ואין לנו מושג איך לחלץ את הנאבה (האם אנחנו צריכים כלי מיוחד?) 3. האם מישהו יודע את מרווחי הפלאגים הדרושים למנוע ה Sidevalve ? 4. האם ההנחה שלנו שספר haynes לפורד אנגליה יתאים גם לפריפקט נכונה?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
מחפס פנס קידמי למרצדס 280f מודל 1968 טל 051-940932 יובל
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב לכאורה לא אספנות אבל ללא ספק מכוניות מיוחדות. אני בעל BX1900 שנת 1992 מוצע לי להחליף ב XM. אני ער לפער בתדמית המכוניות כמו גם לפערים בעלות האחזקה. מה המלצות הפורום..??
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חבר'ה יש ברשותי מרצדס 73, דגם 230. אני מחפש את הפלסטיק של הפנס אחורי במרצדס 73. מישהוא יודע מאיפה אוכל להשיג? תודה יונתן
הודעה אחרונה מאת asoref, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני צריך את המסמך של מישרד התחבורה שאומר שאין צורך לעשות טסט מעשי לרכב אספנות על מנת להעביר בעלות. אני יודע שיש אותו באתר של מועדון ה-5 אבל אני לא מצליח להדפיס אותו טוב. אודה לכם אם תוכלו להשיג לי את המסמך ע"י שליחה לפקס או לדואר אלקטרוני. פקס 03-9387091 לידי אופיר [email protected] תודה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נסעתי לטיבעון היום במטרה לחזור עם רנו 16 נוספת, אולם הבעלים ביקש הרבה יותר כסף ממה שחשבתי שזה יעלה לי, אז נפרדנו כידידים. בדרך צילמתי מספר דברים.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אופל קאדט שנת 1972 לא נוסעת עקב תקלת מנוע אך מושלמת מבחינת חלקים, פנים הרכב במצב טוב מאוד למכירה במחיר מצחיק לפנות ל [email protected]
הודעה אחרונה מאת nitzan, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1300 סמ"ק. מושלמת. פנסים וגומיות ספייר. 7000 ש"ח. משה 053-311858
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
מעוניין בהחלפה
מאת dodge- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי שני רכבים : פליימוט ואליאנט 68 מטופלת דודג ראם(יוקון)4x4 v-8 מהממת מעוניין בהחלפה רק ברכבים מיוחדים אפשרי גם תוספת כספית אפשרי גם אספנות וגם רכב חדיש מספר הטלפון 642756-064 מעוניין גם לרכוש רכב נוסף ללא קשר להחלפה תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב אני מתכוון להביא רכב מחו"ל ורציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון עם חברות הובלה בתוך ארה"ב . המטרה היא להעביר רכב מהצד המערבי(קליפורניה) למזרחי (מיאמי). אני מחפש חברות הובלות זולות ואמינות שזה הביזנס שלהם. אם למישהו יש ניסיון או ידע כזה או אחר אשמח לדעת על כך. כמו כן עלויות אם ידוע לכך למישהו.. מאיר 680391 050 מאיר [email protected]
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבריה, בפורום טכני לא עזרו לי כל כך, כנראה לא מעניין לדבר על ברנדה זקנה... אבל אני מקווה שפה תתנו לי רעיון... אז כך: המחלה היא כזאת. כשאוטו קר הוא נוסע בסדר גמור. בשהוא מתחמם לטמפ' נורמאלית פיתאום אני מרגיש שהוא לא סוחב ולא מגיב לגז, אחרי שניה פתאום כן מגיב ושוב לא, בקיצור כאילו נעלם ניצוץ או דלק לא מגיע למנוע. אז הוא נכבה ואני עוצר. אחרי 15-30 שניות ניתן להניע ולנסוע עוד דקה-שתיים והתופעה חוזרת. ניצוץ - אני בודק - יש. פילטר דלק(אחרי המשאבה) - מלא בדלק. קרבורטור משפריץ דלק לתוך המנוע - בדקתי אתמול. החלפתי מכסה של מפלג, קאבלים ופלאגים. מה זה יכול להיות? בבקשה, תנו רעיונות, אני סומך עליכם. תודה...
הודעה אחרונה מאת max, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, בטיול אתמול בקריית טבעון נצפתה אופל קדט שנת ייצור 1965 יד ראשונה משופצת במצב תקין. בעל הרכב אומר ששיפץ את הרכב והכל חדש, מחיר נדרש 10000 ש"ח ( גמיש ). בהצלחה
הודעה אחרונה מאת natan, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, כחבר במועדון החמש וכמי ששיפץ רכב אחד או שתיים (או שלוש...או ארבע...או קצת יותר מדי ) רכבים בחיי, ידוע לי שאין כמו לסיים שיפוץ רכב ואז להסתכל באלבום התמונות שתעד את כל תהליך השיפוץ ולראות....איך מהעגלה הזאת....יש לי פתאום, טוב נו...עגלה, אבל משופצת להפליא! אתר הרכב הקלאסי העלה קטגוריה חדשה, ייחודית בארץ (טוב נו..זה האתר היחיד... ) וייחודית בעולם (!) שמאפשרת לכל מי ששיפץ בעבר רכב, כל מי שמשפץ רכב קלאסי בימים אלו וכו' לקבל אתר משלו בו ניתן לתעד את כל תהליך שיפוץ הרכב, מתחילתו ועד סופו! אין מגבלה של מספר השלבים בתהליך השיפוץ וכן אין הגבלה על מספר התמונות שניתן להעלות לאתר! הקטגוריה כאמור מתאימה לכל אחד, גם אם רק אתמול נקנה הרכב והתמונות ותיאור הרכב …
הודעה אחרונה מאת gal_gubesi, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בחור נחמד מאוסטרליה הרחוקה המליץ לי בחום להוסיף לשמן ההידראולי בקטנוע רביט -"תוסף שמן לריכוך מחזירי שמן". מישהו יודע למה הוא מתכוון ואיך נקרא התוסף הזה אצלנו? כידוע לכם, ה "גיר" בקטנוע Rabbit הוא בעצם צנטריפוגה הידראולית. ללא גלגלי שיניים, ללא מצמד, אלא בסך הכול מדחף (אימפלר) פנימי שזורק שמן על כנפיים של מדחף חיצוני. הבעיה בגיר הזה היא התחממות עקב חיכוך וכוחות הגזירה הפנימיים (=ניצולת מאוד נמוכה) ובעיית לחץ גבוה שפורץ את האטמים. לכן מרכיבים מחזירי שמן מיוחדים ויקרים מאוד. התוסף הנ"ל אמור למנוע בעיות בעתיד. מישהו יודע לתת לי קריאת כוון? תודה T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אודה מאוד לכל מי שיעזור השריטה לא ממש נוראה ועדיפות למקום באזור ת"א\ראשון תודה!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
למכירה : מיני מינור 1000 סמ"ק 1978 במצב מעולה. !!! לאחר פחחות וצבע סגול מהמםםםםםםם . צמיגים + מצבר + בלמים חדשים . טסט עד אוג' 03 . פנים הרכב מושלם ומקורי !!!! לרציניים בלבד . 16,000 ש"ח . 058-767508 051-784782
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המקום הוא Coffee to Go באוניברסיטת ת"א, ברחוב חיים לבנון, ליד צומת אינשטיין לבנון. החניון צמוד לקפה, שמור ומגודר. החברים מתבקשים להצטייד בתעודות חבר על מנת לאפשר חנייה חינם. המיקום ודרכי הגישה האוניברסיטה נמצאת ברמת אביב. נוסעים ברחוב לבנון מדרום לצפון. 50 מטר צפונית לצומת לבנון/אינשטיין נמצא בצד ימין שער האוניברסיטה מס. 8 (שער בוכנר). פונים ימינה ומיד שוב ימינה לחניון. לבאים מצפון רצוי לפנות מדרך נמיר לרחוב אינשטיין, לנסוע עד הסוף, לפנות שמאלה ומייד אחר כך ימינה לשער. לבאים מדרום, דרך רחוב נמיר רצוי לפנות ימינה בצומת רמת אביב (פלנטריום) לרחוב לבנון. הרמזור השלישי זו צומת לבנון/אינשטיין וחמישים מטר אחריה נמצא השער. לבאים מאיילון: לרדת ב…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 135 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- איציק נ.
- santiago
- quzzaa
- Avia
- itzik123
- ronrobin
- stx
- M H
- elyas
- ezuf
- netanel1014
- Aviady001