רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברים יקרים בלב כואב אני מוכר את המיני מיינור שלי דגם ה-GT , אני חייב כסף ובטח שאין לי כסף לשפץ אותה ככה שבכיף הייתי שמח לשמור אותה . קצת פרטים : מוריס מיני מיינור GT מודל 1971 , צבע שחור מנוע 1400 משופר . האוטו לפני שיפוץ והוא נמכר as is הרכב ללא טסט כשנה וחצי . אני לא עונה על שאלות בה"פ אז לרציניים בלבד שמעונינים ברכב יתקשרו ל067-208134 ליאור . תמונות: http://briefcase.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200302151736057420
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
מזגן במבוגרות
מאת max- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבריה, שמעתי שיש קיטים מוכנים להתקנת מזגן ברכב. זה מאוד חשוב לרכב ישן. שאלה: 1.למישהו יש ניסיון עם זה? 2.תוכנית היא להתקין את זה על אסקורט MK1 או MK2 עם מנוע 1300. - האם יש תקדים? 3.מה בערך המחיר של הקיט? 4.יעילות? 5.האם ההרכבה מסובכת? תודה!
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה : למה לדעתכם השבלול עצוב? לפותרים נכונה ישלח השבלול...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מפרסם כאן עבור חבר טוב ואספן בפני עצמו, מרצדס 230 אספנות מנוע 2500 סמ"ק, ידני, צבע לבן, מיכני וחיצוני טוב,בודי יפה וקווים ישרים,שנת 1967. כמוכן עומד למכירה גם אופנוע טריומף 350 1966 לאחר שיפוץ ודיאן 6 1978 לבחור קוראים יוסי והנכם מוזמנים להתקשר אליו ישירות 753083-067
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו יודע אם עולה חדש יכול להביא לארץ רכב אספנות וליהנות מפטור ממסים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ? הכוונה לפחח שיודע לעבוד על ענתיקות כמובן
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני יודע שזה לא רכב אספנות אבל אשמח לדעת פרטים על האוטו הנ"ל: פורד טאנדרבירד, מודל 76, אוטומט,V8,קופה. כל פרט שיעזור לי לדעת את טיב האוטו . יש מישהו שמוכר אחת כזאת והוא רוצה 19K אבל מוכן להתפשר בגדוללללל. האוטו זקוק למעט פחחות וצבע, מצב פנימי מצויין + מנוע מקורי. צרפתי תמונה של רכב זהה (לא הרכב הספציפי הזה) נ.ב הוא אומר שהרשיונות מופקדים, האם זה אומר שאצטרך לשלם טסט רטרו מהשנה שבה הופקדו הרשיונות והאם יש השלכות נוספות. יום טוב חבר'ה
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
לנד רובר
מאת ליאור אלוביץ- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב חבר שלי הגיע עצמאית מאפריקה עם לנד רובר והשאלה כיצד הוא שם אותה על הכביש רישום וכו" בעייתו הראשית הגה בצד ימין לצורך העניין הרכב שנת ייצור 1971 ומהו בדיוק התהליך {עם מי להתחיל} תודה מראש ליאור
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האופנוע חדש ומשופץ לחלוטין המחיר 25000 ש"ח לרציניים בלבד !! 997662-053 ניתן לקבל תמונה בדוא"ל
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
פורד ברנדה
מאת natan- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, בקריית חיים נצפתה פורד ברנדה שנת 1980 למכירה. הרכב הינו יד ראשונה, במצב נסיעה. מי שמעוניין בפרטים שיצור קשר. תודה
הודעה אחרונה מאת natan, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה סיטרואן CX שנת 1979 מנוע 2000 גיר ידני לא במצב מדהים ולפירוק. או לשיפוץ... לפרטים 055-887670 או 025362588 לפנות לניסים.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
BX אספנות!
מאת jlavi2002-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי BX 1900 שנת 92. מבחינת השקעות ומיוחדות זה ממש רכב אספנות. לאחרונה אני מתלבט בין הBX "אספנות" לבין וולו72 אספנות. מה אומרים המומחים??
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
קטנוע היינקל
מאת frik- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
מישהו מכיר או שמע על קטנוע כזה?בשנת 63 יובאו לארץ מספר קטנועים כאלה ,זמן קצר אחרי זה המיפעל בגרמניה ניסגר ונוצר מחסור בחלקים.מדובר בקטנוע שמזכיר את הרביט קצת יותר קטן 3הילוכים התנעה חשמלית. דווקא לארץ יובא הדגם שהיום הוא הנדיר יותר שניקרא 14 כניראה שהיה גם הזול ביותר משאר הדגמים.
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברצוני לשבח את כל המארגנים של היום במודיעין , היה מדהים , נסו לקבוע מפגשים דומים..
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
064642756
הודעה אחרונה מאת dodge, -
מיני מיינור
מאת alon- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נצפתה בכניסה לכפר יונה (כניסה מזרחית) כ 100 מטר מהצומת. אינני בטוח אם היא לא זזה משם לאחרונה. כמוכן טלבוט סמבה ראלי GT 82 למכירה - פרטים בהמשך.
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ובסך הכל עברו כמה שנים מההתנעה האחרונה .... שימו לב לעצה חשובה ממוסכניק עתיק (>80) ומנוסה : כשרוצים להתניע מנוע שעמד כמה שנים, עושים כמובן את הדברים הטריוויאליים : - בודקים שהמנוע מסתובב חופשי (בלי פלגים, ביד חופשית) (אם תפוס, תערובת סולר:שמן ביחס 1:1 לתוך הצילינדרים והמון תשומת לב יעשו את העבודה...). - בודקים תקינות מערכות היקפיות (קירור, שימון, דלק, טעינה, התנעה, פליטה...שכחתי משהו?) ואז .... מתניעים לכמה דקות (לא יותר מ 3-4 ) ומכבים !!! נכון שהכי כיף זה לעמוד ליד המנוע ולשמוע אותו פועל. אבל נגרם לו נזק כבד בכך שמישקעי השמן + פיח שיושבים על השסתומים ובעיקר על הרינגים מתקשים והופכים למשהו מוצק שתופס את הרינגים ופוגע באטימה. כשהמ…
הודעה אחרונה מאת T, -
מישהו מכיר אחת כזו לחלקים ?מדובר במכונית קטנה ולא בקטנוע למי שלא מכיר.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי להפקיד את הרישיון של האלפא שלי, כך שלא אצטרך לעשות טסטים בזמן הקרוב. באתר של משרד התחבורה ובטופס ההפקדה גליתי שיש איזשהם תנאים מיוחדים בנוגע להחזרת רישיון שהופקד לרכב מיושן (יותר מ 19 שנים). בטלפון הם לא ידעו לומר לי על מה מדובר. מישהו יודע על בעיה לקבל חזרה רישיון שהופקד לרכב מיושן ? בדיקה של הטכניון ? אישור כלשהו ?
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם הארוע מתקיים (למרות מזג האויר?) כיצד ניתן לבדוק מחר שזה בטוח מתקיים? אני בא הדרום ואני רוצה להיות בטוח שמתקיים. יש טלפון לברר?
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר גרריסט טוב שאפשר לסמוך עליו שיגיע עם אותם סך חלקים מנקודת המוצא לנקודת היעד, כשכל החלקים עדיין מחוברים לרכב? באזור פתח תקווה. תודה!
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מי מזהה את הדגם המדוייק.... יצרן ודגם (טוב, נו, זה קל)... שנתון... בני ? אולי אתה ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
אופנוע BSA
מאת מינימן- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מוסכניק שיש לו אופנוע BSA - מודל 64 אין לו זמן לגעת בזה אבל הוא אמר שהוא אופנוע מצוין - הצעתי לו למכור אותו למשהו מהחברים פה שקצת מתעניין , אז אם יש מישהו שרוצה מידע או פרטים אני אשמח לקשר בין האנשים תגובה בפרטי
הודעה אחרונה מאת ninja, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה עושים לרכב אספנו מה עלות להיות חבר מועדון אביחי כ
הודעה אחרונה מאת x0xorena, -
פנסי איתות ?
מאת מינימן- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל האנשים היקרים בפורום זה יש לי רכב ישן שאני משפץ , הבעיה היא שהבקליות או בעיברית שחה הכיסוי של פנסי האיתות האחוריים - ( הלבן והאדום ) ממש דהו כלומר האדום זה לא אדום והלבן זה לא לבן , מה עושים במקרה הנ"ל והאים ניתן לשפץ דבר כזה ? או לצבוע בצבע מיוחד ? או האם יש מקום שמשפץ אותם והיכן ? תודה אישמיני
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם לסטודנט חוזר(מעל 3 שנים בארה"ב) יש פתור ממכס לרכב אספנות. בניסוח אחר האם הפטורים/הנחות הקיימות על רכב1600 קיממות גם במקרה של רכב אספנות.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברצוני לייבא רכב מארה"ב מודל 73 1.האם זה אפשרי? 2. האם חלים על הרכב תשלומי מכס? ואם כן כמה ואיך זה מחושב? אשמח לשמוע תגובות ממי שמכיר או התנסה בזה תודה אלי
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רכב אספנות שרשיונותיו הופקדו בשנת 1995 (אך הוא רשום כאספנות) - מהי הפרוצדורה המלאה להחזרתו לכביש, בהנחה שהוא כשיר לנסיעה?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום. נתחיל בזה שאני יודע שהרכב הוא לא רכב אספנות אבל בכל זאת, אני צריך לדעת כמה דברים. 1) משהו יכול לתת לי תמונה של אחת שנת 90? אני מחפש בגוגל וממש לא מוצא! 2) קצת פרטים עליו לא יזיקו. אני הולך לראות את הרכב מחר בצהריים ואני צריך את דעתכם 3) זה לא בשבילי זה בשביל אבא שלי. (מי שאוהב אמריקיות נדבק בהם גם בגיל מבוגר) 4) תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כמה ימים הסתובבתי ברמות וראיתי מכונית (אספנות כמובן ) צהובה קבריולט ומצבה לא מזהיר. היום כשרציתי לצלם אותה היא לא הייתה שם. היא לא נראתה לי במצב נסיעה ( אבל יכול להיות שאני טועה) . הייתי מאוד שמח לדעת פרטים עליה . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ajunior,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 208 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaysamurai
- גולדן191
- GTI33
- zvigolden
- ברווז
- מה רע בשביט?
- falou
- yohai71
- Igalz
- עוזי ל
- פינדר
- TvrSpee12