רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מי יודע מה זה?
מאת איתן_כ-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
צילמתי אתמול במוזיאון המכוניות בתפן. בשלט היה כתוב "שברולט קמרו 1973" משום מה נראה לי שהשנה שגויה (ככה לא נראות אמריקאיות משנות ה70), אבל מספר הרישוי הוא אכן בן 6 ספרות - כלומר יתכן שזה משנות ה70. העובד שהיה במקום (ולא גילה יותר מידי בקיאות) אמר שלדעתו זו טעות בשנה ובכלל מדובר במרצדס. מה שמעניין זה שבהרצליה מסתובב רכב דומה, עם סמל של מרצדס, גם עם מספר בן 6 ספרות. לרכב שמסתובב בהרצליה יש ידית הילוכים אוטומטית מודרנית למראה, כך שזה בוודאי לא רכב אספנות.
הודעה אחרונה מאת yonit, -
-
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעונין לקבל מידע על רכב כזה למכירה.
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פרטים בלוח האירועים ובמזכירות המועדון
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
טריומף הרלד??
מאת bender- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח לכל מידע\תמונה\עצות וכו האם הרכב אמין? כמה הרכב אמור לעלות במצב טוב? האם יש הבדל בין דגם הקבריולט לבין עם גג פח??? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
הפקדת רישיונות
מאת מוטי-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ניתן להפקיד רישיונות לרכב ללא טסט? יש לי רכב מיושן לא אספנות עם טסט חצי שנתי. האם אני יכול לעשות לו טסט רק פעם אחת בשנה? כלומר לנסוע בחצי שנה שיש טסט ולהפקיד רישיונות בחצי שנה הבאה ללא טסט ואז שוב פעם לנסוע חצי שנה עם טסט וחוזר חלילה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברחוב המעפילים ליד בית מס' 37 עומדת במצב הולך ומדרדר פיאט 124 ספיידר כסופה. רחוב המעפילים נמצא רמזור אחד לפני גשר לגרדיה בכיוון מזרח.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אומרים שהיא נורא נדירה
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אשמח מאוד לכל אינפורמציה על הרכב תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
נסיעה בכביש
מאת jlavi2002- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם לרכב אספנות מותרלנסוע בבוקר בכביש עירוני?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב עמד בחצר 8 שנים. לא הופקדו רשיונות אבל לא שולמו אגרות.. כרגע הרכב בן 30 שנה האם משרד התחבורה ידרוש תשלום רטרואקטיבי ל8 שנים כתנאי להחזרתו לכביש?
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
ברשותי רכב אספנות שרשיונו פג בתאריך 03/12/02 לא חידשתי רשיון בשל שיפוץ הרכב מה הפרוצדורה לגבי התשלום/הפקדה,או כל דרך אפשרית עד גמר השיפוץ. תודה מראש. נ.ב-קיבלתי תיזכורת לאי חידוש הרשיון
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לקבל מידע על חלפים לפיאט 850 . הקופלונג בגיר הלך - תוקן אומנם אך מחפש חדש. סורין 566035-052
הודעה אחרונה מאת M1S2, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע האם ניתן לעשות ביטוח לרכב אספנות לתקופות זמן לא קבועות? האם ניתן לעשות ביטוח לרכב לתקופה של נניח חודש או שבועיים או כל פרק זמן אחר? או אולי ,וזה כנראה יהיה הכי טוב, למצוא מישהו שמוכן לעשות ביטוח על בסיס יומי.
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
הערכת מחיר
מאת natan- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל הערכה לגבי מחיר של פולסווגן טרנספורטר סגורה לפני שיפוץ שנת ייצור 1971. תודה
הודעה אחרונה מאת natan, -
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סבא שלי מדבר על האוטו הזה כל הזמן ואני רוצה לראות אותו תוסיפו תמונה בבקשה
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנוע 5700 V8,צבע שחור מצב מעולה רשום אספנות,מחיר נדרש 50000ש"ח
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצטער על האיכות והגודל, פשוט זה המקסימום שמותר להעלות לאתר ... מצטער גם על האיחור, הייתה בעיה בסריקה, חלק מהתמונות גם אבדו, בקרוב אני אפתח אותם שוב ואוסיף את התמונות החסרות ... בקרוב התמונות יעברו לשרת ותוכלו לראות אותם בגדול ובאיכות מצויינת ... בנתיים מי שדחוף לו התמונות (את זה אני יודע בגלל שהציקו לי עד עכשיו הרבה בפרטי) יכול לפנות אליי באייסיקיו או באימייל (חייב אימייל שמקבל קבצים כבדים) ואני אשלח לו את התמונות באיכות טובה ... אני יכול להגיד שנהנתי מאוד, חבל שחלק מהחבר'ה לא הגיעו בגלל החשש מהגשם, ירד קצת גשם חלש אבל זה לא הפריע לחברים ... תודה רבה למועדון החמש על הארגון המצויין (גם אני עזרתי קצת ), תודה לחברת ALITALIA על המימון ועל הכרטיס טיסה מתנה שהוגרל …
הודעה אחרונה מאת yonit, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה, שנת 71, רכב נדיר מאוד!!! מנוע 2000, גיר רגיל, ארבע דיסקים , הנעה אחורית. מכני טוב, דורש טיפול קוסמטי, מחיר ראלי. מיכה - 052-508548 להבא - אם הרכב למכירה - ציין זו בכותרת
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
ב.מ.וו Isetta
מאת gmb-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מכיר את הרכב ויודע אם יש כאלה בארץ בכלל? מישהו יודע אולי במקרה על אחת למכירה?! תודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
היי, הייתי מעוניין לקבל הערכה כמה שווה טרספורטר שנת 71 במצב נסיעה, לפני שיפוץ. תודה
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חישוקי ניקל במחירים טובים (שימו לב לפריטים 7 8 9 ) http://zap.co.il/search.asp?si=2573019&rsindex=12&sog=T-WheelCover
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכוונה לזר שהיה מורכב סביב לטסות בגודל "13 במכונית מרצדס שנת 1955. תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
באגי 69 למכירה
מאת מיכה ש- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה, באגי רישיונות מותרת לנסיעה בכביש!! לבאגי קיים גוף פיברגלס חדש מדגם "אפל" משופצת, בצבע צבוב,חצאיות, צמיגים רחבים מאחור וצרים מקדימה מאושרים בניירותץ לפנות למיכה - 052-508548 ובאמת. רק למי שמבין מזה
הודעה אחרונה מאת aliensof, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, עדכנתי את האתר שלי עם הפרטים החדשים, במיוחד את הרשימה של כל הדברים שכבר נעשו. http://www.type34.info/So__What_s_Done_/so__what_s_done_.html כמו-כן הוספתי לאלבום התמונות כמה צילומים חדשים של האוטו מבחוץ. למי שלא ראה ישנם גם תמונות של האוטו שצולמו ביום שאחרי שהוא הגיע אלי. http://www.type34.info/Photos/photos.html
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי 2 ספרים בהיינס שאני מאד מאד רוצה. ביחד הם יעלו לי 340 שקלים לא כולל משלוח. בסופו של דר אני אאלץ לקנות אותם, אלא אם כן אני אמצא משומש. אם מישהו רוצה או מתכוון למכור (או לתרום ) אחד מ2 הספרים הבאים אנא פנו אליי: 1. Mini Restoraion Guide. http://www.haynes.co.uk/inc/viewbook.asp?bt=H440 2. Mini Repair Manual. http://www.haynes.co.uk/inc/viewmanual.asp?mt=0646 שני הספרים מתייחסים למיני מהשנים 59' ועד שנת 2001. המטרה ההעיקרית שלי היא לקנות מיני, לשפץ אותה ולא להפסיק לחייך ראלימן
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
היי, נצפתה בחיפה רנו 12 שנת 1975 למכירה. לדעתי המוכר הינו סוחר רכב, המחיר הנדרש הינו 10000 ש"ח ( לדעתי מחיר גבוה מידיי ). הרכב במצב סביר, המעוניין בפרטים שיצור קשר בפרטי.
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לסבא שלי buick century 73 וחיפשתי באי ביי ובעוד אתרים ולא מצאתי עדיין מכונית כזאת.(רק בשנתונים יותר נמוכים-60) 1)יש מצב שהמכונית היא נדירה עד כדי כך? 2)עזרה במציאת פרטים...... תודה מראש ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לבעלי מרצדס למינהם! בואו נתארגן למפגשים משותפים לצורך ריכוז מידע(חומר טכני,מכונאים,חלקים ועוד). למעונינים נא השאירו הודעה בפרטי או ב-520080-064
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצאתי את המיני שלי ואני מייד יתחיל לשפץ אותה היא במצב די טוב בסך הכול ועלתה לי 12K * להבא נא לרשום כותרת נורמאלית להודעה*
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אם אפשר לסמוך עליהם אז אם ביקרתם באתר של מועדון החמש אחת מהמכוניות שלו זאתי קרייזלר ניו יורקר לפי מה שכתבו שמה אומרים שיש 30 מכוניות במצב נסיעה בעולם ואני מצאתי באי ביי בול אותה מכונית למכירה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 194 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- hondacivic02es
- אדום אדום
- nir eli
- yahaga
- חיים יוד
- Yondalar
- mcshmupi
- חד אופן
- davemustaine87
- Michaelgir
- garicho