רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מיני מיינור
מאת Guest miniman- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש מיני מיינור בכל מצב בכל הארץ!
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 0 תגובות
- 985 צפיות
דגם 1303 שנת 73 לשיפוץ או חלקים ,3000 שקל. לא בשבת. יגאל 057-770899
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מתרגמת של תוכניות טלוויזיה ויש לי תוכנית לערוץ הגברים על מכוניות, בעיקר קלאסיות, מרוצים וכאלה. האם תוכלו לעזור לי בתרגום כמה מונחים או מציאת חלופות עבריות? תודה מראש, והשאלות: 1. Hot rods - מכוניות משופצרות? ובהטיה, hot rodders, hot rodding? gg 2. מה נאמר על המכונית הזאת? It`s a 1927 steel model T with a `32 shell, powered by a mildly built 350 chevy. g 3. Drivetrain - אם הבנתי נכון מבבילון, כל חלקי מערכת ההנעה. יש לזה שם בעברית? 4. ומה אומרים על זאת? This is a `55 Chevy Bel Air Wagon... It was the original *rocket muffler shop car*. It`s had the same engine for 38 years, *a bored out 283 corvette* with a bunch of *go-fast goodi…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני בעלים שמח של ולוו שנת 71 והדבר היחיד שמעיב על שמחתי ( לפחות בתחום הנוכחי ) הוא שקשה מאוד למצוע חלפים וגם כאשר מוצעים, החלפים מאוד יקרים משהו מכיר מקור זול לחלפים בארץ או בחול ? כמו כן נראה לי שראוי להקים אתר: כיצד להשיג חלקים לרכב שלך, מה דעת הקהל ? מקום שנראה מבטיח כולל קטלוגים מלאים של הספרים המקורים http://www.gcp.se בתודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת eliad, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
דגם שמזכיר קצת חיפושית , אני חושב שיש לו מנוע 2000 , מכסה המנוע שלו שטוח וממבט פנים מרגישים כאילו נוהגים בטנק? אני לא זוכר את הדגם, אבל היה לחבר שלי אחת כזו והוא בעצמו לא ידע איך קוראים לה. סתם מתוך סקרנות. נ.ב. אני חושב שהרכב שלו היה שנת 79. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מצאתי bsa שנת 42 והייתי רוצה לדעת האם יש בעית חלפים או לא. תודה טל
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מודעות נוספות
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
קרמן גיהה - להתפקד! 1 2
מאת msigal- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בא לי לנסות ולארגן משהו יצירתי. לאחר מחשבה מרובה (בערך 3 שניות) החלטתי לנסות ולערוך מפקד של כל הקרמן גיהה הנמצאות בארץ. אני אתחיל: 1. קודם כל - שלי הנמצאת במוסך לשיפוצים. המדובר בקרמן שנת 1963 מנוע 1200 מוגדל ל-1600, צבע לבן. בקרוב שינוי צבע (מקבל בשמחה הצעות לצבע חליפי). 2. ברח' התשבי בחיפה, קרמן שנת 1969 בצבע צהוב עם גג שחור. עומדת מזה תקופה ובמצב "לא מזהיר". 3. ברח' מרגלית בחיפה,קרמן לבנה 5 ספרות (ככל הנראה 59'-61') משופצת אבל לא באופן מקורי. נראית כ"DAILY DRIVER". 4. לפי השמועה - ברח' דאונס בחיפה יש קרמן משופצת לחלוטין והכי חשוב - דגם קבריולט, ממנו למיטב ידיעתי יש עוד אחת בת"א ואחת בירושלים. אז עכשיו הכדור אצלכם - כל מי שיודע על קרמן גיהה ובמי…
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
חלקים לרכבים
מאת חביתוש- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מאירמן באזור התחנה המרכזית בפ"ת. מחזיק חלקים לרכבים ישנים. להכנס אליו זה כמו לחזור במנהרת הזמן. נראה כאילו שום דבר לא השתנה בחנות מאז שנפתחה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם הוא צריך להראות מקורי לחלוטין? (לדוגמא: תמיגים גדולים יותר, אך מופיעים ברישיון יפריעו לי לקבל רכב אספנות?). האם הוא צריך להיות יפה וללא חלודה? מה המיגבלות ברכב אספנות? מה היתרונות ברכב אספנות? בן כמה רכב אספנות (האם שנת 79 יכול להיות אספנות?)? תודה מראש אלדד
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נימצאת במושב ליד לוד איזה דגם זה ? שנים שלא ראיתי את הרכב הזה.
הודעה אחרונה מאת יניב.ש, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם יש חומרים שפועלים לחידוש צבע שדהה ? כזכור (או שלא) ברשותי וולבו 244 שנת 80 בצבע כחול-תכלת מקורי שפשוט דהה עם השנים. האם יש דרך להחזיר עטרה ליושנה מבלי להכניסו לצבע ? (אולי סוג מסויים של פוליש ? וקס ?) מישהו התנסה עם איזהשהו חומר פלאים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 4 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
http://www.oldcars.co.il פורד - מוסטאנג FastBack 1970 פורד - מוסטאנג 1968 וולבו - 164 1971 ג'יפ ישראל - CJ-5 1968 פורד - מוסטנג פתוחה 1967 וויליס - DG-3A 1956 סטודבייקר - Erskine 1927 שברולט - Bel Air 1957 MG אם. ג'י. - רודסטאר 1962 טריומפ' - TR4A 1964 פלימות' - ברקודה 1965 מורגן - 4+4 1954 MG אם. ג'י. - MGA MKII 1962 ווקסהול - קרסטה 1962 מוריס - 8 1948 קאדילק - אלדורדו גג נפתח 1971 קאדילק - Calais 1968 לינקולן - גג נפתח 1967 מרקורי - מרקיז 1973 קאדילק - 62 Series 1956
הודעה אחרונה מאת max, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצאתי אנשים שמוכרים את הדגמים ורציתי לדעת אם הרכבים שווים משהו???
הודעה אחרונה מאת mario, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש לרכוש דודג לחלקים מחפש לרכוש רכב אמריקאי 2דלתות משנות השישים ותחילת השבעים מפר הטלפון 657246-064 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת otwito, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מדובר ברדיו קלאסי לרכב של חברת His Master's voice. וחוצמזה, איפה אפשר לקנות כאלו מנורות לרדיו??? המון תודה!!!
הודעה אחרונה מאת yairf, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה קונים קיט ואם זה מאושר ע"י משרד הרישוי וכמה זה עולה החיפושית שלי משנת 69 מנוע 1500 סמ"ק
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני שנים ראיתי תקנה עתיקה של משרד הרשוי, המאשרת הרכבת צמיגי 700X16 על ג'יפים שברשיון הרכב שלהם רשום הגודל 600X16. זאת ללא צורך בשנוי רשיון הרכב. kompy (עמית) או כל מי שמכיר ויודע, יש אפשרות לסרוק ולהעלות לפורום את התקנה הזאת? אני מעונין להקדים תרופה למכה .... תודה מראש T
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 1 תגובות
- 889 צפיות
נא לשים מה שבא לכם בנושא סוסיתא וסברה פירסומות.סיפורים.חויות תמונות.נתונים.הסטוריה
- 1 תגובות
- 968 צפיות
ספר HAYNES לTALBOT להחלפה בספר דומהל BX
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש פחח טוב. אבקש את עזרתכם לגבי המלצות על פחחים. פחח שראיתם עבודות שלו וראיתם מה יצא תחת ידיו האמונות. כמו כן אני זקוק לרפד טוב ע"מ לחדש את כל פנים הרכב כולל כסאות, דפנות הדלתות, גג ורצפה. אני מחפש את נותני השרותים מאזור המרכז. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
צהריים טובים! קבלו רשימה נוספת+תמונת הלמברטה שלי: אור יהודה-ר"ח דויד אלעזר מול בית 18-פורד אנגליה+פיאט כלשהי ר"ח הערבה\ים המלח גני תקווה-BSA תלת הרצל 32 ק.אונו-משאית(?)בחצר הבית.מאוד ישנה מכוסה ראש העין-הרצל 24 או 36-לא זוכר בדיוק,טנדר בריסקה פתוח.האיש רוצה עליו 5000 ש"ח פ"ת ר"ח שנקר באיזור התעשייה אחרי הטאבון החם ישנו מגרש עם לפחות 5 רביטים ושאר ירקות.
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעיקר חלקים פנימיים כגון דשבורד (לא חייב להיות מושלם), לוח מכוונים, מושבים קדמיים מקוריים (צבע שחור מעור), ידית הילוכים והכיסוי שמסביבה, פנס איתות שמאלי, מנורות קדמיות (כמו לBMW משנות השמונים) ... כמו כן כל חלק אחר גם ישקל, תודה מראש לעוזרים ...
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נצפתה סובארו ff1 סטיישן לחלקים או שיפוץ
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נצפתה בי-ם בגילה סוד 1982 1.7 קופה 4פנסים למכירה הטלפון 054464204 זקוקה לידים טובות
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מידע על מערכת נעילה בואקום למרצדס בודי 115 או חלקי חילוף
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהוא יכול לעזור?? בעצם אני צריך רק את המנגנון הפנימי!! כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מהעיתון...
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש ברשותי רכב מסוג וואריאנט שנת יצור 68 . אני מחפש רכב כזה לחלקים . רישיון הרכב מופקד במשרד הרישוי מ-1995.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 294 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- dorgo
- פינדר
- Yuvalino
- natco
- borsood
- Itzik-b
- benny62
- yohai71
- Liviur
- jpex
- Or05230