רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני לקראת סיום שפוץ הווספה שלי אם משהו יכול לתת לי הערכה לגבי מחיר של צביעה ואיזה צבע לדעתכם? אני מתכנן לשלב 2צבעים [לא מיטלי]
הודעה אחרונה מאת אלקטרון, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
מדובר במכונית שחונה כבר מעל שנה ללא תנועה. זה עדיין לא רכבאספנות אבל ראיתי בפורום התייחסות לצעירות מימנה. פח חיצונית קצת חלוד וללא צבע. מנוע וגיר במצב נסיעה בפנים- הרבה עבודה בשחזורי ריפוד ופלסטיק. כמה בערך הוגן להציע עבורה???+
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם פולקסוגן חיפושית יובאה עם מזגן או שדיגמו לה מזגן בארץ???
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מצאתי סוסיתא סטיישן במצב לא רע (מוזנחת מאוד אבל .. ) עם המכניקה נסתדר אבל צריך לעבוד על הבודי (יש שבר לא גדול שצריך לתקן) יש בעלי ניסיון ? אני מדבר על עבודה עצמית ולא לתת לבעלי מיקצוע, פחחות כבר עשיתי אבל פיברגלס לא תודה טל
הודעה אחרונה מאת talr, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה טובה והרבה כאב ראש והשקעה המיני שלי עברה את הטסט - בהצלחה מרובה עכשיו יש לי שקט ל חצי שנה אני מקווה שכולם שמחים בעינין ביי
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם יש לכם מחסן, או ידוע לכם על מחסן שניתן לאכסן בו רכב קטן *מאוד* - אשמח לשמוע על כך. מדובר ברכב באורך של כ-2 מטרים, מעט פחות וברוחב של שני אנשים. תנסו לדמיין שני אופנועים אחד ליד השני בקיצור - כל מידע בנושא יתקבל בברכה, וכמובן שאני מוכן לשלם עבור המקום - שחייב להיות עם נעילה! תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שני רנו 16 על גרר. העברתי את שני הרנו 16 שלי הנוספים לאחסנה במקום אחר, קצת תמונות.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 0 תגובות
- 931 צפיות
בערוץ ההיסטוריה האיש והאגדה גם שידור וחזר בלילה
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2416281576&category=6472 לא ישראלית ולא עם המנוע המקורי
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
פיאט 128 קופה
מאת alon- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שמעונין יש FIAT 128 קופה למכירה אצל סוחר רכב בנתניה בכניסה לאזור התעשיה הצפוני. צבע כסף, הרבה חלודה מתחת לצבע!
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איזה רכב זה בכלל??
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בלוח פוקוס סע"מ 54 ישנה רפליקה של מרצדס 540. המחיר שהבעלים רוצה עליה זה 390 אלף שח. גם אם הוא יעשה סלטות באוויר הוא לא יקבל את המחיר הזה. וכמו הרכב הקודם שפורסם כאן שנמצא אצל איתן וורטימר גם הרכב הזה מורכב על שברולט קמרו שנת 78 שזה לא כתוב. בשביל לקבל את האינפורמציה הזאת היתקשרתי לבנאדם ואמרתי לו על איזה רכב הרפליקה הזאת מורכבת??? והוא אמר לי מזתומרת כאילו שהוא לא יודע. אז אמרתי לו שיש מספר רכבים שמרכיבים עליהם רפליקות כמו הקמרו וכיו"ב אז הוא אמר לי שהוא רואה שאני מבין ברפליקות אז הוא אמר לי שהיא מורכבת על קמרו שנת 78. אז מה ההבדל בין הרכב הזה לרכב של איתן??? שאצל איתן לא היתבלבלו בכתוביות של הרכבים, כל הרכבים שלו בדיוק אם הסוג שלהם. פשוט הוא אלוף ברפליקות, והוא…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
מחפשים נואשות
מאת max- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פורד אסקורט MK1 קופה שנות 1968-1973 שניתן לשים על הכביש במחיר סביר מאוד לפני שיפוץ. כל מצב בא בחשבון העיקר שיהיו ניירות. אם מישהו שמע או ראה - בבקשה תודיעו. P.S. - רכב לא בישבילי ולא יפורק לחלקים אלא ישופץ! תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זקוק בדחיפות לכל סוג של מידע ותמונות אם יש על מצ'לס מודל62 נפח350
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו פה יודע לגבי החנות שיש בה חלקים למיני מיינור שיש בתל אביב? כתובת , טלפון האם יש להם את כל החלקים או רק חלקים מעטים האם שווה לנסוע מהצפון הרחוק עד לתל אביב ולמצוא שם הרבה חלקים למיני ? מחכה לתשובה איש מיני
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מוריס פיקאפ מודל 60 הרכב במצב שלם נסע עד 2001 יחסית לא רקוב עם מכה קלה בכנף וצבע דהוי במקצת. יש לי אפשרות לקנות אותו.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי SUPER BEETLE מודל 73' - עם גג סגור. האם ניתן להפוך את הגג ל-SUNROOF - כמו בחיפושיות שיוצרו כך? האם יש צורך בהמצאת אישורים למשרד התחבורה? היכן ניתן לבצע שינוי זה? מחירים? האם יש קיטים מיוחדים לבנייה עצמית?
הודעה אחרונה מאת יוסק'ה, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נפטר אלסנדרו דה טומאסו אלסנדרו דה טומאסו, האיש מאחורי הפנטרה ושאר המכוניות הנושאות את שמו, לשעבר בעל מזראטי, הלך לעולמו מאת טל שביט דה טומאסו בתקופת היותו בעל בנלי -------------------------------------------------------------------------------- 22.05.2003 אתמול (21.5) נפרדנו מעוד אחד מהשמות המיתולוגיים הגדולים-מהחיים שהביאו תעוזה וססגוניות לעולם הרכב. אלסנדרו דה טומאסו הלך לעולמו, בגיל 74, אחרי מחלה ארוכה. דה טומאסו, יליד ארגנטינה, הגיע למודנה בשנת 1955, בגיל 27, והחל קריירת מירוצים מצליחה למדי, במכוניות מזראטי ואוסקה (למעשה, זרוע-מירוצים שהוקמה על-ידי האחים מזראטי). ב-1959 כבר ייסד את חברת המכוניות הנושאת את שמו, שמוקמה בפרבר של מודנה � ל…
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הספר "החיפושית של פולסווגן" מאת אבי סטטון. מדובר בספר המפרט ומדריך בכל הקשור לעבודות סדנה הן למתחילים והן למקצוענים... בספר מפורטים הטיפולים השונים שאותם צריך לבצע כל זמן מסוים. הספר מפורט וכתוב בצורה ברורה ביותר - שווה כל אגורה. ניתן לקנות את הספר בחנות הספרים של EBOOK באינטרנט. עלותו של הספר - 62 ש"ח. מומלץ מאוד!
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
הערכת מחיר
מאת ey- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין בהערכת מחיר לסברה, (מצב סביר אך לפני שיפוץ) אם למישהו יש חומר טכני ואולי ספרות אשמח לצלם. תודה מראש אייל
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סקופ!יש ac קוברה (אהובתי,למה את לא שלי?!?).היא כחולה והיא אולי תופיע בזמן הקרוב ב"אוטו".שלא תגידו שלא אמרתי לכם...
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! הייתי רוצה המלצות על חנויות שבהן מוכרים חלקים חדשים לחיפושיות. האם למישהו יש המלצות על חנויות מסויימות? מחירים לדוגמה יתקבלו בברכה. תודה מראש! יוסק'ה
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הנושא לא חדש , ואני לא חושב שבפורום זה נגבש משהו פרקטי , אבל בכל זאת כמה הגיגים. כל מי שראה מוזיאונים לרכב בחו"ל ,מרגיש את החסרון במוזיאון מוטורי אמיתי בארץ. כפי שנכתב בשרשיר אחר , המוזיאון בתפן פשוט מביש וגם מוזיאון אגד שיש לו הרבה יותר "נשמה" , חסר ליטוש ואלמנטים שיכולים להיות אטרקטיבים לקהל הרחב שאיננו מכור לנושא. המקומות האחרים הם בגדר אוספים גדולים אבל לא מוזיאון. מוזיאון אמיתי יכול לטפל במגוון הבטים של מוטוריקה ולמשוך ולענין ציבור רחב וע"י זה לקרב אותם לנושא. גביה של דמי כניסה תממן חלק מהעלות. מצד שני , לאספני רכב הוא יכול להוות מקום נוח לאכסן בו את האוסף לתצוגה - במקום לחפש מקומות איכסון או לשים את האוטו תחת כיסוי ולהתפלל שלא יזיקו לו , אפשר לאכסן במוז…
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
-
פיאט 128 למכירה
מאת yonit- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נצפתה בירושלים ברח' בר אילן ליד מחלבות תנובה פיאט 128 בצבע צהוב נראית כחדשה. יש שלט למכירה, אם מישהו מעוניין אעצור ואקח פרטים.
הודעה אחרונה מאת spon83, -
נצפה סוסיתא
מאת Type34- 0 תגובות
- 995 צפיות
ראיתי סוסיתא נוסע הבוקר בכביש איילון, מהסוג העתיק שהופיע בכתבה ההיא ב-YNET.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 34 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
כפי שאתם רואים הרכב סבל הרבה ב-5 שנים האחרונות ... שנה אחת הוא נסע על הכביש, הבעלים ה"נחמד" עשה את כל ה"יישורים" (תאונות למי שלא הבין) האלה, אח"כ הוא העמיד את הרכב למשך 4 שנים בחצר בקרית אתא. האנשים ה"נחמדים" שיש בקרית אתא ראו רכב עומד וחשבו לעצמם "איזה כייף, באו נז^%#$ לו את הצורה", הם שברו בפנים כל מה שאפשר לשבור, הדשבורד במצב שפשוט אי אפשר לשחזר גם אם רוצים, את המד מהירות פשוט שברו (מילא תקחו אותו אבל למה לשבור??? ) ... עכשיו כל אלה שלקחו להם את המערכת צריכים להגיד תודה שלא עשו להם ברכב מה שעשו לי !!! אם אני הייתי שם אני הייתי נותן להם את המערכת מתנה, אפילו הייתי שם להם אותה באריזה המקורית בשביל שיהיה להם יותר קל למכור אותה אח"כ. בקיצר, הייתי עושה הכל בשביל שלא ישח…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פורסמו במגזין הגה האחרון (מאי 2003) לכבוד יום העצמאות. אני אנסה לסרוק ולהעלות לפורום.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצאתי אחת כז. שאלה- באיזה שנים יוצרה המכונית הנל? באילו מנועים יובאה לארץ? בתודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 294 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- dorgo
- פינדר
- Yuvalino
- natco
- borsood
- Itzik-b
- benny62
- yohai71
- Liviur
- jpex
- Or05230