רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
39 שיניים בכל מצב תמורת תשלום או תמורת חלקים ועזרה טכנית לcj5 (מנוע הוריקן) יובל
הודעה אחרונה מאת T, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חלקי חילוף לרכב זה אפשרות קנייה רכב לחלקים
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאוד מושקעת+מזגן לרציניים
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
68 מצב נדיר אפשרות החלפה מנוע 7200 סמ"ק
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מנוע 1600 גיר חצי אוטומט או רגיל (אפשרות בחירה), יד רביעית, צבע בורדו מטאלי, יש את כל החלקים של ה(ניקלים, פנסים, בקליות סמלים ועוד..) פול חלקי חילוף (מנוע,גיר,חלקי פח, חלון קידמי, פנסים בקליות ועוד..) היא זקוקה רק לצבע (אין ריקבונות או חורים של חלודה וכיו"ב. הצעת מחיר שקיבלתי לשינוי צבע היא 3000 שח מאומן) ומושב אחד מקורי. לפרטים נוספים צרו איתי קשר ירין. 055831358
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
המפגש במודעין
מאת kobyiso- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש תמונות מהמפגש במודעין? האם הגעו נציגות ירושלמיות שלא ראינו בתל אביב?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום אולי מישהו יודע היכן ניתן להסיג סטרטר לפורד מוסטאנג קופה מודל 66 נפח 3300 בתודה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעוד מספר שבועות המיני תפורק ותתחיל מלאכת השיפוץ הגדולה . ההשערה היא השבתה של כ-חצי שנה פלוס. אז ניצלתי את היום בצילומים כדי שיהיה במה להזכר כשהיא לא תהיה "בסביבה"
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מודל 70 מנוע 1600 משמשת לנסיעה יומיומית, יפייפיה!!! 30,000 ש"ח, לרציניים! 053-972507 אורי
הודעה אחרונה מאת אורי לוי, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רבותי, שאלה אחת מטרידה אותי (ואני בטוח שלא רק אותי) ולא נותנת לי מנוח כבר שנים... למרות נסיונות חוזרים ונשנים, בירורים אין ספור והתרוצצות לאורכה ורוחבה של הארץ - טרם הצלחתי למצוא פחח/צבעי אחד ( ) ראוי לשמו. איפה יימצא פחח/צבעי שעובד בסטנדרטים מקובלים בחו"ל? שלא משאיר גלים, ושתיקון ריקבון אצלו יחזיק יותר מיומיים (ורצוי שנים).... מנסיוני האישי גם פחחים שנחשבים "אומנים" בתחומם לא עמדו בסטנדרטים וכשלו זה אחרי זה בשרלטנות וחובבנות והצליחו לייצר רק עבודה בינונית (שלא לומר מתחת לזה) במקרה הטוב... הנסיון הוא המורה הטוב ביותר (ורצוי שיהיה נסיון של אחרים), אז רבותי, אם יש בידכם תשובה והמלצות מנסיון אישי - אנא מכם שתפו.
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
ללא גג או עם גג נפתח שנות ה 60 70 ליום צילומים. ו. . .שיהיה בעל ארבעה מקומות ישיבה. אשמח לכל הכוונה אפילו לא ישירות לבעל רכב שכזה , אלא לאדם שמכיר הרבה ח'ברה אספני מכוניות. תודה מראש! משה. מייל: [email protected] פלאפון: 064-542410 .
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי לאחרונה מיני מיינור שנת 82 1000 (לצערי אוטומטית). ואני צריך יעוץ קל. יש לי אפשרות להשיג מיני 850 79 . האם יש הבדלים בבודי ובחלקים או שאני יכול להשתמש ב 850 כ מיני לחלפים בלי בעיות ? דבר שני אני מאוד רוצה להחליף את הגיר לגיר יידני ורצויי 5 הילוכים.(אני מחפש להגיע איתה למהירות נורמלית בכביש מהיר בלי לסחוט את המנוע). האם מישהו יכול לספק לי משהו כזה אם בכלל ניתן לעשות משהו כזה פיזית או חוקית ? אם לא גיר 5 הילוכים אז לפחות ידני 4 רגיל אם שינוי יחס במיקרה הזה מיני נוספת שנת 79 אבל מנוע 850 . האם הוא יכול להתאים למנוע שלי שהוא 1000? בכל מקרה אני מאוד אשמח לכל הערה יעוץ או הכוונה. אני חדש בנושא אבל מאוד רוצה לשפץ אותה לבד.
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר'ה קודם היה לי פרויקט שהיה אמור ללמד אותי את התאכלס ולא רק את התיאוריה שמאחורי כל מערכות הרכב. אך לצערי הפרויקט הזה ימכר, מדובר באופנוע GSXR750, מנוע 4 פעימות שפשוט קרא לי לפתוח אותו ולראות מה הולך שם בפנים.. הוא ימכר ב1500 שקלים אלא אם מישהו פה מעונין להציע יותר. אז עכשיו לנושא - אני מחפש מכוניות רקובות ששוכבות ללא בעלים, או לחילופין מזבלות שניתן להיכנס אליהם ולהוציא אפילו מנוע רקוב ללא כל תקווה. אני בסה"כ רוצה לפרק מערכות מנוע ולהבין הכי טוב מה קורה שם בפנים כי את רוב התיאוריה אני כבר יודע - הגיע הזמן לניסיון אמיתי. אז אם מישהו מכיר משהו שכזה (רצוי באיזור המרכז..) אנא הודיעו לי כאן או בפרטי. לא משנה אם הרכב בן 40 אפילו! כל עוד יש מנוע וניתן לק…
מרצדס 230
מאת אלי כתריאל-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם למישהו יש נתון מספר יצרן או נסיון אישי לגבי צריכת דלק ממוצעת למרצדס 230 נפח 2300 אוטומט 4 צילידרים.
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המאמר מתוך גליון של המגזין practical classic שנמצא ברשותי. אני יודע שיש פה כמה חבר'ה שייהנו מזה... אז תהנו! הערה - משום מה הקבצים עלו לי בסדר הפוך. וייקח לי שעה להעלות אותם שוב אז פשוט תתחילו מהאחרון. sorry for the inconvenience.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום גמרתי לשפץ את מערכת החשמל!! החלפתי את כל החוטים שבאוטו, וזה לקח לי שנתיים (לא עבודה רצופה כמובן). ד"א הפנסים שבתמונה הם פנסי הלוגן 55W, שזה הרבה מעבר לספציפיקציה המקורית. פנסי הערפל הם 45W, גם כן יותר ממה שהיה במקור.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
nissan cedric
מאת alon- 0 תגובות
- 937 צפיות
נצפתה למכירה ניסן סדריק סטיישן 1978 424676-052 621926-058 ארז.
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אשמח לכל אינפורמציה!1 האם דגם פאלאס זה הדגם המפואר? כמה אמור לעלות במצב סביר משנות ה-70?? תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
מרצדס 280S
מאת alon- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נצפתה בת"א ברחוב נחמני 29 היה לא טסט עד ינואר כך שכנראה היא עומדת שם מאז.
הודעה אחרונה מאת alon, -
אלפא רומאו
מאת frik- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דגם gtv 2.5 משנות השיבעים לחלקים בילבד מכני מושלם ,יכול לעניין מישהו?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
גלגלי שפיצים
מאת מוטי- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם ניתן להשיג בארץ ג'נטים שפיצים? (wire wheels) משומשים / חדשים?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל המעוניין. רכב וולוו סטישן 145 שנת 73 למכירה. מצב מכני טוב מאוד. כל מי שמעוניין בפרטים שיכתוב למייל: [email protected] ואני אתן מספר טלפון. תודה
הודעה אחרונה מאת tantan, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי רכב שנת יצור 76 אשר הורד מן הכביש לפני כ15 שנה.(חתמתי בשעתו על טופס והורדתי את המספר) בזכות הפורום הזה-- התחלתי לחשוב על שיפוץ , תוך שנתיים וקצת זה יהיה רכב אספנות. האם משרד הרישוי ירשה להחזירו לכביש? (נאמר בשנת 2006 כרכב אספנות) בתודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
היי, אני מעוניין לקבל חוות דעת לגבי מחיר של וולבו 121 סטיישן שנת 1966 לפני שיפוץ תודה
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
למכירה מרצדס 350SL שנת 74 ומרצדס 450SLC שנת 77 במצב שמור מאוד ומושקע, לפרטים 055655177
הודעה אחרונה מאת Harel, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.heritage-ads.com/fr_cat.html יש שלוש קטגוריות תהנו!!!
הודעה אחרונה מאת asiz, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
GTI
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצב סביר לא נוסעת
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עם רישיונות, לשיפוץ, במחיר סביר . אסף 058-680842 או באמצעות האי-מייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת asoref, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש בכפר סבא ברחוב גלבוע ליד אברהם קרן סאאב 96 מ73, לבנה עם פסים כחולים ואדומים לסירוגין. היא חונה בסמוך לבית דירות. האוטו לא נראה מושקע ומשופץ, כך שנדרשת לו עבודה. לא ידוע לי אם הוא במצב נסיעה, למרות שהוא לא מפונצר .. לא היו מודעות מכירה עלייה .. דוגמא לדגם הזה מאתר אי ביי: http://images.andale.com/f2/115/106/911808/1049929996161_SAAB3.JPG
הודעה אחרונה מאת redroze,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 157 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaysamurai
- גיא_מ
- zvit
- SlowRide
- farkash7
- nglancer
- פריג'י
- ELIA56
- Step
- pooh-bear
- Night Driver
- פיגו107שנת2010