רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
פלגים פלטינות ...
מאת T- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי שחיפשתי כמה שבועות פלג מסויים ל 304 שלי - Champion N6Y , התברר לי שצ'מפיון בכלל לא מוצלחים בארץ מבחינת מבחר פלגים. היבואן לא טורח להביא הרבה סוגים של פלגים, בניגוד למשל ליבואנים של NGK או של Bosch. נכון שתמיד יש תחליפים מקבילים מפירמות אחרות, אבל מי שמתעקש על המקורי יכול להקיש ב http://www.google.com את שם הפלג ומיד הוא ימצא עשרות מקורות לקנייה. T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 1 תגובות
- 952 צפיות
רציתי לדעת האם משאבת הדלק של 204 זהה למשאבה של 404 או 504 או 203 מאחר ויש ברשותי משאבה חדשה שעליה המדבקה ומצוינים בה דגמים אחרים אך לא 204 המשאבות ניראות זהות לחלוטין מלבד משקלן - ה"חדשה" שוקלת שליש מהמקורית . האם יש משמעות לכך ? הבעייה שיש לי ברכב היא שנכנס דלק לשמן מנוע ומתערבב איתו . נאמר לי כי הדיאפרגמה במשאבת הדלק קרועה ומשם חודר הדלק לשמן מנוע. האם זו הסיבה האמיתית???? תודה לכל מי שיוכל לעזור
הודעה אחרונה מאת T, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נא לפרסם הודעות כאלה בשרשור הדביק המיועד לכך. ההודעה הזאת ננעלת ותרד לתהומות ההסטוריה. בני רשימת רכבים לשבוע: גבעת שמואל-ר"ח הזיתים 33-פורד אסקורט/ברנדה למכירה היסמין 6 פ"ת-טנדר פיז'ו 404 ר"ח קיש 36 פ"ת-וולוו 121 שחורה שעומדת הרבה זמן מפונצ'רת+פנסים שבורים קיש 30 פ"ת-אופל(?)ישנה בחניה של בית פרטי מכוסה קרטונים ר"ח קרן היסוד בפ"ת צמוד לאקליפטוס,כ-200 מ' מהכביש מיני כתומה. קריית מטלון-ר"ח יעבץ פינת איינשטיין-טנדר ואגוניר.עומד הרבה זמן פרומקין 7 בפ"ת-פוקסוואגן ווליאנט(?)בחניה של הבית תהנו ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
סאאב 96 שנת 64
מאת מיכה- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סאאב שנת 64 פלוס טסט לפני סיום שיפוץ 15,000 ש"ח וכן חלקי חילוף רבים
הודעה אחרונה מאת מיכה, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
באיזור תחנה מרכזית ישנה (רחוב הגר"א) ישנה חנות ספרים משומשים בשם "תגא", ובה גם מציאות מתחום הרכב. חוץ מספרי מכונאות משנות השישים והשבעים יש גם מדריכי היינס לכל מני מכוניות שכבר לא רואים כל כך כגון ווקסהול, פורד טאונוס וכו'. היה אפילו ספר על שיפור מינימיינורים עם הנחיות לפורטינג בכל מיני סוגי מנועים! אני אישית לא התאפקתי וקניתי את ספר הרכב המקורי של סוסיתא סטיישן שנת 70'. אז אם מישהו צריך צילום של זה אין לי בעיה לשלוח. בכל מקרה - מדובר על כארבעה מדפים של ספרי רכב ישנים. ואם מישהו מכיר עוד חנויות ספרים שכאלו - אנא שרשרו! אה, כן - ויש שם גם ספרי מד"ב די נדירים, אבל זה לא קשור לכאן.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
Opel GT 1971
מאת אורן 16V-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ידוע למישהו על רכב כזה לשיפוץ \ במצב טוב ? האם בכלל יש כזו יפיפיה בארץ ??
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה מרצדס 67 מנוע 2000 במצב מדהים (70000קמ אמיתיים ללא הורדת ספידומטר,צבע מקורי,מנוע מקורי לא נפתח עדיין,צבע לבן) 10000$ נשמע טוב מדיי?אולי שלחו מייל לקבלת עוד פרטים [email protected]
הודעה אחרונה מאת דר דוליטל, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני חדש בעסקי אספנות. בעצם אני עדיין בחוץ. וולו 144 שנת73 כרגע נוסעת. גיר הוחלף . ומנוע קצת נחלש 300000 קמ. בפנים הכל מתפקד אבל לא נראה יפה במיוחד בחוץ פחחות וצבע חובה מה השווי ההוגן ? ומה ה Street Price
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מעוניין ב- NSU 1000 למטרת שיפוץ. תודה טל. [email protected]
הודעה אחרונה מאת talr, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ואמרתי לעצמי זה לא הגיוניכי התחילו את הייצור מ-1959 בכל תבררו הנה קישור http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2414505283&category=6472
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 5 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
למכירה פורד אנגליה, שנת 1960, מנוע +גיר מקוריים, לאחר אוברול מלא, פנים במצב מצוין זקוקה לפחחות+צבע , מנוע וגיר וח"ח נוספים 405922 - 050 _______________________________ למכירה 2 מרצדס 280 S דגם אמריקאי , 71 , 2 פורד אנגליה, 1966 מסחרית מקורית , 2 אוסטין 53, 1958 , 2 מוריס 0001, 1954 1958 טנדר CMG, 1953 , אוטוקרס סוסיתא 1963 , 2 ג'יפ לנדרובר, 1952 , אופנוע טריומף דגם 6 1962 , BSA דגם 56, 1964 BSA דגם 13, GB 1954 , BSA דגם 21 M 1956 קטנוע פיאג'יו וספה 2 VBB 1963 , קטנוע עם רכב צדי שפיגל )רביט( דגם 106, 1970 חיים 755540 - 053 _______________________________
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה ההבדלים בין שני סוגי המכוניות הנל מנקודת ראות של אספנות כלומר מיוחדות ואחזקה בתודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
ב.מ.וו 1802
מאת בנצי- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש מידע על ב.מ.וו 1802 , מצאתי רכב שכזה מודל 76 וברצוני לקבל חוות דעת עליו. תודה....
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
במגרש מכוניות ברחוב "חיים עוזר" אני חושב, קרוב לתחנה מרכזית , ראיתי מכונית מוזרה ביותר: קטנה, פתוחה, עם קדימה שנראה כמו..רולס רויס או רובר או..לא יודע. מבחינת הגודל היא כמו מיני שגילחו לה את הגג. ממש צעצוע. מישהו יודע באיזה רכב מדובר?? (עברתי שם בלילה ולא יוצא לי להיות בפ"ת בשעות היום כשהמגרש פתוח)
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל אוהבי הפיזו באשר הם הייתי אצל לקוח שלי שיש לו כל מיני גרוטאות בגינה בביקורי אתמול נתקלתי ב פיזו 104 שנת 83 במצב מצוין - גם פנימי וגם חיצוני והוא מת להפתר ממנה !!! - בלשון המעטה עצרתי אותו מלעשות זאת בתקווה שבטוח למישהו מכאן זה יכול לעזור אז מי שמעונין בחלקים או לחילופין בכל הרכב מוזמן להתקשר לדבריו לרכב יש רשיונות (לא מופקדים) אין לו טסט 3 שנים לפחות מי שרוצה אשמח לעזור שלחו הודעות בפרטי יש לו גם רנו - שנת 81 - לא הצלחתי לזאות את הסוג או מה הדגם אבל גם היא נראה טוב !! תודה אישמיני
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה וולבו 245 סטיישן שנת 80. נפח מנוע 1986 סמ"ק. יד שניה. צבע ירוק בקבוק. ניתן לפנות לאיציק בטלפון 03-5066670
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
מחפש אחת מן השתיים. על ראש כל המוסר פיסת מידע על מקום המצאותן תבוא הברכה
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום הוצאתי את המנוע+גיר+סעפת+כל האגזוז+פירוק מכסה מנוע!! זה לא היה קל!!+קלאץ עכשיו אפשר לנקות ולסדר כמו שצריך!! המנוע די כבד זה ממש כיף!! עכשיו אני מכין אותו לפחחות!! כמו כן בימים האחרונים כל הרכב הופשט לחלוטין מכל כיסאות\ריפודים וכו!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
??
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מחפש מיני מיינור עד גיל 20 לא חייבת להיות במצב טוב עד 40,000 ש''ח לצורכי שיפוץ זול
הודעה אחרונה מאת eliad, -
עזרה בזיהוי רכב
מאת zika-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה סוג רכב מצולם בתמונה המצורפת?
הודעה אחרונה מאת doron204, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי מישהוא מהצדיקים כאן מחזיק תחת ידו גליון ישן של המגזין "טורבו" ?? אני מחפש את גליון מספר 6, ממרץ 1982. (כתבה על אינוצ'נטי דה-תומאסו) אם יש למישהוא, אשמח לצלם ממנו את הכתבה או לקנות ממנו את הגליון. ואם לא, אז איך אני מגיע לגליון הנ"ל ?? תודה על תשומת הלב, אמיר
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי מכיר מי יודע לספר לי על סיטרואן שכזו ראיתי אחת שנת 82 למכירה בתל אביב תודה אמיר
הודעה אחרונה מאת gili, -
- 2 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני קונה דודג' אספן 78. יש לי כמה שאלות: 1. הרכב עבר טסט בשנת 99 בפעם האחרונה. מה צריך לעשות בכדי לעשות לו טסט והעברת בעלות 2. האם בגילו "המופלג של הרכב" צריך אישור מיוחד (חבר אחר היה צריך אישור מכון תקנים לפונטיאק שנת 76) 3. כל מי שיוכל לעזור במידע כללי - אשמח בטח יהיו שאלות נוספות בהמשך תודה, אמיר [email protected]
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברשותי מיני מיינור דגם ה- gt שאני בדיוק משפץ , הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להשיג חלקי חילוף באזור המרכז כמו פאנלים לדלתות , פלסטיקה להגה , לוח שעונים וכל חלק אחר שנמצא בתוך פנים הרכב . כמו כן אני מעוניין בקרבורטור ואם יש ג'אנטים 13 או פחות במצב טוב . בעקרון אני מחפש כל חלק אפשרי או אפילו מיני ללא רישיונות אז מי שיודע איפה אני יכול למצוא אני ישמח מאוד .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה המיסויי על חלפים מחו"ל ? האם יש הנחה כשמדובר בחלפים לרכב אספנות ? האם יש מיסויי על חלפים משומשים ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mbn, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מרצדס 1976 והייתי רוצה לדעת האם אפשר להוריד לה את הגג (כלומר להפוך אותה בדרך חוקית לקבריולט)? במה זה כרוך, כמה זה עולה ואיפה אפשר? תודה!
הודעה אחרונה מאת asoref, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבריה המבינים במכוניות ישנות(יחסית)! ענו לי בבקשה האם יתכן שבאריקה מודל 87 מותקן מנוע 1300 מאותו דגם כמו בברנדה? אם כן אז האם כך זה נמכר? תודה!
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תודה מראש
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נצפו מכוניות ראשונה אלפא רומיאו 1300 ישנה לא הייתה הרבה זמן על הכביש קצת חלודה שנהי היא מכונית שלא הצלחתי לפענח מכונית זהובה שנראת לי משנות השמונים ואפשר להפוך אותה למכונית נוסעת שתיהם צמוד לחטיבת בן גוריון בהרצליה נראה לי שהם שייכות לבית ליד : נא לפרסם הודעות כאלה בשירשור המיועד לכך. הנושא ננעל. בני
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 294 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- dorgo
- פינדר
- Yuvalino
- natco
- borsood
- Itzik-b
- benny62
- yohai71
- Liviur
- jpex
- Or05230