רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחה"צ טובים, מחפש לקנות את אחד מהרכבים הבאים: פיג'ו 604 (עדיפות לשנת 79 או 80) רנו 30 רנו 20 רנו Fuego מי ששמע או ראה אשמח לדעת תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת T, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בףףף
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראיתי קורטינה כסופה מודל 82 למכירה. הרכב נמצא ברמת חן ברחוב אלוף דוד מי שרוצה פרטים שיצור איתי קשר ואברר עוד פרטים הרכב נראה בסדר חיצוני
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ירוקה, שוכבת 3 שנים, מודל 74 הילוכים. לא יודע איזה מנוע, לדעתי ניתן להשיג בזול מאוד. לדברי הבעלים האוטו עבד והגיע לאיפה שהוא עכשיו בכוחות עצמו. לא יודע את מי זה יכול לעניין - אבל עדיין...
הודעה אחרונה מאת max, -
כדאי לראות ולשמור. 1 2
מאת XOFIRX-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
להל"ן דף שמפרט איך לדעת את המודל של הרכבים הישנים משנת 63 עד 79 כדאי לשמור.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2134
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברחוב בן גוריון, גבול גבעתיים רמת גן, כאשר באים מרחוב יצחק רבין ופונים ימינה לבן גוריון, אחרי הצומת המרומזרת עומד בצד שמאל הרכב הנ"ל. הוא בצבע כתום וכמדומני שכתוב עליו אספנות. צרפתי תמונה - אך זו אין לה גג מתרומם כמו בתמונה. מי שרוצה פרטים שיצור קשר ואברר טלפון. יום נהדר לכולם, אמיר
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש קרמן גיהה דגם הקופה,רק במצב טוב,מוכן לשלם בהתאם. את הקרמן ב30 k שפורסמה במועדון ה 5 ראיתי ,כך שאל תפנו אותי אליה,אם לא אמצא טובה ממנה יתכן ואנסה לרכוש אותה.מכל מקום,אםיש לכם מידע על אחת "בונבוניירה"אנא צרו קשר 051960789 אם לא זמין השאירו הודעה בתודה מראש אושרי
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
נתקלתי היום במרצדס 190 חונה עם מודעה למכירה. אם מישהו מעונין נא יגיד לי ואני בפעם הבאה עוצר ליד הרכב ומביא פרטים.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש BMW 635 אם ראיתם, שמעתם, יודעים - תנו קריאה תודה
הודעה אחרונה מאת leelo, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם רכב מיושן מעל 20 שנה(אם יש דבר כזה) ללא טסט שנתיים האם צריך לשלם את כל האגרות רטרו והאם מחיר האגרה נמוך מרכב רגיל? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם יש כמה דגמים לכרמן(גאיה)? איזה מנועים? יש גם ידני וגם אוטומט?? ובכלל כל מידע יעזור! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Type34, -
מישהו יכול להגיד לי באיזה דגם או\ו מודל מדובר ע"פ התמונה? ומה מחירו של רכב כזה משופץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת C_U, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל המעוניין מנוע פורד 1200 משופץ לרכב פורד אנגליה . מחיר 400 שקל . אפשרי גם החלפה בדברים אחרים .
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לפני תחילת השיפוץ ואני אצטרך מקום שמתעסק עם חלקים במיוחד מכאניים וקוסמטיקת פנים!! מדובר על הדגם 2 דלתות לא הסטיישן אודה לכל עזרה תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברמה"ש, ליד המועצה, הרכב נראה ברמת שיפוץ יפה (לפחות חיצונית) מספר הטלפון שפורסם על הרכב: 064-823294 נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, לכל המעוניין ראיתי בת"א (ליד עתידים) חצר ובה שתי פיג'ו 403 - אחת שחורה (חלודה) ואחת לבנה. השחורה במצב גרוע ביותר, הלבנה מצב סביר (עמדה הרבה זמן). שנתון 63-64 ומרצדס 280S שנתון 72-73 אני חושב (לבנה). לפרטים 052-326789
הודעה אחרונה מאת alon, -
ספר הסטורי
מאת yaron- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גיליתי ספר הסטורי בשם "המכונית והטרקטור בפעולה ובמוסך" מאת בנימין זוסמן, הוצאת ספריית השדה תשי"ב. הספר מסביר בצורה ברורה ומקצועית על כל מכלולי הרכב, עם תרשימים ותמונות. הספר "עדכני" עבור מכוניות משנות ה 40 וה 50. ממש נכס! הספר שראיתי היה שייך בעבר לבית ספר חקלאי.
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על הרכב וגם תמונה אם אפשר תודה מראש.!
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש כל סוגי החלקים לפורד F-1
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני מחפש מכוניות מסחריות\טנדרים עד שנות השישים בכל מצב. אם משהו ראה או שמע אני אשמח לקבל פרטים.
איזה רכב זה
מאת XOFIRX-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב נימצא במושב ליד לוד איזה דגם זה ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות למסכי רקע באיכות מעולה, תהנו !
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש בעל מקצוע לטיפול בטנדר ..ובמובן עים התחשבות בתקציב אשמח לקבל הצעות עדי 052497344 (מנוע 8 צילנדר שזקוק לשיפוץ כמו כן מערכת חשמל חדשה)
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
תצפיות חדשות!
מאת ajunior- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בכפר רות - שזה מול מודיעין , ישנם כמה מכוניות מענינות. סוסיתא סטיישן , רנו 9,משאית דודג' ועוד שתיים שאני לא ממש מזהה.. הסוסיתא הרנו והמשאית במצב קשה אך השתיים האחרות נראות כאילו מישהו מטפל בהם ( לפחות הן מכוסות). לכל המעוניין
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או רדיו טייפ ישן במצב סביר ותקין, שיתאים באופיו לרכב שלי (מרצדס 220 - 1955). למרות שברור לי שהאיכות לא בדיוק משהו משהו . . . אשמח לקבל פרטים או הצעות בנושא. תודה מראש אבי.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני עדיין מחפש BSA 350 CC OVERHADE מודל 55 לחלקים, אז אים מישהוא יודע על כלי לא שחוט לגמריי ,בלי רשיונות,אני בטלפון 630971 -068 או 8585749 - 08
הודעה אחרונה מאת dvir_cohen, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במצב לא טוב נימצאת במושב ליד לוד, לפרטים נוספים ליצור קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טסט לחצי שנה מצב מכני מצויין גרמנייה
הודעה אחרונה מאת qball,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 294 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- dorgo
- פינדר
- Yuvalino
- natco
- borsood
- Itzik-b
- benny62
- yohai71
- Liviur
- jpex
- Or05230