רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו חיפש פיאט כזו קופה ?? יש כזו נוסעת בצפון , טסט מצב מכני טוב מאוד . 4 פנסים קדימה . פרטים אצל דרור . 054 - 931364 [email protected]
הודעה אחרונה מאת דרור, -
עם מנוע אחורי כנראה 850 רקובה נמצאת בחנייה של בניין ברחוב חברון 10 או 12 בני-ברק. נראית שלמה מבפנים אך רקובה מבחוץ( פיאט זה פיאט ).
הודעה אחרונה מאת דרור, -
אישור תנועה
מאת msigal-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש למישהוא מושג כיצד מוציאים אישור תנועה זמני לשם העברת רכב לשיפוץ במוסך? הרכב במצב נסיעה, ולהזמין גרר נראה לי בזבוז כסף. כמה אמור לעלות אישור שכזה, ולכמה זמן הוא תקף?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אולי למישהו יש מידע על מיני מיינור במצב נסיעה למכירה, אני מעוניין להשקיע בה ולשפץ אותה. במטרה לתת אותה מתנה לחברתי... [email protected] כל עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת shark, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי מישהו יכול לעזור לי בנוגע למציאת מיני במצב נסיעה... היכן אני יכול לחפש? האם יש מוסך שמטפל בהן ואפשר למצוא אצלו משהו? האם יש לכם מפגשים במקום מסויים (בית קפה, מסעדה, פאב???) שאפשר להצטרף???
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
בעקבות המצב - באיזה רכב יש את האטימה הטובה ביותר של תא הנוסעים? לדעתי זה חיפושית (אם כי הקרבה לשמשה הקדמית מונעת נהיגה עם מסכת אב"כ). נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
אוטו טו נכנסים למצב הכוננות לקראת הלא ידוע, מלחמת ארה"ב/עירק. זה הזמן לאחל לכל משתמשי הפורום בריאות, והלואי שלא נזדקק לכל המיגונים למיניהם. ביי חבריה - ולהשתמע . . .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברים! אחרי שמההודעה הקודמת שלי לא קיבלתי מספיק עזרה בנושא, אני פונה לכל האנשים הרציניים, שאוהבים רכבים עתיקים שחשוב שיסעו על הכביש: אני חייל, שמשתחרר בעוד יותר משנה ככה שהרבה זמן אין לי, אבל רצון יש בלי סוף. אני מעוניין להחיות את הרכב הנ"ל, לשם כך אני זקוק למנוע, קומפלט. ככה שאודה מאוד לכל מי שחושב שבאיזו שהיא דרך נסתרת יוכל לעזור לי להשיג מנוע (מתאים ובכל מחיר הגיוני) יפנה אלי. ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה הנשאלת: 1. האם שווה לקנות מנוע שעמד סגור כ 10 שנים ב750 שקל, 2. האם זה מחיר סביר למנוע שצריך לשפץ? 3. ואם כבר אם יש, בנמצא איפה שהוא משהוא שיכול לשפץ מנוע כזה ויעשה עבודה מקצועית לחלוטין? או שעדיף לפתוח אותו בעצמי...
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יכול אולי לעזור לי למצוא מנוע לפיז'ו 304 שנת 74 ???? מישהו מכיר בעלים של רכב כזה שיוכל לעזור לי במציאת חלפים או מגרש שאפשר למצוא בו חלפים (ובעיקר הכי חשוב מנוע) לפיזו 304 . . . . . תודה מראש לכל המגיבים . . .
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(בעצם אחותה התאומה) תככב באטלס הדרכים של חברת SHELL ?
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי סאאב 96 שנת 64 מישהוא מכיר באזור ת"א\מרכז מישהוא שיכול לעזור לי? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במידה ורכשתי רכב ללא טסט למטרת חלקי חילןף, מה עלי לעשות על מנת לעשות את ההעברה בצורה הנכונה ביותר. הפקדת רשיונות? העברת בעלות? (השאלה אם זה אפשרי - לרכב אין טסט) תודה רן
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר`ה תצילו אותי אני מיואש צריך חלקים כמו אוויר לנשימה בבקשה תנו מידע
הודעה אחרונה מאת kasush, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום אחרי 18 שנה שהפאוור ואגון עומדת באותו מקום הנענו אותה והתחלנו לסוע איתה אח איזה כיף יש לה את גרגור המנוע הכי יפה בעולם לאחר מכן בדקנו אם הכננת עובדת(כננת שעובדת עם דרייב שפט) ועבדה כמו גדולה עכשיו לכשסיימנו את העבודה המכנית אנחנו מתחילים לעבוד על קוסמטיקה רק לידע כללי זה פאוורואגון שנת 61 מנוע 4000 סמ"ק בנזין
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דיברתי היום עם בחור שיושבת לו ווספה שנת 69 בחנייה. לטענתו הווספה מבחינה מכנית תקינה ויש רק לבצע לה פחחות וצבע. כמו כן, הרכב לא עבר טסט והרישיונות לא הופקדו מאז 1992 . ועכשיו לשאלות: 1. האם שווה לקנות את הווספה הזו ב-1000 ש"ח 2. מה אומר עניין הרישיונות לגבי טסט (זה רכב אספנות ראשון שאני מתכנן עליו), האם אני אשלם המון אגרה האם ניתן לעשות העברת בעלות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עקב גיוסי למג"ב בעוד כשבועיים אני מעוניין למכור את הרכב הנ"ל תמורת 1000 שקל , או למסור אותו תמורת חלקים לרכב מיני מיינור gt . פרטים על החלקים שאני מחפש ועל מצב האנגליה ינתנו בה"פ .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי סובראו שנת 85,עוד כמה זמן זה היה "רכב אספנות"?? ומה זה אמר לגבי הביטוח ?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
Mustang Mach 1 2
מאת Liran_a- 17 תגובות
- 8 אלף צפיות
מצאתי תמונה ברשת שקצת בילבלה אותי... בתמונה רואים מוסטנג שנראת בבירור כבוס. אבל בדף של התמונה, וגם עם המכונית עצמה כתוב Mustang Mach. אז מה זה ?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה השגתי פורד מרקיורי מונטגו שנת 1971. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא חלקים (בארץ או בחו"ל).נכון לעכשיו אני מחפש : צינורות בלם קידמי בולג'נט תחתון זרוע מוט הגה - שמאל מוח צף (סלקטור הגה) זקוק לחלקים בדחיפות לצורך טסט. נדב
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברירת מחדל?? מחיר? מי יודע?
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
רכב קלאסי?
מאת max- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים, מה זה רכב קלאסי? שאלה דפוקה, אבל - כל רכב אספנות הוא רכב קלאסי? זה קשור לכמות המכוניות שיוצרו מאותו דגם, טיבם או משמעותם בעולם הרכב? סוסיתא - זה קלאסי? או האסקורט MK1 שלי? אני מת על שתיהן אבל מעניין מה הן בעיניי האחרים - סתם JUNK ישן או קלאסיקה על גלגלים? תודה!
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכל חובבי הקוביה למניהם . היום - שבת 15 מרץ 2003 הקוביה ( מנוע פורד למי שלא יודע ) התניע פעם ראשונה אחרי למעלה מ - 11 שנה ! המנוע עבד לזמן קצר אך עבד יפה וסביר לפעם ראשונה ללא כיווני קרבורטור וכ' . כמו כן - יש כבר משאבת קלאטש עובדת עם צינורות חדשים ומשאבות קלאטש עליונה ותחתונה משופצות . בהזדמנות זו אני רוצה למסור תודה לאלעד על כי מסר לי פרטים אודות הסוסיתא ואפשר בכך את רכישתה ! תודה אלעד ! אעדכן בהמשך איך מתקדם השיפוץ - ואם הקצב יהיה סביר - אולי אבוא איתה בפסח ליער חדרה ....
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
הובלה מאנגליה
מאת yonit-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש למישהו מושג לגבי סדר גודל של עלות הובלת רכב מלונדון לארץ. (אני יודע שמארה"ב זה למעלה מאלף דולר).
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי יודע היכן ניתן להשיג חלקים לאופנוע מחפש גם ספר רכב אשמח לדבר עם משהו שכבר שיפץ כזה אופנוע
הודעה אחרונה מאת dvir_cohen, -
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למכירה וריאנט 72 לפניי שיפוץ במצב סביר מאוד,מנוע וגיר תקינים,נקודות חלודה בודדות בלבד,כל החלקים קיימים מלבד בקליות אחוריות ובקליות איתות קדמיות.רשיון אספנות אגרה משולמת,מחיר נדרש 5000 ש"ח סופי. לפרטים:056859909
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשדה במושב בית שקמה - מסכנה עומדת כנראה כבר שנתיים. רכבון מתקדם במכסה תא מטען וללא פנסים קדמיים. דיברתי עם הבעלים - דורש סכום של 3500$ - לא יודע עד כמה מוצדק(לא מכיר מחירים של מרצדס). אוטו מודל 1975 + מנוע 6 צילינדר - טוענים שבמצב נסיעה. אני אישית מרחם על האוטו כי נראה שגורלו למות שם... לידו נמצאת וגם - חולה קשה - פג'ו 304(לדעתי...) אבל עליה לא שאלתי. מי שרוצה דרך מדוייקת - תפנו אליי, אני אכוון אותכם - זה באזור אשקלון.
הודעה אחרונה מאת gili, -
נצפתה למכירה
מאת triumph- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מרצדס 190 לבנה מודל 1959 לא רשומה כאספנות. במצב סביר יחסית כמעט שלמה, צבע לבן. עומדת בנתניה ברחוב אנדריוס 4 בחנייה של בניין דירות ניתן להבחין בה מהכביש. כמו כן נצפתה אלפא רומיאו ג'וניור אדומה נראית מוזנחת ביותר ברחוב ילין. האלפא לא מופיעה למכירה אבל ידוע לי שהבעלים שלה היה בעבר סוחר רכב. בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
זיהוי סמל
מאת marc oknin- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי האם מישהו במקרה יודע לאיזה רכב שייך הסמל הנל (מצורפת תמונה) הוא מגיע בזוג בתודה מרק
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
מחפש חלקים ל914
מאת אושרי- 1 תגובות
- 870 צפיות
מחפש סמלים,"בקליטים" ועוד לפורש 914 051960789 או בפורום
הודעה אחרונה מאת Type34,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 124 אורחים (הצג רשימה מלאה)