רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
זה ג'יפ?!!
מאת Guest mark- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כן!!!זה ג'יפ!!!ליתר דיוק זה CJ-2A
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בטייפ לרכב אמרקאי הישן עם הקסטות הגדולות חדש עדיין עובד פלסטיקה חדשה!!!
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום חברות וחברים היום ביקרתי בקפה סטוקו כדי לחזות ברכבים שהגיעו ראיתי ונהנתי למרות שלא כולם היו שם....הנה אחדות מהן. המשך יבוא... שבת שלום חיים
הודעה אחרונה מאת haim047, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היתה עליה מודעה ישנה : למכירה 500 ש"ח... ועליה הודבקה מודעה חדשה : למסירה 200 ש"ח 055-550151 זה היה בתל אביב מבחוץ ומבפנים היא לא משהו, נראה שבאיזשהו שלב כבר לא היה אכפת לבעלים מהאוטו והוא נתן לו להדפק ולא תיקן שום דבר, חסרה השמשה אחרוית הגדולה, מבפנים הוא יחסית בסדר, לא היה את הלוחית של הדגם אבל נראה לי שזה הבסיסי (יש שם הכנות לח"ח וכל מני שטויות, אבל נדמה לי שיש מזגן). לא בדקתי טסט וכאלה, אבל אי אפשר לדעת איך המצב המכני, היא משנת 87. מי שמחפש פרויקט או חלקים או משהו אולי יתענין בזה, השאר אני חושב יעדיפו לשלם עוד 2000-3000 שקל ולקבל משהו יותר טוב.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
בגלל ההיתעניינות שהיתה לגבי החלקים למיני אני רוצא לעדכן לגבי 2 מיני נוספות במיגרשים אחת נימצאת בפרוקיה ליד כפר-קסם היא נימצאת על מכולה והבעלים שהוא ערבי רוצה עליה 500ש"ח ולדעתי אפשר להוריד אותו כי חסרים לו החלקים בתוך האוטו השניה נימצאת במיגרש לצד הכביש מ- ראש-העין ל- פ"ת וגם היא נימצאת על מכולה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני במשא ומתן לרכישת רכב מודל 65. הרכב לא עבר טסט כשלוש שנים וגם האגרה לא שולמה בזמן זה. האם אני יכול לרשום אותו ישירות כאספנות ולא לשלם את האגרה שלא שולמה עד כה? או שחובה לשלם את האגרה המצטברת ורק אז לרשום כאספנות?
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, כבר זמן מה שאני מחפש מקום לאחסן בו רכב שאני מעוניין לשפץ. היש מישהו שיכול\ה להפנות אותי למקום מתאים? מחסנים להשכרה, האנגרים - דברים בסגנון הזה. מקום שבו אפשר להשאיר רכב מפורק, אבל נעול תחת מנעול ובריח, ולא לדאוג לגבי חלקים חסרים בפעם הבאה שתחזור. בעצם, מה עושה מי שאין לו חצר או מחסן? * עריכה : שכחתי לציין שאני מוכן לשלם עבור מקום כזה * רוב תודות.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 3 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום ! מישהו יכול לתת לי קצת מידע על מנוע HEMI ? האם הוא יוצר ע"י חברת מכונית מסויימת ? (Ford, GM, Chrysler) כל מה שאני יודע עליו שהוא מנוע אמריקאי, V8 בנפח 426 או 427 אינץ'... מישהו יכול לתת לי יותר פרטים ? והשאלה השניה: שחיפשתי לי תמונות של אמריקאיות נחמדות ברשת, מצאתי ליד כמה אמריקאיות משופרות את המילה Mopar... מה זה Mopar ?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 979 צפיות
ל"אוף טופיק" והנעילה הוסרה כך שאפשר להתכתב שם...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
סוסיתא נטושה
מאת shark- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ישנה סוסיתא נטושה בשדה בפ"ת סגולה במפגש הרחובות - גליס ומשה שוולב.
הודעה אחרונה מאת shark, -
איזה אוטו זה?
מאת Alfa147-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו מזהה?
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, במקרה עברתי מאחורי תחנה מרכזית ת"א , בחיפוש אחר סעפת פליטה לאופל 83 שהייתה לי , ומצאתי אחלה מקום עם מלא חלקים לכל מיני רכבים ישנים , מקווה שיעזור לכולכם קוראים לבנאדם אבי , הפלאפון שלו 052740409 , המקום נמצא מול הפאב 1942 מי שמכיר, אני לא זוכר את הרחוב אבל זה ליד רחוב הרכבת בהצלחה
הודעה אחרונה מאת frik, -
מעונין בחיפושית
מאת ניסן- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי שיודע על חיפושית 1300 או 1302 גינס לשיפוץ שנתון 1970-1973 בכל מצב אשמח לשמוע
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תגידו, מותר לכתוב פה על אופנועים? אני יודע שיש גם פורום מיוחד לשיפוץ אופנועים קלאסיים אבל הפעילות בו בערך 15% ממה שהולך כאן. על פי ההגדרה היבשה, על פי העובדה שמועדון החמש אימץ את האופנועים הקלאסיים (כמדומני כבר כשנתיים) ועל פי שם הפורום - "רכבי אספנות" - אופנועי אספנות נכללים !! ואם מישהו חושב שלא - אנא שינמק (מלשון נימוק, לא נמק.....). תודה מראש. T
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פיאט רגאטה 1985 ללא טסט וראש מנוע גמור - סמ''ק 1300. בודי מצויין - אין טיפה חלודה(לא יאומן!)+ מזגן מקורי. לחלקים או לסדר - מי שירצה. מחיר - 500 ש''ח - לא סופי! [email protected] או 058209410
הודעה אחרונה מאת max, -
Iso Rivolta?
מאת max- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו שמע על מכונית כזאת? יש מידע? הייתה בארץ מתישהו? כשהייתי קטן הייתה לי מכונית צעצוע כזו - תמיד חשבתי שהמציאו את השם... אבל נתקלתי בתמונה שלה בלי שום מידע - אז בבקשה!
הודעה אחרונה מאת max, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ניצפתה מיני במיגרש גרוטאות החלקים בתוך אוטו במצב מעולה כמו לוח שעונים ומושבים חדשים למעוניינים ליצור קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
מי שמכיר את הטריומף Dolomite sprint, שיספר לי קצת. איך היה השיפוץ, איך הרכב בכלליות? ההתלבטות בין הdolomite לבין herald convertible. לדולומיט יש עוד דגמים אולי יש למישהו מידע עליהם (לא מידע טכני את זה יש בשפע באינטרנט) יותר איך השיפוץ ואיך הרכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
שלום שמי חובב משפץ ווליאנט 66 מחפש מישהו שמביו קצת במכונית וחלקיה תודה
הודעה אחרונה מאת Playmouth61, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תראו...
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 909 צפיות
הרבה דברים חדשים וארגון נח יותר של הידיעות
-
למכירה ג'יפ CJ-5 שנת 1959
מאת Guest mark- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למכירה ג'יפ CJ-5 שנת 1959 ללא טסט במצב נסיעה +תוספות רבות. טל' 052-984132
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעיקר מדובר בפנסים וחלקים חיצוניים ליופי. ניתן ליצור קשר בה"פ. או סתם לספר איפה יש וולוו 121 או 221 עזובה עם חלקים שאפשר לפרק ממנה. המון תודה!!!
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש קרבורטור למנוע V8 5700 של שברולט
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא בדיוק בתחום אבל מדובר באופנוע ענטיקה ולשאלה :הזמנתי חלקים מאנגליה אשר הגיעו עכשיו לארץ והבעייה שהם "תקועים במכס " שאלתי היא לפי מה יקחו לי כסף עם החלקים הללו לא קיימים בארץ והאים יש לי הקלה בגלל שזה רכב אספנות
הודעה אחרונה מאת ליאור אלוביץ, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז למה אני לא מצליח למצוא חלקים לפז'ו 304 קבריולט? אולי מישהו טוב לב יסייע? אני מחפש שמשה קדמית + חלון צד נהג. אומרים (הזקנים...) שגם שמשה קדמית של דגם קופה/ סטיישן תתאים - אם חותכים פרוסה מלמעלה. לא מומלץ אבל אם אין ברירה ... חלקי מנוע / גיר נוספים - מי מכיר מי יודע? תודה מראש. T
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נצפו בראשל"צ המכוניות הבאות : טנדר בריסקה במצב טוב עומד כבר שנים רבות בתוך פרדס מאחורי בניין הפועל . מטרה ספורט מנוע מאחורה פנסים מתקפלים כמו במזדה 323F , חונה בקריית גנים . וולבו 121 בצבע לבן חונה בתוך חנייה של בניין כבר מספר שנים בשכונת רמז מצב לא טוב. פונטיאק פריזיין שחורה חונה מתחת לבניין נראית מוזנחת ברחוב ז'בוטניסקי בראשל"צ . ובנחלת יהודה ב' בתוך חצר פרטית נצפו במצב לא טוב פונטיאק ישנה ומשאית דוד'ג ישנה מאוד במצב סביר שרשום עליה תנובה מפעם , שני הרכבים נטושים ולא זזים .
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לשפץ את החלק התחתון של הקבינה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
חלום של אספן
מאת Guest mark- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ללא מילים
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בכול מצב אפשרי גיפ שלם לפרוק אבל מחפש במיוחד את השאסי או אפילו את 2 הקורות הראשיות רונן גלס 950535 054
הודעה אחרונה מאת frik,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 131 אורחים (הצג רשימה מלאה)