רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שיהיה לכולם פסח כשר ושמח בהזדמנות זו אני מבקש מכל מארגני התערוכות לעשות גם תערוכות בצפון (בעמקים) :smilecol:
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
סיטרואן cx??
מאת bender-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
מישהוא יכול לתת לי פרטים בבקשה על הרכב? מתחילת שנות ה 80 והאם הם רק אוטומט?? אודה מאוד לכל אינפורמציה ספציפית על הרכב כגון "מחלות"צפויות או בעיות או דברים לתשומת לב וכמובן תמונה אם אפשר(חבר שלי מחפש כזו אוטומט) תודה רבה מראש!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
נצפתה כרמן גיהה. שייכת לסוחר מכוניות. מצב חיצוני נראה טוב, אולם אין שמשות וכל חלונות הרכב מנופצים. מבחינה מכנית הרכב ריק לחלוטין. המנוע נמצא מאחור. הרכב נראה מודל 62-64. ממש אין כלום מתחת לכסה מנוע. המחיר שהוא דורש הוא 18K .
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שימו לב, ישנה CX 79 למכירה. דיברתי עם הבעלים, איש נחמד, האוטו עומד כשלוש שנים, רשיונות לא מופקדים, רוצה עליו 4500. הרכב בירושליים. לבעלים קוראים רפי טלפון 051-710711 נשמע טוב בסך הכל.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היה מצויין ! לקחתי את סבא שלי בגלל שזה היה גם של אופנועים ושנינו נורא נהנינו ! אירוע בקנה מידה ענק ! באמת יפה ! ויחסית גם מקום מוצלח (כל הכבוד לדן שהסכימה לתרום את המתחם) היה מאורגן כמו שצריך, האופנועים סודרו ממש לפי היצרנים וכולי. ממש יפה. וכל מי שמחכה לגלרייה שלי - שיחכה, היא שווה כל דקה שמחכים לה... צילמתי המון !!!! המון !!!! אה.. ובני... ללא מילים...
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מצאתי "על הדרך" באחד מסיורי השטח שאני עורך באזור מגוריי פיג'ו 304 קבריולט שחורה. התברר שהיא שכבה במקום למעלה מעשר שנים ליד מאהל בדואים, שילמתי כמה לירות לבדואי וגררתי אותה לביתי. הרכב במצב סביר לחלוטין יש עליו כמעט את כל החלקים לרבות גג קשיח. הבעיה היא שאין עליו לוחיות רישוי שלא לדבר על ניירת ולכן אין כל פרט מזהה שאפשר להתקדם איתו אפילו לא איזה מודל הרכב. מה עושים? האם אין סיכוי להחזיר לכביש? (למען האמת גם לפירוק וחלפים זה משתלם).
הודעה אחרונה מאת T, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברחוב הנביאים בת"א חונות בחצר מרצדס, סוברו קופה ואמריקאית, שלושתן נראות משנות השבעים, חונות קבע ןלא נוסעות.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התמונה לקוחה מתוך השידורים מההפצצות על בגדד, שימו לב לרנו 16 הלבנה והמופגזת...
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב יצא מהצבע והנה הוא לפניכם ... מה דעתכם ??
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כל היודע דבר על מקום כזה, מוזמן להשאיר כאן הודעה או, כמובן, בפרטי... תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת y9853, -
פיאט 850 למכירה
מאת natan- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, בקריות, נצפתה פיאט 850 שנת 1965 2 דלתות למכירה, המחיר על הפיתקית הינו 15,000 ש"ח. מי שמעוניין בפרטים שיצור קשר.
הודעה אחרונה מאת natan, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פורסם ב eBay : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2410161472&category=6183 למי שמאמין - יש לה רק 40 מייל.... עוד נתון מדהים : מהירות סופית 75 מי"ש (שזה 120 קמ"ש לערך) כבעלים לשעבר של דיאן 6 וויזה קלאב שהיה בהן את אותו המנוע , אני קצת מפקפק בדווח אבל שיהיה. נמרוד
הודעה אחרונה מאת yaron, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני בשלבי שיפוץ סופיים של 204 קבריולט שנת 69 לכל מי שיש מידע או יכול לעזור - מוזמן לכתוב הצלחתי להשיג מספר חלקים ל - 304
הודעה אחרונה מאת yaron, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל מי שיש לו ג'יפ עתיק/ ישן/ מיושן , במצב לנסיעה בשטח, ושגר באזור חיפה-קריות, שישלח אלי ה"פ עם פרטים להתקשרות. ננסה לארגן כמה טיולים ביחד. T
הודעה אחרונה מאת T, -
איביי - סברה למכירה 1 2
מאת SubaMan-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
RARE! Israeli made Sabra with only 20,000 original miles. 95% complete, wire wheels, new tires, parts car with title included and factory manual. Car was painted 5 years ago and needs touchup and buffing. Interior is usable. Clutch slave cylinder needs rebuild. It's 40 years old and original. Original high performance motor (Ford) with dual SU carbs runs good . I 've owned this car since 1992, previously it was in a garage for 25 years. As you can see with all our children we need more room. Buyer to make pickup arrangements. $1000.00 due within 5 days of bidding close, not refundable, pickup and balance in 30 days. Certified check accepted. http://cgi.ebay.com…
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
-
שאלה לבני הספל
מאת kanfi-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לסבא שלי היה טנדר בריסקה. רציתי לקבל יותר פרטים על הרכב הזה, ארץ ייצור (יפן?), מנוע, שנים וכו'.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה למי שיודע,האם תייר השוהה דרך קבע בישראל או תושב ארעי או עולה חדש רשאי לייבא רכב אספנות (30 שנה ומעלה) בפטור מלא או חלקי ממיסים, כרגע לא ניתן לקבל תשובה משלטונות המכס בגלל העיצומים.....תודה
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
בוקר טוב לכולם אני מבקש אם מישהו יודע איפה אני יכול להשכיר מכונית אספנות ליום אחד ? עוד 5 חודשים אני תמחתן והחלום שלי זאת פורד מוסטנג קבריולט !@!@ אבל אני מוכן לקבל כל רכב קלאסי מהתקופה הזאת ליום הצילומים
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דבר איתי - 054871166 -עמית
הודעה אחרונה מאת amit10, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי שיפץ אאודי 80 משנת 1973, הוא רוצה להחליף לה את הבית פיוזים. חרשנו יחד את כל האינטרנט ולא נמצא אפילו זכר לחלק הזה. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאיזשהו מקום (אתר,מוסך כל דבר) אני יודה מאוד. חג שמח לכולם!
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב שעבר נזק אשר הוגדר כ-"טוטאל-לוס" מחוייב בהורדה מהכביש מאחר והנזק המבני אינו מאפשר יותר שיקום. באופן פרדוקסלי, נזק של 2500 שקל ברכב ששווה 4000 ש"ח (פיאט אונו ישן, פיאסטה וכו') יחייב הורדה מהכביש, אפילו אם הרכב נפגע קלות ועלות החלקים היא המשמעותית. הבעיה מתעוררת כאשר הרכב מבוטח בביטוח מקיף, והנזק עולה על 50% מערכו. מסקנה - לא לבטח רכבי אספנות בביטוח מקיף אלא אם הרכב שווה סכום משמעותי, נאמר מ-20000 ש"ח ומעלה (לכל בעלי הרולס-רויס שבינינו...), מאחר ויתכן שתאונה קלה תביא להורדתו מהכביש.
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מוכן להמליץ על מקום בו אוכל לכוון שני קרבורטורים של אוסטין היליי? אני מתכוון למישהו גם נחמד וגם מקצועי שיודע מה הוא עושה ומכוון לפי ואקום ושמיעה...כמו פעם... תודה מראש T
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תנו תמונות של היצירה המדהימה הזאת.
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי אופצייה לקנות את הרכב הנ"ל במחיר די זול, הרכב עומד כבר יותר משנתיים, הוא דורש תיקוני פחחות קלים וטיפול בבעיות חלודה (אני חושב שאוכל לטפל בזה לבד)... עכשיו הבעיה שלי היא הצד המכני, האם הוא מכיל חלקים של רכב יותר נפוץ? ואיך הוא מבחינת אמינות, כי אני מעוניין בפרוייקט לפני הגיוס ואני לא רוצה להיתקע עם אוטו בעייתי בתור חייל כי בשביל לשפץ אותו אני אמכור את הרכב הנוכחי שלי.... אם למישהו יש תמונות או סתם פרטים שונים על הרכב אשמח לראות. . . תודה...
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש ברשותי דודג פאוור ואגון שנת 61 שהיה בעבר גרר אני יודע שאי אפשר לעשות משאית רכב אספנות ברישיון אבל הורדנו את המתקן של הגרר ואני מאמין שירד איה טון השאלה שלי אם עכשיו אפשר לעשות לו רישיון אספנות שירד לו אחוז משמעותי מהמשקל????????????. אני יודע שזה כרוך בכל הפרוצדורה של שינוי מרכב(שמישהו יסביר לי על זה גם)
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעניין אם נמצא עדיין אצל מישהו ג'יפ ויליס 51 מס' רישוי 179-19 שהיה ברשותי לפני 23 שנים..? (אז בצבע צהוב-כתום ומתחתיו לבן)
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 1 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
פזו' 403 טנדר נימצא בחצר בית במצב לא משהו, מנוע וגיר מפורקים בתוך האוטו. למי שמעוניין בפרטים ליצור קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני אשמח לקבל פרטים על פיאט 132, שנת 1978, מנוע 2000 כולל מזגן, אוטומט , חלונות חשמל וכ'ו. האם זהו רכב נדיר? כמה יוצרו? הערכה של מחיר? מצב הרכב תקין תודה
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום לתומי נסעתי ברח' ויצמן באזור ולהפתעתי חנתה אוטוביאנקי ענתיקה שמישהו הוציא מאיזשהו מחסן. מצבה הפנימי והחיצוני מצויין. כסאות ודיפונים פנימייים שלמים ואורגינליים, פרט לכך שמישהו רקד על הגג צעד תימני והוא מעוך קצת. אני לא מכיר את הדגם הספציפי בפנים רשום יש סמל ועליו רשום Primula 65c, אם זה אומר למישהו משהו.המכונית היא מן דגם סטיישן עם 3 דלתות. מספר הרישוי שלה הוא עוד מהישנים הלא מנצנצים והוא מתחיל ב 720. אני מקווה שמישהו רואה את ההודעה הזו ופועל מהר בעניין שכן הוונדליזם כידוע חוגג ברחובות ולילה שניים ברחוב ולא נשאר הרבה ממנה. בהצלחה [/i]
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עומדת מוזנחת כשנתיים במצב חיצוני סביר עם מספר רישוי. למי שאוהב את הדגם. נמצאת בת"א רחוב מעפילי אגוז 136
הודעה אחרונה מאת yaron,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 186 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amosbmw
- dav9
- במבליק
- Dan___
- BoazB11
- romansah
- דובצע
- itzik123
- yahaga
- 2006Marko
- נולד לליסינג
- osheri