רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניין במרצדס slc , sl 350 -450 בין השנים 73 ל 77 עדיף לפני שיפוץ ניתן לידע אותי בטל 051906959 תודה דן
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תמונות ממפגש הרכב הגדול בצפון וממפגש מועדון החמש הצפוני מספר מועט (מאד) של רכבים קלאסיים הצטרפו למפגש..אך...גם זה משהו http://www.classiccar.co.il/photogallery/cat.asp?iCat=27 ליאור.
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג חלפים לוויליס ? אני זקוק למסגרת פנימית לחלון קידמי , ידית לדלת, ועוד כמה דברים קטנים... האם ניתן להזמין מחו"ל \ כדאי ? יש לי וויליס מודל 68 שאני מעוניין להעלות על הכביש, אם יש לכם עצה או רעיון שיכול לעזור אשמח לשמוע . . . * הודעתך נערכה. להבא נא לדייק יותר בכותרת*
הודעה אחרונה מאת T, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מוכן לתת טיפים מניסיון העבר ייצרתי pollerr להוצאת drum אחורי ללא נזקים להברגה בציר אין דבר כזה בשום מוסך- להשאלה כמו כן נשארו לי מעט חלקי חילוף מאז - כל הקודם זוכה
הודעה אחרונה מאת shimeon sinay, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהוא מכיר?? כל מידע על הרכב יעזור !! תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השתתפתי בחג בטיול ג'יפים באיזור הכינרת. כ - 10 ג'יפים חדשים - פג'רו, טרנו, איסוזו, מיצובושו וכו' וכו' , והוויליס 52' שלי. נסע יפה, הקשיש. משכו אותי רק פעמיים (פעם אחת חילוץ משקיעה בבוץ עד הטמבון, באשמתי המלאה, ופעם שניה כשנגמר למסכן האויר בעלייה מאוד מאוד קשה, למרות 3 נסיונות אמיצים). אבל מה..? המסלול, הקצב, האווירה - לא התאימו לוויליס. ורק שתדעו שהוא התאמץ מאוד מאוד, התחמם עד קצה היכולת, טחן בולדרים וקוליסים ועמד ברוב המשימות בכבוד. בקיצור - יש לך 4X4 ישן - וויליס או לנד רובר או משהו דומה? אין כמו לטייל ביחד בקצב ובדרגת קושי מתאימים. זוהי הצעה וזריקת כפפה רשמית. צור / צרי קשר ונארגן מידי פעם טיול. ההדרכה ובחירת המסלול עלי - באיזור חיפה, הכרמל, זכרון, עכו, יקנעם…
הודעה אחרונה מאת yyyuval, -
- 8 תגובות
- 26.1 אלף צפיות
הסטרטר הלך. שני מוסכים אמרו לי מיד - יומיים עבודה ו 400 עד 600 ש"חים לשיפוץ. פתחתי. כולה מנוע חשמלי - רוטור, סטטור וקצת פחמים (שנגמרו). ובנוסף - סולונויד שנע קדימה ועושה שני דברים : גם דוחף גלג"ש (גלגל שיניים) מניע וגם סוגר מעגל זרם חזק להפעלת הסטרטר. הסולונויד עובד יופי. קל לבדוק (על מצבר). בטח היו אומרים לי שהחליפו ומנפחים את המחיר עוד קצת. 30 ש"ח עלו הפחמים (שניים במקרה זה). 1/5 ש"ח בערך - נייר זכוכית עדין לנקוי המגעים. 80 אג' בערך - בלאי לכלי העבודה. 1 ש"ח - הבדיל להלחמת הפחמים והגריז בבוקסות. שורה תחתונה : 32 ש"ח ושלושים אג' (סכום מוערך) - שכמובן מתקזז עם הכיף והנסיון שצוברים בשיפוץ עצמי. מסקנה : (כמעט) תמיד כדאי לב…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תמיד עולה לי בראש התהייה האם המוסטנג מבחינת אוירה ופולקלור מתנהגת מבחינת מיתוס ונופח סביבה כ מכונית שרירים או רכב קלאסי? מיצד אחד יש את הגירסאות כגון הפאסטבאק המאך השלבי והבוס שנותנות אוירה קרבית. אבל מיצד שני ניסתכל על המוסטנאג קופה הסטנדרתית 65 289 , תמיד שאני רואה את הרכב אני חושב על איזה כביש מבודד חוצה מדיבריות בטקסס עם רוק כבד ובלונדנית ברקע. איך אתם רואים אותו.... חומר למחשבה....
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך בוסטר תודה מראש אביחי כלף
-
דרמים ללארק
מאת oferbz- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם מחפש דרמים אחוריים וקידמיים ללארק 1963 של וולוו 121-122 משנות השיבעים המוקדמות מתאים,אם מישהו יודע על רכב כזה שזרוק איפה שהוא אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבריה, מעניינות אותי ברנדות ואסקורטים MK1 ו-MK2 נטושות באזור ראשון - דרומה(עד באר שבע). מי שראה לא מזמן אחת כזו - אשמח לקבל מידע. אני מדגיש - רק גרוטאות נושות - אני לא רוצה לקנות רכבים לחלקים. תודה * להבא נא לדיק יותר בכותרת. הודעתך נערכה*
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב משנת 1983 ששנתיים עמד ללא טסט. לפי מה שהבנתי הוא צריך לעבור איזה בדיקה של מכון התקנים או משהו. מישהו יודע מהיא הפרוצדורה להעביר אותו על שמי ולהחזיר לכביש?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ביום שבת הקרוב ה- 14.06.03 יערך טיול אופנועים לאזור בית ליד , כוכב יאיר ורמלה, הטיול ימשך כ- שעתיים-שלוש שעות וילווה ע"י גרר לאופנועים . נפגש בצמת רעננה צפון בשעה : 08:15 ונצא לדרך בשעה 08:30. אנא מכם עמדו בלו"ז, להתעדכנות נתן להאזין למשיבון המועדון ערב לפני או לפנות ל: משה צליק זמי לוין הטיול פתוח גם לשאר חברי המועדון עם רכב שאינו אופנוע.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נכון לעכשיו לישראל דיקר אין יכולת לעזור! מישהוא יכול לעזור???
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש חלקים לרנו 4 של בת הזוג שלי. הרכב מודל 85 ונמצא במצב מעולה. אולם, דרושים לו כל מיני פיצ'יפקס להשלמת האווירה: סמלים, מכסה דלק שטיחונים ודש בורד במצב טוב (שלה נשבר כאשר בני-בליעל פרצו לרכב). כמו כן יתקבלו בשמחה חלקים מכניים (כרגע אין צורך במשהו ספציפי - אבל בעתיד בטוח נצטרך). היכן אפשר להשיג חלקים בארץ? האם אפשר להשיג חלקים חדשים? האם למישהו כאן יש חלקים משומשים שהוא מעניין למכור במחיר סמלי, או למסור לבית טוב?
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם חברי הפורום היקרים יש לי הזדמנות לקנות פורד פייסטה שנת 78 - יד 1 ( זה לא טעות) הרכב עם טסט - מה המחיר שכידאי לשלם על דבר כזה - הרכב נוסע ועובד מצוין ומה הפוטניאל האספני שלו ? תודה
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למישהו יש רעיון איך ניתן לאתר רכב לפי מספר, מדובר במכונית שאם היה "חיה" כיום היא בטוח מכונית אספנות, מדובר בטריומף שהיה שייך בעבר לאבא שלי. יש למישהו רעיון ?
הודעה אחרונה מאת בילבי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבריה, תמליצו על איזה מוסך של מכונאי מבוגר שידע לתקן את מה שלא ניתן לתקן בבית בפורדים ישנים. אלה מכוניות פשוטות, אני יודע אבל לפעמים יש בכל זאת דברים שעדיף לעשות במוסך. גם תמיד יש שאלות - אז אם יש איזה מוסך קטן של מכונאי אחד מה"זקנים" שאפשר גם לדבר איתו ושחושב שכל היפנומטיות זה דראק אחד גדול - אשמח לקבל את הכתובת או טלפון. תודה
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו מבין משהוא בציפוי בודי של אוטו באבץ
הודעה אחרונה מאת animal, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ראיתי באמזון ספר שנקרא "Auto Fundamentals" שיש עליו ביקורות מעולות, אבל הוא עולה 50$ לפני משלוח וזה קצת יקר לי. האם ניתן להשיג בארץ ספר דומה? תודה
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל בעלי המרצדס מדגמי SL\SLC. בבעלותי פנסים למרצדס SL\SLC (חזית אמריקאית)מתאים לדגמים בין השנים73-85, במצב כמו חדש ללא שריטות או שבר. לפרטים נוספים בה"פ או [email protected]
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במושב של חבר יש רכב נתוש כבר כשנתיים. האם מותר לי לבוא ולגרור אותו הבייתה למשל לצורך חלקים? אין לו לוחיות רישוי..... או מה צריך לעשות כדי שנאי יוכל לעשות את זה? אין לי אפשרות למצא את הבעלים .....
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/default.asp כנסו והשתתפו
הודעה אחרונה מאת asiz, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל חובבי הרכב הקלאסי, קצת תמונות שפורסמו באתר ממפגש הרכב הגדול בהרשי : http://www.classiccar.co.il/photogallery/cat.asp?iCat=27 ליאור.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
שאלה בנוגע למנוע
מאת מוטי- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש ברשותי מיני בת 25 , המנוע שלה עובד מצוין ולא "אוכל שמן". אבל ישנה סיטאציה אחת שבה הרכב פולט עשן - יש בדרכי ירידה חדה וארוכה של כ - 2 ק"מ שבה אני מוריד את הרגל מדוושת הגז ונותן לרכב לנסוע לבד בירידה. בסוף הירידה מתחיל מישור ואז אני לוחץ על דוושת הגז ומיד נפלט ענן עשן למשך שניה או שתים ואז חדל. אציין שבשום מקרה אחר הרכב לא פולט עשן ובדקתי זאת בכל מיני מצבים כולל התחלת נסיעה. היש הסבר מניח את הדעת לתופעה מוזרה זו?
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר זקוק לנתונים טכניים על וולבו 121 שנת 1960 מנוע 2000cc גיר רגיל. מהי צריכת הדלק של רכב כזה, מעשית ולא במעבדה? בעלי הוולבו אנא תנו נתונים מתוך ניסיון אישי. החבר מתלבט לגבי השיפוץ. ד"א מה מחירו הריאלי של רכב כזה במצב נסיעה אך יש עבודה עליו. יש צורך לחדש ולשפץ את פנים הרכב ומבחוץ לפי הבנתי (טרם באתי לראות את הרכב) יש צורך בעבודה קטנה (צבע וקצת פחחות).
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באמת, בלי פוליטיקה. במסגרת עבודתי בשטחים, ראיתי היום (9.6.2003) רכב אספנות בצבע כחול-תכלת, במצב נהדר, מדבקות מועדון החמש על השמשה האחורית, מספר לוחית רישוי ישראלית 783 - 715 ,בכפר הערבי חרבתא, כ-10 ק"מ צפון-מזרח ליישוב מודיעין. הרכב נראה בחצר ביתו של תושב מקומי, וזה נראה לי די מוזר. יכול להיות שהרכב נמכר כחוק לאותו תושב (...), אבל אם מישהו יודע על רכב כזה שנלקח מבעליו, אלו הפרטים הטריים.
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היכן ניתן לתקן מנעולים בדלתות הרכב שאינם עובדים? המנעול קיים אך חדל מלתפקד ואין אפשרות לנעול את הדלתות. כמו כן מה עושים במקרה שאין את המפתחות למנעולי הדלתות? (בכל זאת מדובר על רכבים בני 30 ומעלה שנים...).
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
באילו שנים יוצרה האלפתא?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. סיטרואן טריקיוסון אונט מודל 49 052-452447. 2. פג'ו 203 מודל 53 050356583. 3. ווקסהול 62 053-394336 25K. 4. רובר 110 63 054-200068 55K. 5. סיטרואן דה שבו 79 051-784782 21K. 6. סוסיתא קוביה 66 055269577 25K. 7. אופל רקורד 60 04-8211127. 8. מוריס 8 48 050-356583. 9. מיני מיינור 83 064-552887 18K. 10. מרצדס 450 SLK 73 054-765554. 11. מוסטאנג 68 פסט בק 03-6490986. 12. מוסטאנג מאך 1 72 (ורודה?!!) 051-634608 46K. 13. פורד מווריק GT 73 050-392790. 14. קרייזלר ואליאנט קבריולט 64 064-642756. 15. דודג' דארט 73 051-587248 20K. 16. שברולט נובה 65 053-579250.
הודעה אחרונה מאת asiz,