רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שולם לכולם אני מעוניין לקנות מרצדס 350 sl שנת 73 ומעלה אני מבקש לידע אותי אם קימות מכוניות כאלו למכירה
הודעה אחרונה מאת Harel, -
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תמונות של האאודי ששפיצתי מדגם 80L מודל 73
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
מיני למכירה
מאת alon- 1 תגובות
- 19.8 אלף צפיות
אומנם שנת 82 050355565 דייוד נראית לא רע - דפיקה בכנף קדמית לא שלי - נמצאת בשיכון דן ת"א.
הודעה אחרונה מאת ajunior, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אופל רקורד 76-79 עומדת הרבה זמן באבן יהודה נראית במצב טוב (חוץ מרקבון מאחורי כנף אחורית) ברחוב קיבוץ גלויות (אני לא בטוח בשם הרחוב) זהו הרחוב כאשר באים מהכניסה הדרומית בכיכר הראשונה ימינה ולאחר 100 מטר היא נמצאת בצד ימין במפרץ חניה. בת"א ברחוב דוב הוז סאאב 95 כתומה למכירה. בהוד השרון ברחוב סוקולוב ליד הככר הקטנה יש בית פרטי ליד פרדס בתוך הפרדס מספר מכוניות (לא ממש ניתן לזהות תוך כדי נסיעה אך) מסחרית סגורה שנות ה 60 (פעם היו אמבולנסים כאלה) + כמה וולו 144 ישנות ועוד כמה רכבים.
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בלילה בין יום שישי לשבת נגנב בקריית ים אופנוע BMW R75/5 , שנת 72, צבע שחור. האופנוע, השייך לחבר טוב שלי, חנה מתחת לבית מגורים ללא מנעול. נכון - זה מאוד מאוד מאוד טפשי לא לנעול !!! ועוד בקריית ים .... שעת הגניבה בין 18:00-01:00. כל מי שיודע משהו - נא ליצור קשר ישירות עם מיכאל : 426098 - 051 T
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי משא ומתן ארוך ומיגע נרכשו חלפים חדשים לבימר. אודות לאתר
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
זו התגובה בכל רמזור. צעקות התלהבות, צחוקים, חיוכים - אין כמעט אף אחד שנשאר אדיש ואף אחד לא יכול שלא לחייך כשהוא רואה אותה. אולי בעתיד תשומת הלב הזאת תהיה מטרד, אבל נכון לעכשיו זה פשוט כיף לא רגיל. זה, והנהיגה מתחת לגובה קו החלונות של רכב פרטי רגיל, הרעש המשעשע, הפנסים העגולים מלפנים והקיפצוצים החינניים. ולא, לא נורא שהיא קירטעה בדרך, ושלא הספקתי להגיע למפגש השבוע בגללה. הכל נשכח ונסלח, ברגע שהיא הניעה שוב והמשיכה בדרכה, מעלה חיוכים על פרצופים של עוד ועוד ישראלים ממהרים וכעוסים. העבודה רק התחילה, וכנראה שגם ההנאה, מהמכונית הישנה-חדשה. ויש לה כל כך הרבה אופי, שאפילו ציניקן כמוני שמתנגד בתוקף לקריאה בשמות למכונית, לא יכל להתאפק, וקורא לה בשם - "ויני"…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש סמלים לקאדילק פליטווד 82 (כמו 5.0L , FLEETWOOD ועוד...) אם מישהו מכיר איזה אתר טוב או מקום בארץ(אני לא מאמין שיש ) אני אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המנוע שנימצא על האופנוע במצב קשה אם יש למישהו מנוע או אופנוע Triumph 500 ומעונין למכור תיכתבו לי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
דנו כאן מעל ומעבר ביבוא רכב אספנות לשמו,שאלתי היא האם יש אפשרות לייבא רכב ישן לצורך פירוקו ובכל אופן שלא על מנת להעלותו על הכביש. פשוט להביא רכב לצורך חלפים ושיפוץ רכב אחר דומה שברשותי. האם הדבר אפשרי,מה הפרוצדורה ומהו המיסוי?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש כסאות קדמיים למוסטנג שלי (1965-1966). איכות הריפוד לא חשובה אבל השלד והקפיצים חייבים להיות ללא חלודה ובמצב טוב. נא לפנות אלי בה"פ. תודה בני
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הנה כמה תמונות של אופנוע "נורטון" (שנת 64' למיטב זכרוני). אחחח....יום אחד הוא יעבור שיפוץ, יום אחד.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תקנו אותי אם אני טועה....זאת סוסיתא שמככבת בפרסומת הזאת לפורד אנגליה משנת 1963, שם למעלה בדרך למטוס?.... http://classiccar.msn.co.il/photogallery/pic.asp?iCat=44&iPic=204 ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כל מי שחיפש ועדין לא מצא צבע לרכב, הנה התשובה
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חוברת עשירה הכוללת כתבה על "המאגר" לחלפי רכב, סיפורה של MG בעלת הסטוריה עשירה במיוחד, על משאית סטודיבייקר נוסעת ונושמת, על מסע של רובר ישראלית עתיקה ברחבי אירופה, ועוד ועוד... החוברת מופצת לחברי המועדון בלבד.
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 976 צפיות
האסיפה כללה כ 60 חברים ונוהלה על ידי עו"ד גדרון. האסיפה אישרה את תקציב המועדון לשנת 2003 וכן שינויי תקנון. בהצבעה שנערכה נבחרו החברים הבאים כחברי ועד: נחום קדמיאל זמי לוין בני הספל אורן קיפניס צליק משה. היו"ר ייבחר על ידי הועד בקרוב. תודה לליאור ברוך על העזרה בהבאת הנתונים
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עוד מאזור הפאוור סנטר בנס ציונה. לאיש קוראים יואב משולם אם לא בילבלתי את הפתקים , והוא מעונין למכור את שתיהן אך את האופל יותר. שתיהן נוסעות מידי יום לדבריו מהפנצ'ריה שבבעלותו עד לכביש (30 מטר לכל כוון). טסט אחרון בתקופת כהונתו של יצחק שמיר (האופל גם קצת דומה לו לדעתי) .לאופל יש רשיונות מופקדים ולקורטינה יש רשיונות לא מופקדים כך ששתיהן יכולות לחזור לכביש כחוק עם העברה לרישום אספנות ואגרה אחת. יואב - אם זה שמו - חושב שיש לו אוצר. הסברתי לו שלא אבל לא שיכנעתי. הצעתי 1500 ש"ח עבור שתיהן והוא אמר שהציעו לו 5000 ולא מכר אבל שאציע לו הצעה. בסכומים האלה ובהתחשב במצב העגום של הרכבים , אני יכול להציע רק הצעות מתחום הפרוקטולוגיה אבל יתכן שמישהו עם כישורי מו"מ טובים יותר יצליח …
הודעה אחרונה מאת redroze, -
ידיות לדלתות של מיני
מאת Guest miniman-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש שותפים לעסקה הזאת משלוח יעלה $20 לדעתי אם זה יסגר עד $55 כולל משלוח זה שווה... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&category=34206&item=2419340887
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
קורס שיפוץ רכב
מאת y9853- 8 תגובות
- 6 אלף צפיות
לפני מספר שנים התקיים בתל אביב קורס לשיפוץ רכב ישן של מועדון החמש. הקורס עבר על המערכות השונות ברכב ואין ספק שהיה מאלף. א-מ-מ-ה, הקורס כולו היה בתיאוריה בלבד... האם ישנה אפשרות, רצון והיענות של אנשי הפורום הזה ואנשי המועדון הזה לעשות קורס לשיפוץ רכב ישן עם חלק מעשי. נכון שכל מי שיש לו רכב ישן, שלא לדבר על רכב עתיק, כבר מכיר ויודע את הבעיות של הרכב שלו טוב לפחות כמו כל מוסכניק, אבל בכ"ז, אני חושב שזה יכול להוסיף הרבה. אני כאן רק זורק את הכפפה, מתוך תקווה שמישהו ירים אותה. כמובן שאשמח לעזור בכל דבר אפשרי ומי יודע אולי גם לארגן כזה דבר. המטרה היא לא לעבוד במוסך, אלא להשאר ולעשות את כל הדברים ברחוב, או בחצר הפרטית או במגרש החנייה. בואו ונרים קורס כזה!!! קדימ…
הודעה אחרונה מאת beresford, -
נגנב גיפ 54
מאת הארי 007- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נגנב לי גיפ 54 מושלם .גוף לבן כנפיים שחורות. מכסה מנוע גבוה, מנוע הוריקן.האם מישהו נתקל או שמע ?
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, למישהו יש נסיון בצביעת דשבורד שהיה פעם שחור אך דהה עם השנים? הדהשבורד המדובר עשוי מחומר רך (אלסטי) - לא פלסטי קשה, כך שצבע רגיל ייסדק ויישבר. מצאתי באוטו דיפו כמה סוגים של צבע שחור לפגושים. בעיקרון כתוב על כולם - לחלקים שחורים חיצוניים. מישהו יודע למה? אולם יש ריח לוואי? חשבתי אפילו על משחת נעליים שחורה. אבל שוב יכולה להיות בעיית ריח לא נעים. רעיונות? פתרונות? עדיף ממישהו שכבר ניסה .... תודה מראש T
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים. מה דעתכם שנתארגן כמה אנשים יחדיו ונכניס את הרכבים לפחחות וצבע ביחד הרעיון הוא שפשוט נתארגן קבוצה יחדיו. כקבוצה יש לנו כוח והשפעה יותר גדולה. נוכל לבוא לבעלי המקצוע ולהציע להם לעשות עבורנו את התיקונים הדרושים. בעלי המקצוע ישמחו, לפי דעתי, לשתף איתנו פעולה כיון שאם לדוגמא באים 10 רכבים אנו מביאים להם נפח עבודה גדול והם יעדיפו לקחת עבודה גדולה מאשר לטפל בעבודות קטנות. הרעיון הוא שכל הרכבים יעברו פחחות וצבע בו זמנית ולא שנגיע להסכם עם בעל מקצוע זה או אחר לגבי הנחות כאשר כל אחד בא לבדו לעשות טיפול. כמובן שככל שנהיה קבוצה יותר גדולה הדבר יתבטא במחיר העבודה . ישנם כמה בעלי מקצוע שביררתי לגביהם והם מתאימים לנושא: צומת רעננה צפון ובאז"ת סגולה בפ"ת. א…
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם ניתן לרשום כרכב אספנות ולהשאיר את לוח הזיהוי עם מספר המכונית ללא התוית"רכב אספנות"
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 8 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
לאחרונה שמעתי על בעל רכב אספנות שהתברר לו שרכבו מעוקל או משועבד (לא יודע בדיוק). אם אני לא טועה היה כאן מישהו (אולי אלעד והמנטה שלו ) שנתקל באותה בעיה. האם יש דרך לפתור זאת? ואיך ניתן לבדוק זאת עוד לפני קניית הרכב? ממה שהבנתי אז כאשר מבצעים העברת בעלות בדואר לא ניתן לדעת על העיקול/שיעבוד, אז היכן כן ניתן לבדוק כאלו דברים ואיך עושים זאת
הודעה אחרונה מאת Type34, -
האם ישנה אפשרות התקנת מזגן בוולבו משנות ה-60 ? נפח המנוע המיועד להיות מוכנס לרכב הוא 2000cc. האם מישהו מכיר/ יודע משהו על הנושא? אם כן, היכן ניתן לעשות זאת וכמה זה צריך לעלות? האם יש צורך בהכנות מיוחדות כלשהן ברכב (צנרת, פתחים וכו')? zvit - אולי לך יש מידע על הנושא? תודה
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני בעל רכב מודל 78 CG-6 ללא טסט מעל לשנה הרכב תקין ושמיש נאמר לי שעלי להעביר את הרכב אישור תקינה האם מישהו יכול להסביר לעזור ב: מה זה היכן עושים זאת מה בודקים. האם יש מוסך המתמחה בהכנת רכבים ישנים לאישור תקינה תודה מראש הנס
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם... בימים אלו מסתיים פיתוחה של קטגוריה חדשה באתר הרכב הקלאסי בה יוכל לקבל כל חבר באתר הרכב הקלאסי אתר משלו, בו יוכל לתעד את תהליך שיפוץ הרכב, כולל תיאורים, תמונות, קישורים ועוד! לצורך העלאת הקטגוריה, אשמח אם יצרו עמי קשר בה"פ או דרך האתר, חובבי רכב קלאסי ששיפצו רכב ותיעדו את תהליך השיפוץ - תיאורים, תאריכים ותמונות וכן כאלו שנמצאים כעת בתהליכי השיפוץ ומעוניינים לקבל אתר המתעד את שיפוץ רכבם! גם אם אתם בתחילת או במהלך השיפוץ, הקטגוריה מתאימה לכם! הפונים ייקבלו קישור "סודי" לקטגוריה בה בה יוכלו לראות איך יראה האתר שלהם ואת מנגנון העדכון. השירות יינתן..כמובן...כמו כל הקטגוריות באתר, ללא תשלום. בתודה מראש, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בבוקר נכנסתי עם הברנדה למוסך לכיוון פרונט בראשון(לאחר החלפת בולמים). את המוסך לא הכרתי אבל אין בררה - האוטו משך... פתאום באמצע הטיפול ברכב נכנס המוסכניק אלי לתוך המחסן שלו, ויוצא משם אחרי דקה עם קופסה מלוכלכת וישנה ומוציא ממנה בולם חדש לגמרי לאסקורט שלי! נותן לי אותו עם חיוך ואומר: "קח, שים באוטו, שיהיה לך..." סתם, בלי שביקשתי או אמרתי או הכרתי... אז נגיד שזה בולם מדגם ישן ונגיד שאין לו זוג אבל בכל זאת! כבר מצב הרוח שלי השתפר! בינתיים סיימו את הפרונט, עשו סיבוב, הסתדר הכל. למוסכניק קוראים אלי והוא אומר שיש לו מלא דברים שקשורים לבולמים ופרונט למכוניות אמריקיות ישנות כמו מוסטנג ושבי. לא התעמקתי מה בדיוק, אבל ניתן להתקשר ולשאול: 03-9616032 אלי. באמת …
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קניתי רכב שעמד כמה שנים והשבוע הלכתי לעשות העברת בעלות העברתי עם הבעלים את הרכב לאספנות וכאשר באתי להעביר בעלות בדואר נאמר לי שלא ניתן לבצע את ההעברה, חזרתי למישרד הרישוי (בחולון) ואמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי שלא ניתן להעביר בעלות לרכב שהוא ללא טסט. עכשיו מה אני עושה? שילמתי לבעלים על האוטו ויקח לי הרבה זמן להביא אותו למצב של טסט. בנוסף לכך גם לטסט אני אצטרך את הבעלים כי רק הוא בעצמו יכול לגשת לטסט. מה יקרה אם אני אסדר את הרכב על חשבוני ואז הבעלים לא ירצה לעשות העברת בעלות. האים יש פיתרון כל שהוא ? ומי מכם מחברי הפורום התנסה בדבר דומה ויכול לעזור? האם יש חוק כל שהוא שמאפשר עקיפה של כל הבלאגן עם רכב אספנות? ואם אין למ המועדון החמש לא דואג לכך כדי ל…
הודעה אחרונה מאת אביחי כ, -
-
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
או יותר נכון - תפוחי הגה (או תפוחי פרונט, או איך שלא קוראים להם...) ייתכן ויספיקו לי רק הגומיות, אבל אם יש את החלקים עצמם - גם טוב. בנוסף, מישהו יודע היכן ניתן להשיג קפיצים ובולמים? ביררתי אצל יבואני קוני, והמחיר שנדרש הוא 500 שקל לבולם, ללא מע"מ או עבודה - וזה נשמע לי מעט יקר. יש עוד אלטרנטיבות? ואחרון חביב, למי שמכיר את ה-500 לעומק, במקום תושבות מנוע יש שם קפיץ קטן - ידוע לכם היכן ניתן להשיג (או לייצר) קפיץ שכזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 135 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- איציק נ.
- santiago
- quzzaa
- Avia
- itzik123
- ronrobin
- stx
- M H
- elyas
- ezuf
- netanel1014
- Aviady001