רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משהו כמו אום ובורג שיש בירושלים. חנות שמחזיקה כלמיני סוגי ברגים עם הברגות שונות ומשונות - בעיקר מה שמעניין אותי זה הברגות אינצ'יות (אינצ'ים בריטים) שהיום כבר לא ממש מייצרים. כמובן שעדיף שהחנות תהיה בירושלים... אבל זה בכלל לא הכרחי. המון תודה לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפי מה שידוע לי יש רמות שיפוץ ברכבי אספנות, ולפי רמות השיפוץ הללו ניקבע מחירו בשוק ! וכדומה מישהו יכול לכתוב על הרמות השונות ( הבנתי שיש 6 רמות ) מה ההבדל בניהם - ואם אפשר להביא דוגמאות של תמונות מהרמות השונות תודה מינימן
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת מה מחיר החברות השנתית לחברות במועדון. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מיני ב.מ.וו *עריכת הנהלה: להבא להעלות תמונות באותו נושא - בהודעה אחת. ניתן להעלות עד 6 תמונות בכל הודעה. כל המעוניין להגיב לתמונה זאת יכול לעשות כן בשרשור הזה: לחץ כאן. שרשור זו ננעל.*
הודעה אחרונה מאת shark, -
מחפש רנו 4
מאת yyyuval- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש במצב נורמלי נוסעת עם רישיונות מנוע 900 יובל 053-975612 עד שנת 75
הודעה אחרונה מאת יניב.ש, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מקום\אדם רצוי באזור ראשלצ כדי לשפץ את 4 הברסים וכנראה כמה משאבות לסאאב 96 אשמח\אודה לכל עזרה
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש גנט לפליימוט סאטלייט [או כול גנט לפליימוטים ישנים יובל 051-940932
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש למכירה פלימוט פיורי 3 שנת 73' 4 דלתות אספנות. מנוע 8 צילינדרים חדש. מצב חיצוני טוב, לפני שיפוץ. לפרטים כמו כן ישנו טנדר ויליס קומקפט 65' מצב מצוין 4X2. שברולט בל אייר 53' עגולה, דרוש שיפוץ יסודי. כמו כן מוסטנג מאך 1 6 צילינדרים 73' אספנות, נדירה 356030-050, אבי.
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי חבר שבבעלותו אופל מנטה ... הבעיה היחידה של אותו חבר היא התקשורת עם אנשים שיש להם רכב דומה . בגדול , מה שהוא מחפש כרגע זה קיט פנסים קדמיים , קיט שהופך את הפנסים לעגולים . בנוסף , הוא מחפש פנסים אחוריים שונים \ חדשים . היש ישועה כאן ?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי וולבו 164 שנת 69 לפני שיפוץ. אם יש למישהו ספר רכב של האוטו הנ"ל והוא מוכן להשאילו, או אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ספר כמו כן מקומות או אנשים שדרכם ניתן להשיג חלקים לרכב (ניקלים, סמלים וכו'). כמו כן אני מחפש דלת נהג (צד שמאל) מקורית של הרכב, תודה. אנא צרו קשר דרך האימייל. [email protected] ושוב תודה.
הודעה אחרונה מאת L, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני זקוק לגומיות שאוטמות מפני נזילה של שמן מהגיר, בנקודה בו הוא מתחבר לדרייב שאפט בכל צד. מדובר בגומיות שנראות קצת כמו כוסיות שחורות, שבמרכזן מעין בוקסה קטנה שיושבת על הדרייב שאפט. מדובר בדגם של 19 מ"מ, לא 25 מ"מ כמו ב-500 המודרניות יותר. יש רעיונות מהיכן להשיג? תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה סאאב 96 שנת 1964 מצב טוב טסט וחלקי חילוף. טל 050-464541 מיכה
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 0 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בצער רב - לרגל נסיעה לחו"ל אני נאלץ למכור את האופנוע: נורטון קומנדו שנת 1974 נפח 850 סמק דגם אינטרסטייט האופנוע הינו יחיד הסוגו בישראל והינו יבוא אישי (אני יד שניה - הבעלים המקוריים החזיקו למעלה מ- 26 שנים בישראל) האופנוע במצב מעולה ועשה רק 11,000 ק"מ אמתיים. האופנוע הינו בעל היסטוריה ייחודית האופנוע אינו זול - תוצאה של נדירות, מצב ועלות ככלי אספנות. אנא רק קונים רצינים בבקשה. נא ליצור קשר ב- 054-614662 אלעד
הודעה אחרונה מאת אלעדש, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צריך גומיות לאופל רקורד שנת 71 4 דלתות. אם למישהו יש או מכיר אתר שמוחר או איזושהי דרך להשיג אודה לו מאוד עם יעזור לי.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי החלום שלי מאז שהייתי קטן זה פורש מיכוון שכסף אין לי בכמויות חשבתי על פורש אספנות האם יש בארץ פורש במחיר סביר משנתון נמוך? מישהו שמע מכיר יודע? ואם אין אז חשבתי להביא בעצמי אחת מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בחו"ל פורשה למכירה? יש לכם הערכה כמה זה צפוי לעלות? אשמח לשמוע מה הפרוצודורה לייבוא רכב אספנות לארץ טל
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחרונה אני חש בירידה תלולה בפעילות בפורום. האם יש לזה סיבה? אולי בגלל החופש (נסיעות וכו')?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי יודע\ מכיר כתובות של חנויות בערים: לוס אנגלס, סאן פרנסיסקו,ניו-יורק,פלורידה. מי שיכול שבבקשה יענה כי הבן שלי נוסע ואני רוצה לתת לו פרטים לגבי זה... תודה.
הודעה אחרונה מאת razer, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאן התקציב יותר גמיש .... מחפש ( BSA B33 ( Over head או רק מנוע. שימו לב - לא B31 עם 350cc (כאלה יש כבר שניים...) אלא 500cc . אגב ובאותו עניין ולמי שמכיר קצת אופנועים - יש BSA Goldstar בארץ? אני מתכוון לדבר האמיתי (לא לבירה גולדסטאר...) : מנוע 500cc , ארבע רינגים לבוכנה, מעל 40 כ"ס בגלגל האחורי - אופנוע שנחשב לקלאסיקה הבריטית של כל הזמנים, ששרף את המסלולים באנגליה של שנות ה-60 והביס את כל הטווינים השמנמנים. T
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 0 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
לא יודע מה המחיר המבוקש אבל האוטו לא משהו. מבחוץ ממש אסון - זקוק לפחחות יסודית מאוד. מבפנים נראה יותר טוב. נמרוד
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה יכול להיות אפילו תרנגול ... נא שלח ה"פ אם יש משהו בקנה. T
הודעה אחרונה מאת TurBoy, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בדיוק כשחשבתי שאני כבר מתקרב לטסט, גיליתי משהו שיכול לקרקע לי את כל הפרוייקט. תיבת ההילוכים האוטומטית שלי כנראה דולף שמן גיר אדום לתוך הדיפרנציאל. אני יודע בדיוק איך לתקן את זה, אבל אני חושש שזה מעבר לאמצעים הטכניים העומדים לרשותי לעשות את זה בעצמי. צריך להוציא את המנוע, את תיבת ההילוכים ואת הדיפרנציאל, לפרק את הדיפרנציאל, ולהחליף שני אטמים. מישהו מכיר מוסך שאפשר לסמוך עליו שיעשה את זה כמו שצריך, ובלי לרושש אותי? דניאל
הודעה אחרונה מאת ZisoButts, -
שלום לכולם.... אני מאוד הייתי שמחה אם מישהו יגיד לי איפה אני אוכל למצוא מידע על הסוסיתא וגלריה של תמונות...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חבר'ה, בוקר טוב היום בבוקר בדרכי לעבודה נתקלי בפורד קפרי למכירה. אז ככה, האוטו מודל 74, חיצוני ופנימי נראה בסדר גמור (תיקוני פח קטנים , דש בורד סדוק קלות...). האוטו נוסע (ע"י אישה שרוצה להחליף אותו). רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע פרטים על הדגם הנ"ל מבחינת מחיר, מנוע, חלפים, אמינות וכו'. האישה טענה שיש לאוטו מנוע 2800 סמ"ק?! תודה ויום טוב. הנה תמונה של האוטו (זאת שראיתי היא בצבע כחול)
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש בנירות לקנות רנו 4 במצב נוסע עם וללא רישוי. אשמח אם תוכלו לעזור.
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עומד לרכוש אינוצנטי Mille (מנוע 1000 כמו למיני מיינור) שנת 82 יד ראשונה 71 אלף ק"מ. אשמח לקבל פרטים על: 1. מוסך שמטפל במכוניות כאלו ? 2. איפו ניתן להשיג חלפים וחלקים ? 3. מזגן - האם אפשר ? מזגן של מטרו ? 4. החלפת מנוע למנוע 1300 של מטרו ? כמו בדה-טומסו ? 5. אילו בעיות יש לרכבים הללו ? כל מידע יעזור ? 6. מועדון לרכבים ? תודה מראש (אני עדיין מתרגש )
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני אשמח לכל הפנס (כולל בית וגומיות) אבל מוכן להסתפק גם בפלסטיק עצמו... אם מישהו יודע איפה אפשר לקבל / להשיג / לקנות אשמח לדעת, כאן או בה"פ. המון תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שנת 1981. אני יודע שהוא לא נחשב רכב אספנות אז אם ההודעה לא מתאימה לפורום אבקש מהמנהל להעביר אותה לפורום המתאים. האוטו הוא יד ראשונה...הוא נקנה על ידי אבא שלי בשנת 81 חדש מהחברה. מבחינה מכנית האוטו במצב מצויין יש לו מנוע 2000 סמ"ק יחסית חדש שעשה 100,000 ק"מ ואין איתו בעיות. הבעיה היא שהאוטו שומש בעבר להעמסת סחורה כבדה מאוד ע"י מלגזות למשל וצריך עבודת פחחות עצבנית על האוטו הפח עקום לגמרי בכל האוטו... בתא הנהג הקטן אומנם הבעיה היא שהתקרה קרועה לגמרי גם הדלתות קרעות וגם הספסל. רציתי לדעת כמה לדעכתם יעלה לתקן אותו והאם זה שווה את הכסף? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת max, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני פחחות וצבע - מחפש המלצה לצבעי טוב וזול.
הודעה אחרונה מאת noname, -
אני מחפש באגי לשיפוץ למכירה בכל מצב רק שיהיה אפשר להעלות אותה בסופו של דבר על הכביש, או אחת מוכנה במחיר סביר.
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אם אני מוצא רכב מתקופת הבריטים נטוש בפרדס ואני רוצה להחזיר אותו לכביש מה צריך לעשות? את הבעלים בטוח שלא ניתן להשיג כי הרכב עומד כבר עשרות שנים והוא במצב של ריקבון מיתקדם ואין לו מיספרי רישוי ואים אני לא טועה ההגה בצד ימיו (אין הגה). כבר ראיתי בארץ רכבים שהיו נטושים והוחזרו לכביש מתקופת הבריטים.
הודעה אחרונה מאת y9853,
-
מי מחובר 2 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 634 אורחים (הצג רשימה מלאה)