Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך פרטים על פורד קפרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, בוקר טוב

היום בבוקר בדרכי לעבודה נתקלי בפורד קפרי למכירה.

אז ככה, האוטו מודל 74, חיצוני ופנימי נראה בסדר גמור (תיקוני פח קטנים , דש בורד סדוק קלות...).

האוטו נוסע (ע"י אישה שרוצה להחליף אותו).

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע פרטים על הדגם הנ"ל מבחינת מחיר, מנוע, חלפים, אמינות וכו'.

האישה טענה שיש לאוטו מנוע 2800 סמ"ק?!

תודה ויום טוב.

הנה תמונה של האוטו (זאת שראיתי היא בצבע כחול)

capri.jpg

פורסם

האוטו יד 13!!!

מנוע 2000 סמ"ק.

גיר לא מקורי - גיר של פורד סיירה (5 הילוכים)

מנוע לא מקורי - מנוע של טרנזיט :shock:

הבנאדם לא מוכן לרדת מ-20K.

טוען שמקסימום ימכור את האוטו עוד חצי שנה כשהוא יוכר כרכב אספנות ואז יוכל לבקש עליו מחיר ב-$(לא הבנתי מה הקשר).

בקיצור חוץ מהמרכב האוטו כולו לא מקורי.

הוא חי בעננים......

פורסם

המלצה חמה: תמצא לך דברים יותר טובים להתעסק בהם.

זה לא אוטו, זו הכלאה מוטורית. כל דבר הוחלף ברכב והוא כבר לא מקורי, אז איפה הייחוד שלו?????

במחיר השערורייתי הזה אין לך מה לחשוב על הרכב בכלל.

פורסם

מה שמצחיק הוא שהבנאדם עוד אומר לי שהוא (או אלה שלפניו) החליפו את הגיר והמנוע כי ככה יותר קל לטפל באוטו ולהשיג חלקים (ומבחינתו זה יותר טוב ככה).

לגבי המחיר, זכותו לבקש מה שהוא רוצה (מה שהוא יקבל זה משהו אחר לגמרי :silly: )

פורסם
חבר'ה, בוקר טוב

היום בבוקר בדרכי לעבודה נתקלי בפורד קפרי למכירה.

אז ככה, האוטו מודל 74, חיצוני ופנימי נראה בסדר גמור (תיקוני פח קטנים , דש בורד סדוק קלות...).

האוטו נוסע (ע"י אישה שרוצה להחליף אותו).

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע פרטים על הדגם הנ"ל מבחינת מחיר, מנוע, חלפים, אמינות וכו'.

האישה טענה שיש לאוטו מנוע 2800 סמ"ק?!

תודה ויום טוב.

הנה תמונה של האוטו (זאת שראיתי היא בצבע כחול)

אאאאאחחחחח, אוטו מדהים !!!

אני אישית מאוד אוהב את הקפרי, הבעיה שרובן אוטומטיות ואני שונא אוטומט !!!!!!!!!

אכן יש דבר כזה קפרי 2800 סמ"ק (או 3000 סמ"ק, הזיכרון שלי לא מה שהיה פעם), זה נקרא קפרי V6, יש 2 כאלה במועדון שמגיעים לפעמים למפגשים, אחת בצבע אדום והשניה כסופה, הבעלים של הכסופה הוא בחור נחמד עם שיער ג'ינגי וכפה ...

לפני חודש הייתה קפרי למכירה בלוח פוקוס במצב לא משהו אבל עם טסט, אוטומטית ב-6K ש"ח (אאאאחחחחח, רק אם היא לא הייתה אוטומטית) ...

אני מציע לרדת מהרכב, רואים שהוא מקומבן, אני אישית לא הייתי קונה את הרכב גם ב-5K ש"ח עם כל האהבה שיש לי לרכב מכיוון שהעלויות שחזור שלו למקור יהיו אסטרונומיות (ממש כמו לקבל רק את השלדה) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הקאפרי בתמונה נראה כמו מרקורי קאפרי ולא פורד קאפרי אפשר לראות לפי המגן הקדמי.

המנוע 2.8 הוא פורד אמרקאי בעיתי מאוד.

סובלנות תמיד משתלמת.לכול התחלה יש סוף.

פורסם

רק הערה קטנה

מרקורי קאפרי = פורד קאפרי

כשיבאו אותה לארה"ב היתה בעיה טכנית עם למכור אותה ואת המוסטנג ( שהיתה יותר יקרה אך בעלת אותו הרעיון ) תחת אותו שם יצרן ... אז העבירו אותה לשם מרקורי

חוץ מזה , פלסטיקה ומנוע 3 ליטר אמריקאי בחלק מהגירסאות ( ולא ה2.8 האירופאי למהדרין ) הרכבים שנמכרו בארה"ב זהים מכנית ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...