רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נניח שמכרתי למישהו בחו"ל רכב, (נניח דרך ebay או בדרך אחרת), ונניח שלרכב רשיונות מסודרים וטסט (בארץ), האם אני יכול פשוט לשלוח אותו לחו"ל ?! או שזו פרוצדורה מסובכת כמו ייבוא ? יש הבדל ביצוא אם זה רכב אספנות או לא? איפה אפשר למצוא תקנות רשמיות ליצוא רכב ? T
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חלקים לאופנוע bsa350 "תרנגול" .שנת יצור 1963.
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לכל מי שיודע על פולקסווגן דרבי זרוקה או למכירה או כל דבר שקשור אז לפנות אליי בבקשה אני מחפש חלקים בעיקר קוסמטים לשיפוץ,מנוע יש ואין איתו בעיה אודה לכל מי שיוכל לעזור לי ולהפנות אותי תודה
הודעה אחרונה מאת יניב.ש, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש עבור חבר אופנוע מצ'לס עדיף במצב נסיעה 955588-053 אמיר 997662-053 שלומי
הודעה אחרונה מאת gshlomi, -
כיסוי עור להגה
מאת מוטי- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
גלגל הגה שלי הרוס לגמרי. אני יודע שקיים כיסוי עור עדין להגה שלאחר שמלבישים אותו על ההגה תופרים אותו עם חוט. האם מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה? (בארץ כמובן)
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני האספקט הטכני, מה הפרוצדורה מבחינת רשיונות? תודה.
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הונדה 50 סמ"ק 1974 997662-053
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
תצפית למכירה: יגואר שנת 70 אספנות (לא היה מספר אספנות אבל היה רשום במודעה). XG-12 מושקעת הרכב במצב מ-ד-ה-י-ם! פשוט המחיר המבוקש לפי המודעה - 125K. טלפון: 054356215 אין לי שום קשר לרכב (וחבל שכך) גיא
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אתם זוכרים שאלתי בזמנו על טיפים לשיפוץ הסטרטר כי לא ממש הצלחתי, מסתבר (לאחר ששלחתי אותו לשיפוץ) שגם למשפץ יש בעיה בשיפוץ הסטרטר שלי יש נתק באחד השדות. למרות שהוא טוען שיש מישהו אחד בארץ שאולי יוכל לעזור והוא ישלח אליו את הסטרטר אני חושב שיהיה זה חכם לנסות להשיג כזה סטרטר... אז אני מחפש סטרטר לטריומף כמו הסטרטר של הסוסיתא (אלו עם המנוע טריומף כמובן). לידיעה: הסטרטר הנ"ל מסתובב הפוך - כיוון הסיבוב שלו שונה מכיוון הסיבוב של רוב הסטרטרים הנורמלים. ד"א אני מוכן להסתפק גם בשדות של הסטרטר אם יש למישהו משהו מפורק, כי העוגן והבנדיקס אצלי תקינים ... כל עזרה, הפנייה למקורות חיפוש וכו' תתקבל בברכה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כל הרפדים שפגשתי משתמשים בדבק מגע (דבק נגרים). הבעייה היא שזה גם דליק וגם מתפורר בזמן ובחום. שמעתי שיש דבק מיוחד לעניין זה - איך קוראים לו והיכן משיגים? T
הודעה אחרונה מאת T, -
מחפש אופל מנטה
מאת 146ti- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני מחפש אוטו ישן בשם אופל מנטה. למשהו יש מושג איך אפשר להשיג כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 989 צפיות
גיליתי שהמנוע ב 304 שלי שותה תערובת מקרבורטור Solex PBISA 3, שהוא יחסית סטנדרטי, אבל לפי הספר הוא צריך לינוק מ Solex EEISA , שהוא בעצם קרבורטור כפול עם שני פרפרים ושתי דיזות. ברור שהביצועים ייפגעו. עד כמה זה מהותי, מישהו יודע? איפה אפשר למצוא EEISA משומש?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
רכב ישן (שנת 82) האישור נדרש למי שלא שילם אגרה שנתית ?. או שלא עשה טסט אחד...? או שלא עשה שני טסטים? תודה למבהיר החוק בנדון
הודעה אחרונה מאת T, -
ה"קוביה" למכירה
מאת דרור- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכל חובבי הקוביה למניהם .... הקוביה למכירה , בשלבי שיפוץ , סטרטר משופץ , תושבות מנוע . ברקסים כולל משאבות בלם קדמי ואחורי , טרמוסטט , משאבת בלם מרכזית חדשה צינורות מיים חדשים . דרוש המשך שיפוץ . מנוע עובד ! חלונות בצד . דרור , 054 - 931364 [email protected] [/img]
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש חלקים מכאניים או רכב לפירוק תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הייתי ברחוב פינסקר בת"א וראיתי באחד הרחובות רכב משנות ה60 להערכתי 2 דלתות מאוד קטן ונמוך כמו MG אבל מזכיר את BMW דווקא,משהו מיוחד שלא רואים כל יום,יש לי הרגשה שגם יש לו 5 ספרות במספר רישוי,בכל אופן איך מזהים את המודל? ואיך ניגשים לדבר עם הבעלים בלי שהוא יעלה את האף ויתפוס תחת שהאוטו שלו שווה עתק?
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנוע v-tec HONDA במיני
הודעה אחרונה מאת OnlyKymco, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב במצב מכאני מעולה יש ברשותי רכב נוסף זהה לחלקים הרכב עם מזגן מצויין אפשרות החלפה 642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הונדה אס אס 50 סמ"ק מודל 1974 במצב מדהים כולל טסט והרבה חלקים 997662-053
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לי יש ג'יפ לנדרובר שנת 1966 דיזל וברצוני להחליף מנוע רציתי לדעת אם ניתן לשים מנוע מדגם חדש או של רכב אחר טויוטה היילוקס למשל מבחינת רישוי
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
המחיר מופרך לחלוטין אך ניתן למיקוח ע"פ הכתוב. ראיתי קופה שנמכרה ב 1700 יורו במצב די דומה: http://eurocar.ca/forsale_1974_peugeot_304s.html האתר מקנדה אבל הרכב בצרפת. עוד ארבע וחצי חודשים תחגוג 30 וניתן יהיה לייבאה. נמרוד
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
פורד קפרי אדומה בבת ים מצאתי לכל המעוניין נמצא גם פולקסווגן טרנספורטר מוערך כשנת 73 חד קבינה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפורד אסקורט MK1 או MK2 (הגיוני אם זה יהיה ספר אחד לשניהם - אבל לא חייב...) הגיע זמן... אם יש למישהו למכירה או יודע איפה מוכרים חדש אז בבקשה תגידו לי. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
OK אני יודע שזה כניראה פניקה של מתחילים, אבל בכל הקשור למיני שלי אני קודם בפניקה. אז הבעיה היא זו. יש לי מיני ולה יש בית טרמוסתת וכמו הרבה דברים במיני שלי הוא רקוב לגמריי ויש להחליפו הוא יושב על ראש המנוע מושחל על תבריגים שמוברגים על הראש מנוע ואומים סוגרים את חלק לראש. (כמו שראש המנוע מוחזק למנוע למי שיש מיני יודע) אם אני משחרר את האומים הוא אמור להשתחרר ולהישלף החוצה. ופה הבעיה ----ה-ו-א- -ל-א-!-!-!-!-! שיחררתי את האומים (שהיו חלודים) שימנתי אם חומר לשיחרור ברגים חלודים אפילו נתתי מכות אם פטיש ( בעדינות שלא יכאב לו). משחתי ימניה משחתי שמולה ולא זז הגזר. עושה רושם שהברגים האלה החלידו לתוך החורים שלהם בחלק ההוא. מה עוד אפשר לעשות.
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רצוי באזור ראשלצ תודה!!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
המדריך השלם לקניית רכב קלאסי מזל טוב, החלטת סוף סוף לקנות רכב קלאסי, קופת החיסכון נפתחה, מנהל הבנק אישר הלוואה או אולי פשוט כבר אין לך על מה לבזבז את הכסף.... ובכן, הגעת להחלטה מצוינת.... מה עושים מכאן והלאה ? http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=55 ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי הצתה אלקטרונית באריזה למנוע v8 הזמתני את החלק למוסטנג 65 289 שלי. בטעות הזמנתי פעמים. למעוניינים: אורי 052-934333
הודעה אחרונה מאת pony65, -
-
תימחור של מיני ? 1 2 3
מאת yaron_z- 35 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני חושב לקנות מיני כמה שיותר סטנדרטית. הבעיה היא שקשה מאוד למצוא מיני, ועוד יותר קשה למצוא סטנדרטיות. אני רוצה רכב שיהיה קל לטיפול, נעים, עם פחחות במצב לא פחות מטוב מאוד, 5 הילוכים (יש דבר כזה?), עם מנוע במצב סביר ושלא יצריך זמן השקעה בשוטף (בעניין הכסף זה פחות בעייתי), ודרישת הדרישות-ממוזג (חלום בלתי מוגשם?). איך קובעים מחיר של כזה? ירון.
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 0 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
גיר אוטומט!! צבע תכלת,7 מושבים עור אורגינל ,מערכת מזגן מפוצל,יד שנייה נפח 2,000 סמ"ק-מנוע מחודש,הכל מקורי ומושלם,מצב מצוין ושמור מאוד. מחיר מבוקש-30,000 ש"ח טל:054750367 אבי
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה אופל רקורד 1700 מסחרית שנת 1970. לפרטים נוספים: 067954424
הודעה אחרונה מאת הדובי-ניסים,